0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: koukida στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 12:08:30 amΠαράθεση από: eidolonen στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 11:38:39 pmΠαράθεση από: destiny στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 11:24:39 pmΠαιδιά μίλησα κι εγώ με τον Καλομοίρη και μου είπε αρνήθηκαν να εξετάσουν τις αιτήσεις απόσπασης των ειδικοτήτων γιατί θα κάνουν μετατάξεις την άλλη βδομάδα και μετά από αυτές,αν ακόμα μείνουν κενά θα εξεταστούν οι αιτήσεις απόσπασής μας.Πλάκα κανετε!! Αν οι προσφερόμενες νύφες(=θέσεις) είναι στους ίδιους νομούς και κανείς γαμπρός δε βρέθηκε την πρώτη φορά θα βρεθεί τη δεύτερη?? -Δεν την θέλω!-Θα την πάρεις! Και με το ζόρι??Εκτός κι αν βγάλει κι άλλες θέσεις....κι ο νοών νοείτω...ελα ντε? πως θα γινει αυτό? ή μάλλον και αυτο?- θα μου πεις οπως εγιναν τόσα φετος....Μπορεί να βγάλει και άλλες θέσεις. Για να καταλάβετε πως, θα σας πω την προσωπική μου ιστορία. Λοιπόν, είμαι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ, σε περιοχή του λεκανοπεδίου. Στην ίδια μοίρα με μένα είναι άλλα 55-60 άτομα στην ειδικότητά μου. Όλοι περιμέναμε ότι στις υποχρεωτικές μετατάξεις, οι πλεονάζοντες από την περιοχή μας θα καταλάμβαναν περίοπτη θέση. Ώσπου βγαίνει η εγκύκλιος περί υποχρεωτικών μετατάξεων, κοιτάμε τα πλεονάσματα και τα κενά στην α'θμια και τότε, οποία έκπληξις, η περιοχή μας, με τους 60 συναδέλφους στη διάθεση (το ξαναλέω) δεν εμφανίζει κανέναν πλεονάζοντα στην ειδικότητά μου και η αντίστοιχη α'θμια κανένα κενό, παρ' ότι είναι γνωστό τοις πάσι ότι βρίθει κενών (κάθε χρόνο παίρνει κόσμο και με διάθεση από β'θμια και καμιά 40αριά αναπληρωτές).Υ.Γ. Η περιοχή μου συμπίπτει με την εκλογική περιφέρεια του υπουργού μας.Υ.Γ. Είναι απορίας άξιον αν αυτό που συνέβη στη δική μου περιοχή, συνέβη και σε άλλες περιοχές ανά την επικράτεια.
Παράθεση από: eidolonen στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 11:38:39 pmΠαράθεση από: destiny στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 11:24:39 pmΠαιδιά μίλησα κι εγώ με τον Καλομοίρη και μου είπε αρνήθηκαν να εξετάσουν τις αιτήσεις απόσπασης των ειδικοτήτων γιατί θα κάνουν μετατάξεις την άλλη βδομάδα και μετά από αυτές,αν ακόμα μείνουν κενά θα εξεταστούν οι αιτήσεις απόσπασής μας.Πλάκα κανετε!! Αν οι προσφερόμενες νύφες(=θέσεις) είναι στους ίδιους νομούς και κανείς γαμπρός δε βρέθηκε την πρώτη φορά θα βρεθεί τη δεύτερη?? -Δεν την θέλω!-Θα την πάρεις! Και με το ζόρι??Εκτός κι αν βγάλει κι άλλες θέσεις....κι ο νοών νοείτω...ελα ντε? πως θα γινει αυτό? ή μάλλον και αυτο?- θα μου πεις οπως εγιναν τόσα φετος....
Παράθεση από: destiny στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 11:24:39 pmΠαιδιά μίλησα κι εγώ με τον Καλομοίρη και μου είπε αρνήθηκαν να εξετάσουν τις αιτήσεις απόσπασης των ειδικοτήτων γιατί θα κάνουν μετατάξεις την άλλη βδομάδα και μετά από αυτές,αν ακόμα μείνουν κενά θα εξεταστούν οι αιτήσεις απόσπασής μας.Πλάκα κανετε!! Αν οι προσφερόμενες νύφες(=θέσεις) είναι στους ίδιους νομούς και κανείς γαμπρός δε βρέθηκε την πρώτη φορά θα βρεθεί τη δεύτερη?? -Δεν την θέλω!-Θα την πάρεις! Και με το ζόρι??Εκτός κι αν βγάλει κι άλλες θέσεις....κι ο νοών νοείτω...
