0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mbit στις Αυγούστου 31, 2013, 06:09:43 pmΕνημερωτικά , για όσους συναδέλφους , αφορά η σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου,για να παρουσιαστούν στις 5 /9 αντί στις 2/9.Μίλησα με τη διευθύντρια Δευτεροβάθμιας εκεί όπου υπηρετώ και μου είπε τα εξής:Στο σχολείο που ανήκουμε οργανικά , να ζητήσουμε στο πρακτικό της πράξης ανάληψης να αναφέρεται οτι δεν παριστάμεθα , λόγω του συγκεκριμένου εγγράφου (και σαφώς να αναφέρεται ποιο είναι ) και στις 5/9, όπυ παρουσιαστεί πλέον ο καθένας μας και κάνει πράξη ανάληψης , πάλι να αναγράφεται ότι αναλαμβάνουμε τη συγκεκριμένη ημερομηνία υπηρεσία , λόγω του συγκεκριμένου εγγράφου . ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.Θα πρότεινα επίσης να στείλετε ένα φαξ στην δ/νση σας (και καλό είναι άμα έχετε οργανική και σε σχολείο, να ζητάτε να κοινοποιηθεί και στο σχολείο οργανικής) που να γράφετε τον λόγο που δεν παρουσιάζεστε (βάσει και του συγκεκριμένου χθεσινού εγγράφου) και να ζητήσετε και αριθμό πρωτοκόλλου εισερχομένου φαξ (αργότερα). Ξέρω μπελαλίδικο αλλά θεωρώ καλό να το κάνετε.
Ενημερωτικά , για όσους συναδέλφους , αφορά η σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου,για να παρουσιαστούν στις 5 /9 αντί στις 2/9.Μίλησα με τη διευθύντρια Δευτεροβάθμιας εκεί όπου υπηρετώ και μου είπε τα εξής:Στο σχολείο που ανήκουμε οργανικά , να ζητήσουμε στο πρακτικό της πράξης ανάληψης να αναφέρεται οτι δεν παριστάμεθα , λόγω του συγκεκριμένου εγγράφου (και σαφώς να αναφέρεται ποιο είναι ) και στις 5/9, όπυ παρουσιαστεί πλέον ο καθένας μας και κάνει πράξη ανάληψης , πάλι να αναγράφεται ότι αναλαμβάνουμε τη συγκεκριμένη ημερομηνία υπηρεσία , λόγω του συγκεκριμένου εγγράφου .
Παράθεση από: mbit στις Αυγούστου 31, 2013, 06:09:43 pmΕνημερωτικά , για όσους συναδέλφους , αφορά η σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου,για να παρουσιαστούν στις 5 /9 αντί στις 2/9.Μίλησα με τη διευθύντρια Δευτεροβάθμιας εκεί όπου υπηρετώ και μου είπε τα εξής:Στο σχολείο που ανήκουμε οργανικά , να ζητήσουμε στο πρακτικό της πράξης ανάληψης να αναφέρεται οτι δεν παριστάμεθα , λόγω του συγκεκριμένου εγγράφου (και σαφώς να αναφέρεται ποιο είναι ) και στις 5/9, όπυ παρουσιαστεί πλέον ο καθένας μας και κάνει πράξη ανάληψης , πάλι να αναγράφεται ότι αναλαμβάνουμε τη συγκεκριμένη ημερομηνία υπηρεσία , λόγω του συγκεκριμένου εγγράφου . επειδη σημερα δεν παρακολουθησα, αναφερεις για ΣΗΜΕΡΙΝΗ ανακοινωση του υπουργειου..ειχαμε κατι νεοτερο ή αναφερεσε στην ανακοινωση που βγαλαν χτες σχετικα με τις ειδικες κατηγοριες?
Αντε παιδια,καλο ταξιδι σε οσους θα ταξιδεψουν αυριο,εμεις απο αανατ.μακεδονια παμε ιονια νησια.καλη δυναμη και καλη αποσπ
Εύχομαι καλό ταξίδι σε όσους φύγουν αύριο. Εγώ θα ταξιδέψω πάνω από 900 χλμ. για να ξαναδώ τους ανθρώπους που είχα γνωρίσει πριν από πέντε χρόνια. Ίσως είναι το μόνο αισιόδοξο στην υπόθεση. Αποχαιρέτησα τη μικρή μου και την άφησα στη γιαγιά της, ποιος ξέρει για πόσο! Ευτυχώς ήταν χαρούμενη και δεν κατάλαβε τι συμβαίνει. Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους και να είστε κοντά στις οικογένειές σας σύντομα. Το ταξίδι είναι μακρύ!!!Καλό βράδυ!!!
Αφήνω το παιδί στη γιαγιά και κάνω 600 χλμ να δω τους ανθρώπους που γνώρισα πριν 1 χρόνο (δεν τα καταφέρνω πολύ καλά με τις αποσπάσεις όπως καταλάβατε )