0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Ευ-αγγελία στις Αυγούστου 31, 2013, 07:56:05 pmπως ξερουμε οτι τεταρτη θα συνεδριασει το πυσδε???einai egkyrh h phgh mou...thn deftera 8a kleidwsei gia poious 8a synedriasei...
πως ξερουμε οτι τεταρτη θα συνεδριασει το πυσδε???
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν κάποιος πάρει πρώτα απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ, εξετάζεται η αίτησή του στο Υπουργείο από το ΚΥΣΔΕ για απόσπαση σε άλλο ΠΥΣΔΕ? Τί λέτε συνάδελφοι?
Εννοώ ότι από εδώ και πέρα οι αναπληρωτές δεν θα γίνονται μόνιμοι.Οπότε όσοι είναι ήδη μόνιμοι μπορούν.Οι υπόλοιποι αφού δε μπορούν να μονιμοποιηθούν δε θα μπορούν να δουλέψουν έξω.
Παράθεση από: mbit στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 12:48:24 pmΠαράθεση από: Evnikim στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:24:47 amΚαλημέρα σε όλους....Γνωρίζει κανείς σε τι ποσοστό κινήθηκαν οι φετινές αποσπάσεις (που έχουν ήδη ανακοινωθεί) σε σχέση με πέρισυ;[/quΚote]Καλημέρα και απο εμένα σε όλους Κι εγω εχω την ίδια απορία , μήπως βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα με το τι γίνεται ! Μήπως ξέρει κάποιος;Επίσης μία άλλη απορία , ήταν τόσο επείγουσες οι αποσπάσεις στις Μητροπόλεις κλπ, από το να βγουν οι αποσπάσεις για τα σχολεία ;;;;;Υποτίθεται οτι την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε μαθήματα;; Στο εγχειρίδιο του καλού βολευτή και Υπουργού υπάρχει μια ιεραρχία. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...Ασε που ο βολευτής, ο Υπουργός κ.α. έρχονται και παρέρχονται...Σωστό κι αυτό .....ο
Παράθεση από: Evnikim στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:24:47 amΚαλημέρα σε όλους....Γνωρίζει κανείς σε τι ποσοστό κινήθηκαν οι φετινές αποσπάσεις (που έχουν ήδη ανακοινωθεί) σε σχέση με πέρισυ;[/quΚote]Καλημέρα και απο εμένα σε όλους Κι εγω εχω την ίδια απορία , μήπως βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα με το τι γίνεται ! Μήπως ξέρει κάποιος;Επίσης μία άλλη απορία , ήταν τόσο επείγουσες οι αποσπάσεις στις Μητροπόλεις κλπ, από το να βγουν οι αποσπάσεις για τα σχολεία ;;;;;Υποτίθεται οτι την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε μαθήματα;; Στο εγχειρίδιο του καλού βολευτή και Υπουργού υπάρχει μια ιεραρχία. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...Ασε που ο βολευτής, ο Υπουργός κ.α. έρχονται και παρέρχονται...Σωστό κι αυτό .....ο
Καλημέρα σε όλους....Γνωρίζει κανείς σε τι ποσοστό κινήθηκαν οι φετινές αποσπάσεις (που έχουν ήδη ανακοινωθεί) σε σχέση με πέρισυ;[/quΚote]Καλημέρα και απο εμένα σε όλους Κι εγω εχω την ίδια απορία , μήπως βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα με το τι γίνεται ! Μήπως ξέρει κάποιος;Επίσης μία άλλη απορία , ήταν τόσο επείγουσες οι αποσπάσεις στις Μητροπόλεις κλπ, από το να βγουν οι αποσπάσεις για τα σχολεία ;;;;;Υποτίθεται οτι την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε μαθήματα;;
Παιδιά γεια σας. Να ρωτήσω κάτι; Ισχύει απόσπαση κατά προτεραιότητα σε ζευγάρι εκπαιδευτικών-όπως στους στρατιωτικούς; Σήμερα έμαθα από αιρετό της περιοχής μου ότι τα κενά που στάλθηκαν στο υπουργείο είναι μηδαμινά κάτω από δέκα-πρωτοβάθμια. Από την ώρα που το έμαθα άρχισα να μαζεύω γιατί δεν έχω ελπίδες αν δεν αλλάξουν τα πράγματα...Είμαι θυμωμένη... Οι αποσπάσεις κατά προτεραιότητα αφορούν εκτός από ανθρώπους με προβλήματα υγείας -πολύ λογικό-το βρίσκω τους συζύγους σωμάτων ασφαλείας; Δεν τα έχω μαζί τους απλά είμαι θυμωμένη, απογοητευμένη.....................
Παράθεση από: mbit στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 12:48:24 pmΠαράθεση από: Evnikim στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:24:47 amΚαλημέρα σε όλους....Γνωρίζει κανείς σε τι ποσοστό κινήθηκαν οι φετινές αποσπάσεις (που έχουν ήδη ανακοινωθεί) σε σχέση με πέρισυ;[/quΚote]Καλημέρα και απο εμένα σε όλους Κι εγω εχω την ίδια απορία , μήπως βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα με το τι γίνεται ! Μήπως ξέρει κάποιος;Επίσης μία άλλη απορία , ήταν τόσο επείγουσες οι αποσπάσεις στις Μητροπόλεις κλπ, από το να βγουν οι αποσπάσεις για τα σχολεία ;;;;;Υποτίθεται οτι την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε μαθήματα;; βασικά την Πέμπτη παρουσιαζόμαστε...αλλά μάλλον δεν έχουν σκεφτεί οτι τελευταία στιγμή πάλι θα τρέχουμε με την ψυχή στο στόμα!!!!!Φυσικά την Πέμπτη παρουσιαζόμαστε αλλά μάλλον έχουν υπόψη τους το διακτινισμό ...όσο για την υπομονή όλων μας και τα νεύρα μας που είναι τελείως σπασμένα , ουδείς λόγος....