Παιδιά μίλησα κι εγώ με τον Καλομοίρη και μου είπε αρνήθηκαν να εξετάσουν τις αιτήσεις απόσπασης των ειδικοτήτων γιατί θα κάνουν μετατάξεις την άλλη βδομάδα και μετά από αυτές,αν ακόμα μείνουν κενά θα εξεταστούν οι αιτήσεις απόσπασής μας.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ?
Παράθεση από: SALOUVARDOS στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 12:38:37 amΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ?και εγω την ιδια απορια έχω...
Παράθεση από: nikitas στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 12:19:29 amΠαράθεση από: koukida στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 12:08:30 amΠαράθεση από: eidolonen στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 11:38:39 pmΠαράθεση από: destiny στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 11:24:39 pmΠαιδιά μίλησα κι εγώ με τον Καλομοίρη και μου είπε αρνήθηκαν να εξετάσουν τις αιτήσεις απόσπασης των ειδικοτήτων γιατί θα κάνουν μετατάξεις την άλλη βδομάδα και μετά από αυτές,αν ακόμα μείνουν κενά θα εξεταστούν οι αιτήσεις απόσπασής μας.Πλάκα κανετε!! Αν οι προσφερόμενες νύφες(=θέσεις) είναι στους ίδιους νομούς και κανείς γαμπρός δε βρέθηκε την πρώτη φορά θα βρεθεί τη δεύτερη?? -Δεν την θέλω!-Θα την πάρεις! Και με το ζόρι??Εκτός κι αν βγάλει κι άλλες θέσεις....κι ο νοών νοείτω...ελα ντε? πως θα γινει αυτό? ή μάλλον και αυτο?- θα μου πεις οπως εγιναν τόσα φετος....Μπορεί να βγάλει και άλλες θέσεις. Για να καταλάβετε πως, θα σας πω την προσωπική μου ιστορία. Λοιπόν, είμαι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ, σε περιοχή του λεκανοπεδίου. Στην ίδια μοίρα με μένα είναι άλλα 55-60 άτομα στην ειδικότητά μου. Όλοι περιμέναμε ότι στις υποχρεωτικές μετατάξεις, οι πλεονάζοντες από την περιοχή μας θα καταλάμβαναν περίοπτη θέση. Ώσπου βγαίνει η εγκύκλιος περί υποχρεωτικών μετατάξεων, κοιτάμε τα πλεονάσματα και τα κενά στην α'θμια και τότε, οποία έκπληξις, η περιοχή μας, με τους 60 συναδέλφους στη διάθεση (το ξαναλέω) δεν εμφανίζει κανέναν πλεονάζοντα στην ειδικότητά μου και η αντίστοιχη α'θμια κανένα κενό, παρ' ότι είναι γνωστό τοις πάσι ότι βρίθει κενών (κάθε χρόνο παίρνει κόσμο και με διάθεση από β'θμια και καμιά 40αριά αναπληρωτές).Υ.Γ. Η περιοχή μου συμπίπτει με την εκλογική περιφέρεια του υπουργού μας.Υ.Γ. Είναι απορίας άξιον αν αυτό που συνέβη στη δική μου περιοχή, συνέβη και σε άλλες περιοχές ανά την επικράτεια.Εννοείς τον Πειραιά. Εσύ, δηλαδή, ότι δεν εμφανιστήκατε πλεονάζοντες το αποδίδεις στον υπουργό; Για την ΕΛΜΕ σου εκεί και τον αγώνα που έκανε όλο το διάστημα δεν πήρες χαμπάρι; Στον υπουργό νόμιζες ότι οφειλόταν ότι το ΠΥΣΔΕ Πειραιά δεν έδωσε πλεονάζοντες;
εγω θα κατεβω παλι αυριο χωρις τη μικρη μου -13 μηνων- θα με ακολουθησει μαλλον απο βδομαδα!για αυτο ελπιζω σε β φαση....ακομα!
ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕ19-20! ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝΕ?ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΑΥΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝΕ?ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ?ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ 200 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!!!!
Παράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 12:40:48 amΠαράθεση από: nikitas στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 12:19:29 amΠαράθεση από: koukida στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 12:08:30 amΠαράθεση από: eidolonen στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 11:38:39 pmΠαράθεση από: destiny στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 11:24:39 pmΠαιδιά μίλησα κι εγώ με τον Καλομοίρη και μου είπε αρνήθηκαν να εξετάσουν τις αιτήσεις απόσπασης των ειδικοτήτων γιατί θα κάνουν μετατάξεις την άλλη βδομάδα και μετά από αυτές,αν ακόμα μείνουν κενά θα εξεταστούν οι αιτήσεις απόσπασής μας.Πλάκα κανετε!! Αν οι προσφερόμενες νύφες(=θέσεις) είναι στους ίδιους νομούς και κανείς γαμπρός δε βρέθηκε την πρώτη φορά θα βρεθεί τη δεύτερη?? -Δεν την θέλω!-Θα την πάρεις! Και με το ζόρι??Εκτός κι αν βγάλει κι άλλες θέσεις....κι ο νοών νοείτω...ελα ντε? πως θα γινει αυτό? ή μάλλον και αυτο?- θα μου πεις οπως εγιναν τόσα φετος....Μπορεί να βγάλει και άλλες θέσεις. Για να καταλάβετε πως, θα σας πω την προσωπική μου ιστορία. Λοιπόν, είμαι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ, σε περιοχή του λεκανοπεδίου. Στην ίδια μοίρα με μένα είναι άλλα 55-60 άτομα στην ειδικότητά μου. Όλοι περιμέναμε ότι στις υποχρεωτικές μετατάξεις, οι πλεονάζοντες από την περιοχή μας θα καταλάμβαναν περίοπτη θέση. Ώσπου βγαίνει η εγκύκλιος περί υποχρεωτικών μετατάξεων, κοιτάμε τα πλεονάσματα και τα κενά στην α'θμια και τότε, οποία έκπληξις, η περιοχή μας, με τους 60 συναδέλφους στη διάθεση (το ξαναλέω) δεν εμφανίζει κανέναν πλεονάζοντα στην ειδικότητά μου και η αντίστοιχη α'θμια κανένα κενό, παρ' ότι είναι γνωστό τοις πάσι ότι βρίθει κενών (κάθε χρόνο παίρνει κόσμο και με διάθεση από β'θμια και καμιά 40αριά αναπληρωτές).Υ.Γ. Η περιοχή μου συμπίπτει με την εκλογική περιφέρεια του υπουργού μας.Υ.Γ. Είναι απορίας άξιον αν αυτό που συνέβη στη δική μου περιοχή, συνέβη και σε άλλες περιοχές ανά την επικράτεια.Εννοείς τον Πειραιά. Εσύ, δηλαδή, ότι δεν εμφανιστήκατε πλεονάζοντες το αποδίδεις στον υπουργό; Για την ΕΛΜΕ σου εκεί και τον αγώνα που έκανε όλο το διάστημα δεν πήρες χαμπάρι; Στον υπουργό νόμιζες ότι οφειλόταν ότι το ΠΥΣΔΕ Πειραιά δεν έδωσε πλεονάζοντες;Συναδέλφισσα, επειδή ακριβώς μιλάμε για το ΠΥΣΔΕ μου, να μου επιτρέψεις να ξέρω καλύτερα. Το ΠΥΣΔΕ Πειραιά έδωσε πλεονάζοντες κανονικότατα. Αν το ψάξεις, θα δεις ότι έχω δίκιο. Οι εκπρόσωποι της ΕΛΜΕ πρότειναν και όντως επέμειναν να μη δοθούν πλεονάσματα, αλλά η διευθύντρια τους αγνόησε εντελώς και τα έστειλε στο υπουργείο, και μάλιστα... παχιά-παχιά. Δεν προσπαθώ ν' αβαντάρω κανέναν. Η αλήθεια, όσο και αν δε μας αρέσει, πρέπει να δηλώνεται. Το υπουργείο, για κάποιο λόγο, μπορεί και από λάθος, στην εγκύκλιο περί υποχρεωτικών μετατάξεων, δεν έδωσε πλεονάζοντες σε ΜΙΑ ΜΟΝΟ ειδικότητα στον Πειραιά, από τις λεγόμενες υψηλού κινδύνου. Στις υπόλοιπες έδωσε κανονικά. Αν είχε συμβεί αυτό που λες εσύ, δε θα εμφανίζονταν πλεονάζοντες σε καμία ειδικότητα στην εγκύκλιο περί υποχρεωτικών μετατάξεων. Όσο για το τι παίρνω χαμπάρι από αυτά που συμβαίνουν γύρω μου, επειδή άνθρωπος είμαι και μπορεί κάτι να μου ξεφεύγει που και που, είσαι καλοδεχούμενη να μου το επισημαίνεις. Το εννοώ.
μην παραβλέψουμε το γεγονός ότι μας αφαιρούν την Ιστορία ως β' ανάθεση (στους ξενόγλωσους) που σημαίνει και άλλη συρρίκνωση μετά τη μείωση των ωρών. Νομίζω οι προθέσεις για "εξαφάνιση" μας είναι προφανείς . Υποχρεωτικές μετατάξεις βλέπω να ακολουθούν ...