0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: athapris στις Σεπτεμβρίου 08, 2013, 09:38:16 amΟι εξελίξεις με τον β' κύκλο μετατάξεων, θα έρθουν άμεσα, μέσα στην εβδομάδα...Όταν αυτός ολοκληρωθεί, θα ανακοινωθούν αποσπάσεις και για τις ειδικότητες που εξαιρέθηκαν την Παρασκευή. Εν τω μεταξύ βέβαια, κανείς δεν εμποδίζει το υπουργείο να ανακοινώσει β' κύκλο αποσπάσεων, που να αφορά στις μη εμπλεκόμενες στη διαδικασία των μετατάξεων ειδικότητες...μιλησα με καλομοιρη.μου ειπε αυτα ακριβως,πως δευτερα τριτη θα βγει εγκυκλιος για β κυκλο μεταταξεων,θα ανακοινωθουν τα ονοματα τελος της εβδομαδας και μετα θα γινουν οι αποσπασεις στις ειδικοτητες και σε οσα κενα εχουν μεινει.τον ρωτησα αν θα κανουν μεταταξεις απτους ηδη αιτουντες και δεν ηξερε λεπτομερειες.τον ρωτησα για το χρονικο της υποθεσης ποσο θα τραβηξει και μου ειπε πως βιαζονται το υπουργειο και θα τελειωσουν ολα στο τελος αυτης της εβδομαδας,αρχη της επομενης.θελουν να δουν τι κενα θα μεινουν,τι θα καλυφθει με τις μεταταξεις και γιαυτο δεν εγιναν ακομα οι αποσπασεις μας
Οι εξελίξεις με τον β' κύκλο μετατάξεων, θα έρθουν άμεσα, μέσα στην εβδομάδα...Όταν αυτός ολοκληρωθεί, θα ανακοινωθούν αποσπάσεις και για τις ειδικότητες που εξαιρέθηκαν την Παρασκευή. Εν τω μεταξύ βέβαια, κανείς δεν εμποδίζει το υπουργείο να ανακοινώσει β' κύκλο αποσπάσεων, που να αφορά στις μη εμπλεκόμενες στη διαδικασία των μετατάξεων ειδικότητες...
Παράθεση από: jak_13 στις Σεπτεμβρίου 08, 2013, 01:52:10 amΑυτό πού το στηρίζεις; Είναι κάτι καινούργιο ή ίσχυε και παλαιότερα;Το στηρίζω στην περσινή μου εμπειρία που κάθε φορά που τελείωνε μια φάση αποσπάσεων έπρεπε να κάνω ξανά αίτηση επανεξέτασης για να συμπεριληφθώ στην επόμενη. Και για να μην παρεξηγηθώ δεν μιλώ για τις αποσπάσεις σε φορείς αλλά για τις αποσπάσεις σε σχολεία δηλαδή από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ. Αν ανατρέξει κανείς στην ενότητα ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ 2012 θα δεις ότι και εκεί γινόταν η ίδια κουβέντα περί αιτήσεων επανεξέτασης κτλ
Αυτό πού το στηρίζεις; Είναι κάτι καινούργιο ή ίσχυε και παλαιότερα;
Από ότι φαίνεται οι ειδικότητες στην Πρωτοβάθμια θα πρέπει να περιμένουν τον β κύκλο μετατάξεων (εαν τελικά αυτό ισχύει), να παρουσιαστούν οι μεταταγμένοι, να πάρουν φεκ, να μετρηθουν τα κενα, να γινουν οι εκτός πυσπε, να γινει πυσπε για τοποθετηση εντος και εκτος....... μέχρι τότε εμείς τα κορόιδα καθομαστε στις οργανικές μας, χαλαμε χρήματα, και άντε από Πέμπτη και μάθημα κανονικότατο. Στον αγιασμό θα βάλω τα καλά μου που έφερα στο νησί (παρεό, σανδαλάκι, καπελάκι ) μιας και δεν φανταζόμουν ποτέ τέτοια εξέλιξη...Προσωπική εκτίμηση (το τονίζω αυτό), κάθε πέρυσι και καλύτερα, του χρόνου ελάχιστες αποσπάσεις, σιγά σιγά θα κόψουν και τις άνευ (με αιτιολογία πως δεν υπάρχει προσωπικό να καλύψει), σε λίγο έπονται και οι ανατροφής. Σε μία πενταετία από τώρα θα μείνουν λίγοι συνάδελφοι στα σχολεία, και ειδικά οι ειδικότητες πιθανώς να θεωρηθούν περιττές... και να πάμε για άλλα
Nikitas, έχω πει στον εαυτό μου και σε μία συνάδελφο που μιλούσαμε χτες, ότι φέτος θα αντιδράσω διαφορετικά για αυτά που μας συμβαίνουν... Όχι δεν θα πάω σ/κ στο νησί μου να πάρω ρούχα, βιβλία, σημειώσεις, κλπ. Θα μείνω εδώ και θα βαρεθούν να με βλέπουν με τα ίδια ρούχα, σανδαλάκια κλπ κλπ Μάθημα θα κάνω από τα βιβλία του υπουργείου και όχι τις σημειώσεις μου. Γενικα δεν θα νομιμοποιήσω αυτό που συμβαίνει, πηγαίνοντας σαν καλη υπάλληλος να "προετοιμαστώ", ξοδεύοντας χρόνο, κόπο, χρήμα και ενέργεια. Μόνο με τα παιδιά μου θα ειμαι εντάξει.όσον αφορά στα χειμερινά ρουχα.... μάλλον θα φορέσω τα καλοκαιρινά το ένα πάνω στο άλλο
Παράθεση από: gilbert στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 08:57:13 pmΓια δείτε και πείτε την γνώμη σας:ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ &
Για δείτε και πείτε την γνώμη σας:ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ &
ερωτηση- στην αιτηση θεραπειας εκει που λέει υπ'αριθμ......αιτηση, βαζουμε αριθμό πρωτοκολλου ;;