0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε μία ώρα φεύγω! Το ότι έχουμε πέντε και έξι χρόνια να πάμε στην οργανική μας δεν σημαίνει ότι πριν δεν οργώσαμε την Ελλάδα και ότι απλώς φυτρώσαμε στον τόπο συμφερόντων μας. Δυστυχώς η ζωή είναι πολύ σκληρή για τους περισσότερους από εδώ μέσα. Θέλω το καλό όλων σας!!!Γεια σας!!!
Παράθεση από: Commando στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 04:48:41 am1181 σε φορείς + 54 (ΣΔΕ) = 1235 αποσπάσειςΑυτός είναι ο τελικός αριθμός;
1181 σε φορείς + 54 (ΣΔΕ) = 1235 αποσπάσεις
Εδώ τα έχει και αναλυτικά (δεν είναι δικά μου οπότε για όποιο λάθος δεν ευθύνομαι)http://www.alfavita.gr/arthron/1181-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AE%CF%82%E2%80%A6
Παράθεση από: dimari στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 12:27:52 amΑφήνω το παιδί στη γιαγιά και κάνω 600 χλμ να δω τους ανθρώπους που γνώρισα πριν 1 χρόνο (δεν τα καταφέρνω πολύ καλά με τις αποσπάσεις όπως καταλάβατε )AΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑ
Αφήνω το παιδί στη γιαγιά και κάνω 600 χλμ να δω τους ανθρώπους που γνώρισα πριν 1 χρόνο (δεν τα καταφέρνω πολύ καλά με τις αποσπάσεις όπως καταλάβατε )
Υπάρχουν και ειδικότητες ή εκπαιδευτικοί που μέσα σ' έναν χρόνο ή και απευθείας με το διορισμό πήγαν στον τόπο τους. Κι εγώ αν ήμουν φιλόλογος τώρα μπορεί να ήμουν σπίτι μου με μετάθεση. Και από μια άποψη "ζηλεύω" αυτές τις ειδικότητες, αλλά τι να κάνω, να πέσω να τους φάω;Πες μου όμως από κει και πέρα, εγώ γιατί θα πρέπει να μένω στον τόπο οργανικής μου όταν εκεί υπάρχουν 70 πλεονάζοντες και στο σχολείο μου 6 υπεράριθμοι στην ειδικότητά μου, ενώ εκεί που αποσπώμαι (που δεν είναι ο τόπος μου, αλλά είναι πιο κοντά), κάθε χρόνο μένουν κενά ένα σωρό σχολεία; Αυτοί που μένουν από την ειδικότητά μου στον τόπο οργανικής μου κάνουν συχνά 10 - 12 ώρες ωράριο και τζάμπα διακοπές (πρόκειται για μεγάλο νησί του Ιονίου). Εγώ έκανα πάντα το ωράριό μου σε επαρχιακά σχολεία της αγροτικής Μακεδονίας. Δεν νιώθω λοιπόν ούτε βύσμα ούτε τίποτε. Ζητώ απόσπαση για να δουλέψω και για να είμαι κοντά στη γυναίκα και το παιδί μου. Σου εύχομαι ολόψυχα να πάρεις όχι απόσπαση αλλά μετάθεση στον τόπο σου ή κάπου κοντα.
Ακριβως, το οτι εχει εξι χρονια να παει στην οργανικη της δε σημαινει οτι διοριστηκε απαραιτητα πριν απο 7. Μπορει να εχει αλλα 6 στην πλατη του. Επισης τα επη τυπου "8-9 χρονια σε βουνα και βραχονησιδες" γραφονταν σε εποχες που ο μισθος του νεοδ.ηταν 1200 * 14 χωρις εφορια κ ακριβεια και -συνηθως-απο ατομα χωρις οικογενεια αρχικα. Γι αυτο να μιλαμε ρεαλιστικα κ αφηστε τα μεγαλα λογια.
Και δε μπορεί επίσης κανείς ν' αρνηθεί ότι είναι αδικία να έχει κάποιος οργανική στο ξερονήσι ή στη βουνοκορφή και να μαζεύει τα (πολλά) μοριάκια που δίνει η περιοχή αυτή, βολεμένος στην ουσία κοντά στο σπίτι του μέσω αλλεπάλληλων αποσπάσεων.