0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό που έγινε με τις αποσπάσεις φέτος προσωπικά θα το θυμηθώ όταν φτάσω στην κάλπη.
Παράθεση από: LITHIUM στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 05:54:58 pmΑυτό που έγινε με τις αποσπάσεις φέτος προσωπικά θα το θυμηθώ όταν φτάσω στην κάλπη.Όλοι μας....
Παράθεση από: suliet στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 05:50:27 pmΠραγματικά τα νεύρα μου έχουν γίνει κρόσια.Δεν μπορώ άλλο,γιατί δεν υπογράφει?Τι θα γίνει αυριο?Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, τα μπογαλάκια μας στην πλάτη και πίσω στην οργανική και αν αύριο (λέω αν) πάρουμε την απόσπαση ξανά πίσω....Να μην κάνουμε και ένα ταξιδάκι;;;; Αχάριστους μας βρίσκω
Πραγματικά τα νεύρα μου έχουν γίνει κρόσια.Δεν μπορώ άλλο,γιατί δεν υπογράφει?Τι θα γίνει αυριο?
Παράθεση από: AnnaB στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 05:53:36 pmΠαράθεση από: suliet στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 05:50:27 pmΠραγματικά τα νεύρα μου έχουν γίνει κρόσια.Δεν μπορώ άλλο,γιατί δεν υπογράφει?Τι θα γίνει αυριο?Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, τα μπογαλάκια μας στην πλάτη και πίσω στην οργανική και αν αύριο (λέω αν) πάρουμε την απόσπαση ξανά πίσω....Να μην κάνουμε και ένα ταξιδάκι;;;; Αχάριστους μας βρίσκω Χωρίς πλάκα τώρα, δεν θα υπογράψει τελικά?Τι πιστεύετε?
Παράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 04:53:12 pmΗ μάνα μου, μου είπε που μιλήσαμε τηλεφωνικά πριν από λίγο ότι εμφανίστηκε ο Κεδίκογλου στον Αντένα και είπε ότι όλες οι αποσπάσεις των καθηγητών θα έχουν βγει μέχρι την Παρασκευή και από τη Δευτέρα όλοι στη θέση τους. Είπε ότι ήδη έχει προχωρήσει το θέμα των μετατάξεων και ότι ήδη έχουν βγει οι αποσπάσεις για τα γραφεία και πως πριν ανοίξουν τα σχολεία όλοι θα είναι στη θέση τους.Δεν διαφωνώ για τα όσα σου μετέφεραν, αλλά δεν πιστεύω ότι μέχρι την Παρασκευή θα τα έχουν ανακοινώσει...και έστω ότι θα βγουν οι αποσπάσεις....τα ΠΥΣΠΕ και τα ΠΥΣΔΕ πότε θα συνεδριάσουν, ώστε να τοποθετήσουν όσους έχουν πάρει την απόσπαση; Και αύριο θα πάμε στην οργανική μας ή θα βγει αργά το βράδυ (ως συνήθως) η εγκύκλιος που θα λέει ότι μας δίνουν την Πέμπτη και τη Δευτέρα;
Η μάνα μου, μου είπε που μιλήσαμε τηλεφωνικά πριν από λίγο ότι εμφανίστηκε ο Κεδίκογλου στον Αντένα και είπε ότι όλες οι αποσπάσεις των καθηγητών θα έχουν βγει μέχρι την Παρασκευή και από τη Δευτέρα όλοι στη θέση τους. Είπε ότι ήδη έχει προχωρήσει το θέμα των μετατάξεων και ότι ήδη έχουν βγει οι αποσπάσεις για τα γραφεία και πως πριν ανοίξουν τα σχολεία όλοι θα είναι στη θέση τους.
Παράθεση από: suliet στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 05:58:05 pmΠαράθεση από: AnnaB στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 05:53:36 pmΠαράθεση από: suliet στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 05:50:27 pmΠραγματικά τα νεύρα μου έχουν γίνει κρόσια.Δεν μπορώ άλλο,γιατί δεν υπογράφει?Τι θα γίνει αυριο?Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, τα μπογαλάκια μας στην πλάτη και πίσω στην οργανική και αν αύριο (λέω αν) πάρουμε την απόσπαση ξανά πίσω....Να μην κάνουμε και ένα ταξιδάκι;;;; Αχάριστους μας βρίσκω Χωρίς πλάκα τώρα, δεν θα υπογράψει τελικά?Τι πιστεύετε?Προσωπικά, όσο το καθυστερούν, τόσο χάνω τις ελπίδες μου...Μακάρι να διαψευστώ...
Μα ο Μπράτης είπε οτι υπάρχει έγγραφο έτοιμο για υπογραφή,τι δηλαδη όλα είναι ένα ψέμα???
Παράθεση από: AnnaB στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 05:56:01 pmΠαράθεση από: LITHIUM στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 05:54:58 pmΑυτό που έγινε με τις αποσπάσεις φέτος προσωπικά θα το θυμηθώ όταν φτάσω στην κάλπη.Όλοι μας....ουδέν κακόν αμιγές καλού...
Παράθεση από: AnnaB στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 05:48:00 pmΠαράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 04:53:12 pmΗ μάνα μου, μου είπε που μιλήσαμε τηλεφωνικά πριν από λίγο ότι εμφανίστηκε ο Κεδίκογλου στον Αντένα και είπε ότι όλες οι αποσπάσεις των καθηγητών θα έχουν βγει μέχρι την Παρασκευή και από τη Δευτέρα όλοι στη θέση τους. Είπε ότι ήδη έχει προχωρήσει το θέμα των μετατάξεων και ότι ήδη έχουν βγει οι αποσπάσεις για τα γραφεία και πως πριν ανοίξουν τα σχολεία όλοι θα είναι στη θέση τους.Δεν διαφωνώ για τα όσα σου μετέφεραν, αλλά δεν πιστεύω ότι μέχρι την Παρασκευή θα τα έχουν ανακοινώσει...και έστω ότι θα βγουν οι αποσπάσεις....τα ΠΥΣΠΕ και τα ΠΥΣΔΕ πότε θα συνεδριάσουν, ώστε να τοποθετήσουν όσους έχουν πάρει την απόσπαση; Και αύριο θα πάμε στην οργανική μας ή θα βγει αργά το βράδυ (ως συνήθως) η εγκύκλιος που θα λέει ότι μας δίνουν την Πέμπτη και τη Δευτέρα;Το θεμα ειναι να βγουν οι αποσπασεις αμεσα.Γιατι πρεπει να συνεδριασουν τα συμβουλια για να τοποθετησουν; Εγω οσες φορες εχω παρει αποσπαση περιμενω σε καποιο ασχετο Γυμνασιο μεχρι να με στειλουν καπου οριστικα.
Ήδη έχουν ειδοποιηθεί οι διευθυντές εκπαίδευσης να κάνουν κατανομή αποσπασθέντων και των σε διάθεση σε σχολικές μονάδες για τον αγιασμό κλπ μέχρι να γίνουν οι τοποθετήσεις από τα ΠΥΣΔΕ.