0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να ρωτησω κατι .εγω που ειμαι πε05 γαλλικων δεν χρειαζεται να κανω αιτηση επανεξεταση για αποσπαση απο πυσδε σε πυσδε ειναι σιγουρο αυτο? που μπορω να ρωτισω?
ο Μπράτης αναφερόταν αποκλειστικά στην Πρωτοβάθμια να υποθέσω.Εμεις της Δευτεροβαθμιας που δηλώσαμε οτι επιθυμούμε αποσπαση και στην Πρωτοβάθμια να υποβάλλουμε? μόλις την ετοίμασα για να την καταθέσω. Δεν είναι τίποτα να την πάω, απλά φαντάζομαι θα είμαι καλυμμένη και δεν θα χρειαστεί να ξαναυποβάλλω, αν βγει επίσημα κάποια οδηγία. (έχει τρομάξει το μάτι μας πια..........) Πάντως σε δυο Διευθύνσεις που πήρα τηλέφωνο, μου είπαν ότι οι περισσότεροι των ειδικοτήτων που δεν πήραν απόσπαση(που εξαιρέθηκαν απο την διαδικασία ως τώρα) υποβάλλουν αίτηση επανεξέτασης.
Τι να πω; δε γνωρίζω. Να μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου. Προσωπική μου άποψη ότι οι ειδικότητες αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζονται το ίδιο, είτε στην Α/θμια είτε στη
http://mpratis.gr/013/par090913.pdfΤο αρχειο περιλαμβανει πινακα με τα κενα στην Αθμια οπως υποβληθηκαν απο τις διευθυνσεις (και για ειδικοτητες) και επισης πινακα με τα κενα οπως τα κατεθεσε το Υπουργειο και συμφωνα με τον οποιο εγιναν οι αποσπασεις.Ενδεικτικα, το Υπουργειο αποφασισε οτι στην Α,
υπάρχει η πληροφορία ότι ενδέχεται να επιτραπεί και από σήμερα ενδεχομένως η ανάθεση ιστορίας στους ξενόγλωσσους....