Παράθεση από: Evnikim στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:24:47 amΚαλημέρα σε όλους....Γνωρίζει κανείς σε τι ποσοστό κινήθηκαν οι φετινές αποσπάσεις (που έχουν ήδη ανακοινωθεί) σε σχέση με πέρισυ;[/quΚote]Καλημέρα και απο εμένα σε όλους Κι εγω εχω την ίδια απορία , μήπως βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα με το τι γίνεται ! Μήπως ξέρει κάποιος;Επίσης μία άλλη απορία , ήταν τόσο επείγουσες οι αποσπάσεις στις Μητροπόλεις κλπ, από το να βγουν οι αποσπάσεις για τα σχολεία ;;;;;Υποτίθεται οτι την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε μαθήματα;; βασικά την Πέμπτη παρουσιαζόμαστε...αλλά μάλλον δεν έχουν σκεφτεί οτι τελευταία στιγμή πάλι θα τρέχουμε με την ψυχή στο στόμα!!!!!
Παράθεση από: bubblegum στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 01:56:00 pmΠαιδιά γεια σας. Να ρωτήσω κάτι; Ισχύει απόσπαση κατά προτεραιότητα σε ζευγάρι εκπαιδευτικών-όπως στους στρατιωτικούς; Σήμερα έμαθα από αιρετό της περιοχής μου ότι τα κενά που στάλθηκαν στο υπουργείο είναι μηδαμινά κάτω από δέκα-πρωτοβάθμια. Από την ώρα που το έμαθα άρχισα να μαζεύω γιατί δεν έχω ελπίδες αν δεν αλλάξουν τα πράγματα...Είμαι θυμωμένη... Οι αποσπάσεις κατά προτεραιότητα αφορούν εκτός από ανθρώπους με προβλήματα υγείας -πολύ λογικό-το βρίσκω τους συζύγους σωμάτων ασφαλείας; Δεν τα έχω μαζί τους απλά είμαι θυμωμένη, απογοητευμένη.....................Αποσπάσεις κατά προτεραιότητα είναι μόνο σύζυγοι ενστόλων, δικαστικών, μελών ΔΕΠ και αιρετοί ΟΤΑ, όχι δυστυχώς σύζυγοι εκπαιδευτικών. Οι εκπαιδευτικοί μπορεί μόνο να ανήκουν στην κατηγορία της συνεξέτασης
Παράθεση από: gumus στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 02:08:11 pmΠαράθεση από: bubblegum στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 01:56:00 pmΠαιδιά γεια σας. Να ρωτήσω κάτι; Ισχύει απόσπαση κατά προτεραιότητα σε ζευγάρι εκπαιδευτικών-όπως στους στρατιωτικούς; Σήμερα έμαθα από αιρετό της περιοχής μου ότι τα κενά που στάλθηκαν στο υπουργείο είναι μηδαμινά κάτω από δέκα-πρωτοβάθμια. Από την ώρα που το έμαθα άρχισα να μαζεύω γιατί δεν έχω ελπίδες αν δεν αλλάξουν τα πράγματα...Είμαι θυμωμένη... Οι αποσπάσεις κατά προτεραιότητα αφορούν εκτός από ανθρώπους με προβλήματα υγείας -πολύ λογικό-το βρίσκω τους συζύγους σωμάτων ασφαλείας; Δεν τα έχω μαζί τους απλά είμαι θυμωμένη, απογοητευμένη.....................Αποσπάσεις κατά προτεραιότητα είναι μόνο σύζυγοι ενστόλων, δικαστικών, μελών ΔΕΠ και αιρετοί ΟΤΑ, όχι δυστυχώς σύζυγοι εκπαιδευτικών. Οι εκπαιδευτικοί μπορεί μόνο να ανήκουν στην κατηγορία της συνεξέτασηςΑπό τον Μάρτιο του 2013 και οι σύζυγοι των σωφρονιστικών υπαλλήλων δικαιούνται κατά προτεραιότητα.
ΠαράθεσηΑποσπάσεις κατά προτεραιότητα είναι μόνο σύζυγοι ενστόλων, δικαστικών, μελών ΔΕΠ και αιρετοί ΟΤΑ, όχι δυστυχώς σύζυγοι εκπαιδευτικών. Οι εκπαιδευτικοί μπορεί μόνο να ανήκουν στην κατηγορία της συνεξέτασηςΑπό τον Μάρτιο του 2013 και οι σύζυγοι των σωφρονιστικών υπαλλήλων δικαιούνται κατά προτεραιότητα.
Αποσπάσεις κατά προτεραιότητα είναι μόνο σύζυγοι ενστόλων, δικαστικών, μελών ΔΕΠ και αιρετοί ΟΤΑ, όχι δυστυχώς σύζυγοι εκπαιδευτικών. Οι εκπαιδευτικοί μπορεί μόνο να ανήκουν στην κατηγορία της συνεξέτασης