0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν έχω κάνει πολλές μέρες απεργία ,αλλά ίσως περισσότερες από πολλούς συνεδέλφους που σφυρίζουν αδιάφορα!Τώρα όμως, το καλοκαίρι που πέρασε και ο Σεπτέμβρης, ΜΟΝΟ εκεί μας οδηγούν :ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ!
Παράθεση από: efi.. στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 03:51:58 pmΠαράθεση από: nikitas στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 03:30:59 pmΜεσοβέζικη δικαιοσύνη δεν υπάρχει. Και... έτσι και γιουβέτσι, δεν 'παίζει'. Εξορθολογίζω, αναβαθμίζω, απονέμω δικαιοσύνη και συνάμα βολεύω και τους 'δικούς μου' δε γίνεται. Ποιος είναι ο στόχος του εκπαιδευτικού συστήματος; Να παρέχει εκπαίδευση. Τα πράγματα είναι απλά. Αφού υπάρχουν τόσα κενά στην α'θμια σε μάχιμους εκπαιδευτικούς, φροντίζω να τα καλύψω. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι. Αυξάνω τις δαπάνες για την παιδεία και προσλαμβάνω αναπληρωτές. Αν δε μπορώ, βάζω όλους τους δασκάλους και νηπιαγωγούς στην τάξη. Κανένας απόσπαση σε διοικητική θέση. ΚΑΝΕΝΑΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ απόσπαση σε θέσεις εκτός εκπαίδευσης, ούτε σε βολευτές, ούτε σε σκιώδεις οργανισμούς, ούτε σε 'δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους' ινστιτούτα. +++++++++++++++++++++++
Παράθεση από: nikitas στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 03:30:59 pmΜεσοβέζικη δικαιοσύνη δεν υπάρχει. Και... έτσι και γιουβέτσι, δεν 'παίζει'. Εξορθολογίζω, αναβαθμίζω, απονέμω δικαιοσύνη και συνάμα βολεύω και τους 'δικούς μου' δε γίνεται. Ποιος είναι ο στόχος του εκπαιδευτικού συστήματος; Να παρέχει εκπαίδευση. Τα πράγματα είναι απλά. Αφού υπάρχουν τόσα κενά στην α'θμια σε μάχιμους εκπαιδευτικούς, φροντίζω να τα καλύψω. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι. Αυξάνω τις δαπάνες για την παιδεία και προσλαμβάνω αναπληρωτές. Αν δε μπορώ, βάζω όλους τους δασκάλους και νηπιαγωγούς στην τάξη. Κανένας απόσπαση σε διοικητική θέση. ΚΑΝΕΝΑΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ απόσπαση σε θέσεις εκτός εκπαίδευσης, ούτε σε βολευτές, ούτε σε σκιώδεις οργανισμούς, ούτε σε 'δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους' ινστιτούτα. +++++++++++++++++++++++
Μεσοβέζικη δικαιοσύνη δεν υπάρχει. Και... έτσι και γιουβέτσι, δεν 'παίζει'. Εξορθολογίζω, αναβαθμίζω, απονέμω δικαιοσύνη και συνάμα βολεύω και τους 'δικούς μου' δε γίνεται. Ποιος είναι ο στόχος του εκπαιδευτικού συστήματος; Να παρέχει εκπαίδευση. Τα πράγματα είναι απλά. Αφού υπάρχουν τόσα κενά στην α'θμια σε μάχιμους εκπαιδευτικούς, φροντίζω να τα καλύψω. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι. Αυξάνω τις δαπάνες για την παιδεία και προσλαμβάνω αναπληρωτές. Αν δε μπορώ, βάζω όλους τους δασκάλους και νηπιαγωγούς στην τάξη. Κανένας απόσπαση σε διοικητική θέση. ΚΑΝΕΝΑΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ απόσπαση σε θέσεις εκτός εκπαίδευσης, ούτε σε βολευτές, ούτε σε σκιώδεις οργανισμούς, ούτε σε 'δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους' ινστιτούτα.
συμφωνω, απεργια διαρκειας, οχι ομως απο 16/9...να μην ανοιξουν σχολεια!αρκετα πια!
Παράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 03:54:44 pmΠαράθεση από: efi.. στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 03:51:58 pmΠαράθεση από: nikitas στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 03:30:59 pmΜεσοβέζικη δικαιοσύνη δεν υπάρχει. Και... έτσι και γιουβέτσι, δεν 'παίζει'. Εξορθολογίζω, αναβαθμίζω, απονέμω δικαιοσύνη και συνάμα βολεύω και τους 'δικούς μου' δε γίνεται. Ποιος είναι ο στόχος του εκπαιδευτικού συστήματος; Να παρέχει εκπαίδευση. Τα πράγματα είναι απλά. Αφού υπάρχουν τόσα κενά στην α'θμια σε μάχιμους εκπαιδευτικούς, φροντίζω να τα καλύψω. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι. Αυξάνω τις δαπάνες για την παιδεία και προσλαμβάνω αναπληρωτές. Αν δε μπορώ, βάζω όλους τους δασκάλους και νηπιαγωγούς στην τάξη. Κανένας απόσπαση σε διοικητική θέση. ΚΑΝΕΝΑΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ απόσπαση σε θέσεις εκτός εκπαίδευσης, ούτε σε βολευτές, ούτε σε σκιώδεις οργανισμούς, ούτε σε 'δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους' ινστιτούτα. +++++++++++++++++++++++
Να ρωτησω, σορι κιολας. Οταν δεν εχεις καβατζα και περνας το 15 μερο ισα ισα, με μικρο παιδι, πως θα κανεις απεργια διαρκειας? Ωραια η φιλοσοφια και τα ιδεωδη αλλα πρεπει καποιοι να καταλαβουν οτι τειθεται θεμα επιβιωσης. Απεργια θα κανουν οσοι εχουν τουλαχιστον να φανε.
Παράθεση από: mpourkoulas στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 04:08:38 pmΝα ρωτησω, σορι κιολας. Οταν δεν εχεις καβατζα και περνας το 15 μερο ισα ισα, με μικρο παιδι, πως θα κανεις απεργια διαρκειας? Ωραια η φιλοσοφια και τα ιδεωδη αλλα πρεπει καποιοι να καταλαβουν οτι τειθεται θεμα επιβιωσης. Απεργια θα κανουν οσοι εχουν τουλαχιστον να φανε.Και όμως αν μελετήσουμε ιστορικά τις μεγάλες απεργίες σε όλο τον κόσμο θα διαπιστώσουμε οτι τις πραγματοποιούσαν, αυτοί που δεν είχαν ούτε να φάνε. Με τους ρυθμούς των περικοπών και των φόρων που βιώνουμε, σε λίγο είτε κάνοπυμε απεργία, είτε δεν κάνουμε απλά δεν θα εισπράττουμε τίποτα. Η απεργία είναι μονόδρομος αν και η εκτίμηση μου είναι πως μια απεργία διαρκείας δεν θα έχει αίσιο αποτέλεσμα. Το κλίμα με όσους συναδέλφους μιλάω είναι υποτονικό.