0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mackis στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 10:35:33 pmΠαράθεση από: napi στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 10:30:42 pmΠαιδια επειδη παω να τρελαθω πηραν στην αθηνα αττικη με πολυ λιγοτερα μορια απο μενα κ εγω δεν πηρα,μπορει καποιος να μου εξηγησει τι εχει συμβει;;;;ρωξανη,οι υπολοιποι φιλολογοι ειστε μεσα;;;;Μπορεί να μην είχε πλεόνασμα η ειδικότητά σου στην περιοχή που υπηρετείς.Μαλλον μου κανεις πλακα!!!απο την περιοχη μου εφυγε φιλολογος με 1 μοριο!!!!!παιδια ειμαι στα προθυρα εγκεφαλικου!!!
Παράθεση από: napi στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 10:30:42 pmΠαιδια επειδη παω να τρελαθω πηραν στην αθηνα αττικη με πολυ λιγοτερα μορια απο μενα κ εγω δεν πηρα,μπορει καποιος να μου εξηγησει τι εχει συμβει;;;;ρωξανη,οι υπολοιποι φιλολογοι ειστε μεσα;;;;Μπορεί να μην είχε πλεόνασμα η ειδικότητά σου στην περιοχή που υπηρετείς.
Παιδια επειδη παω να τρελαθω πηραν στην αθηνα αττικη με πολυ λιγοτερα μορια απο μενα κ εγω δεν πηρα,μπορει καποιος να μου εξηγησει τι εχει συμβει;;;;ρωξανη,οι υπολοιποι φιλολογοι ειστε μεσα;;;;
Οποιος επιχειρήσει αυτή την στιγμή να κάνει σενάριο με τις ειδικότητες μπορεί να πέσει πολύ έξω στις εκτιμήσεις...από την μία είναι οι τοποθετήσεις και οι διαθέσεις μεταξύ οικείων ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ και από την άλλη οι αποσπάσεις.Να θυμίσω ότι έδινε δικαίωμα στους μεταταχθέντες να ζητήσουν απόσπαση μετά την μετάταξη...Με λίγα λόγια ίσως ξεκάθαρη εικόνα να έχουμε ακόμα και αρχές Οκτώβρη...
Εγώ δεν πήρα, συγχαρητήρια σε όσους τα καταφεραν, καλή υπομονή σε εμάς τους υπόλοιπους...
Παράθεση από: guestteacher στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 10:46:36 pmΟποιος επιχειρήσει αυτή την στιγμή να κάνει σενάριο με τις ειδικότητες μπορεί να πέσει πολύ έξω στις εκτιμήσεις...από την μία είναι οι τοποθετήσεις και οι διαθέσεις μεταξύ οικείων ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ και από την άλλη οι αποσπάσεις.Να θυμίσω ότι έδινε δικαίωμα στους μεταταχθέντες να ζητήσουν απόσπαση μετά την μετάταξη...Με λίγα λόγια ίσως ξεκάθαρη εικόνα να έχουμε ακόμα και αρχές Οκτώβρη...Ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο.Πάντως ας μας ενημερώσει κάποιος να ξέρουμε τι γίνεται και εμείς.