0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω την εντύπωση ότι αφήνουν επίτηδες να αιωρείται ένα νέφος νέων μετατάξεων (....άραγε πότε θα γίνουν, μέσα στη χρονιά;;;;;; είναι δυνατόν;;;;; ) ώστε να μην πιεστούν να κάνουν αποσπάσεις.
Από έγκυρη πηγή, νέα εγκύκλιος μετατάξεων!!!
Παράθεση από: Loggin στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 07:37:01 pmΈχω την εντύπωση ότι αφήνουν επίτηδες να αιωρείται ένα νέφος νέων μετατάξεων (....άραγε πότε θα γίνουν, μέσα στη χρονιά;;;;;; είναι δυνατόν;;;;; ) ώστε να μην πιεστούν να κάνουν αποσπάσεις.Τα σχολεία αύριο ανοίγουν...Για ποιες μετατάξεις μιλάμε..?Αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει από πριν...Εκτός κι αν υπολογίζουν τις απεργίες μας για να ξεκλέψουν χρόνο και να περάσουν πάλι κανένα Δελτίο Τύπου.. Τι να πω... Εν τω μεταξυ οι άδεις άνευ αποδοχών πάνε σύννεφο...
Οι μετατάξεις είναι για τις ειδικότητες το μέγιστο πλήγμα. Είμαι ΠΕ11. Μετά από μια προσεκτικότατη ματιά, παρατηρώ ότι όσοι συνάδελφοι πήραν μετάταξη έχουν πολύ λιγότερα χρόνια προϋπηρεσίας από εμένα (φαντάζομαι και άλλους πολλούς) και τα περισσότερα από αυτά σε γραφεία (αυτό το δεύτερο είναι βέβαια λεπτομέρεια). Ενώ λοιπόν εγώ δεν μπορώ να πάρω μετάθεση γιατί το Υπουργείο δεν δίνει στις περιοχές που ζητώ, δίνει το δικαίωμα ουσιαστικά μετάθεσης στους μεταταχθέντες. Μια "ωραία" μετάθεση από το παράθυρο, που εγώ νομότυπα δεν έχω το δικαίωμα να ζητήσω και να διεκδικήσω, μετά από 16 χρόνια προϋπηρεσίας. Επιπλέον αλλάζει τις δυνατότητες που έχω να είμαι κοντά στα παιδιά μου μέσα από τη μοριοδοτούμενη (επιτέλους) απόσπαση μέσα σε ένα βράδυ χωρίς να με έχει προειδοποιήσει. Τα παιδιά μου είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού για το υπουργείο. Καλό κουράγιο σε όλους μας και ...ας μην έχουμε μνήμη "χρυσόψαρου".