0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vasw99 στις Σεπτεμβρίου 05, 2013, 10:42:07 amΜια απορία, για όποιον τυχόν έχει ασχοληθεί: θεωρητικά πρέπει να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις απόσπασης για περιοχή που υπάρχει ο αντίστοιχος αριθμός κενών; Και αν αυτό δεν ισχύσει και καλυφθούν μετά από λίγο κενά στην ίδια περιοχή με αναπληρωτές μπορεί να γίνει ένσταση; Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο, ουσιαστικά η δημοσίευση κενών είναι μια άτυπη δέσμευση αιρετών( είτε ΠΕ, είτε ΔΕ) ότι θα φροντίσουν να μη γίνει μια τέτοια αδικία...δε θυμάσαι μία χρονιά (πρόπερσι νομίζω) που διαμαρτυρόντουσαν οι συνδικαλιστές ότι παίρνανε αναπληρωτές χωρίς να έχουν εξετάσει τις αιτήσεις αποσπάσεων;Θεωρητικά πρέπει να γίνεται όπως λες. Φαντάζομαι ότι αυτός είναι ο στόχος της εκάστοτε διοίκησης, άσχετο αν δεν τους βγαίνει κάποιες φορές. Άλλωστε είναι παράλογο να υπάρχουν κενά και να μην ικανοποιηθούν οι αιτήσεις απόσπασης
Μια απορία, για όποιον τυχόν έχει ασχοληθεί: θεωρητικά πρέπει να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις απόσπασης για περιοχή που υπάρχει ο αντίστοιχος αριθμός κενών; Και αν αυτό δεν ισχύσει και καλυφθούν μετά από λίγο κενά στην ίδια περιοχή με αναπληρωτές μπορεί να γίνει ένσταση; Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο, ουσιαστικά η δημοσίευση κενών είναι μια άτυπη δέσμευση αιρετών( είτε ΠΕ, είτε ΔΕ) ότι θα φροντίσουν να μη γίνει μια τέτοια αδικία...
Ο Μπράτης τα έδωσε άτυπα το ίδιο βράδυ στη δημοσιότητα ( όλο και κάποια γραμματέας θα τα πέρασε) και το υπουργείο άργησε μία μέρα να τα βγάλει.Οπότε κατά το βράδυ και άμα τα δικά μας από το υπουργείο.
πηρα τηλ στο υπεπθ.Σημερα μόνο οι ΚΠ με μικρή πιθανότητα να τις ανακοινώσουν αύριο.Τις υπόλοιπες άγνωστο..Δεν έχει προγραμματιστεί ΚΥΣΔΕ και είπε ακόμη :<< αν γίνουν>> τελικά....
Παράθεση από: tama στις Σεπτεμβρίου 05, 2013, 11:09:53 amπηρα τηλ στο υπεπθ.Σημερα μόνο οι ΚΠ με μικρή πιθανότητα να τις ανακοινώσουν αύριο.Τις υπόλοιπες άγνωστο..Δεν έχει προγραμματιστεί ΚΥΣΔΕ και είπε ακόμη :<< αν γίνουν>> τελικά.... Προτείνω να μην πιστεύουμε τον κάθε υπαλληλίσκο του υπουργείου. Θέλω να πιστεύω πως θα γίνουν τα πράγματα όπως τα λένε οι αιρετοί. Σε ποιο τηλέφωνο πήρες ?
ποιος είπε ότι θα ανακοινωθούν όλες μαζί; δεν το είδα κάπου. Το υποθέτεις λόγω καθυστέρησης;
Πριν από λίγο μου τηλεφώνησαν από τη Διδε που ανήκω και μου ανακοίνωσαν ότι συνεδρίασε το τοπικό ΠΥΣΔΕ για τις τοποθετήσεις αλλά δε βρέθηκε κάποιο κενό για να τοποθετηθώ και με ρώτησαν εαν επιθυμώ να διατεθώ στην Α'