0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω για εσάς εγώ βρίσκομαι στην οργανική μου 500 χιλιόμετρα από το σπίτι μου και τον άντρα μου, μένω στο ξενοδοχείο και είμαι στα πρόθυρα κατάθλιψης....Ξέρω ότι υπάρχουν και πολύ σοβαρότερα προβλήματα στον κόσμο, αλλά μου φαίνεται εφιάλτης αυτό που ζω....
Παράθεση από: mousikantissa στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 08:31:47 pmΔεν ξέρω για εσάς εγώ βρίσκομαι στην οργανική μου 500 χιλιόμετρα από το σπίτι μου και τον άντρα μου, μένω στο ξενοδοχείο και είμαι στα πρόθυρα κατάθλιψης....Ξέρω ότι υπάρχουν και πολύ σοβαρότερα προβλήματα στον κόσμο, αλλά μου φαίνεται εφιάλτης αυτό που ζω....συναδέλφισσα να ξέρεις ότι όπως εσύ είναι και πολλοί άλλοι (που δε βολεύτηκαν) και τραβάνε το ίδιο λούκι.είναι το μόνο που με κρατάει.κουράγιο.
Παράθεση από: Lady Ogress στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 07:41:43 pmΠαράθεση από: ELRa στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 07:32:47 pmΣύμφωνα με τα παραπάνω που διάβασα, εγώ που είμαι στη
Παράθεση από: ELRa στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 07:32:47 pmΣύμφωνα με τα παραπάνω που διάβασα, εγώ που είμαι στη
Σύμφωνα με τα παραπάνω που διάβασα, εγώ που είμαι στη
Παράθεση από: Mystirios στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 08:36:31 pmΠαράθεση από: mousikantissa στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 08:31:47 pmΔεν ξέρω για εσάς εγώ βρίσκομαι στην οργανική μου 500 χιλιόμετρα από το σπίτι μου και τον άντρα μου, μένω στο ξενοδοχείο και είμαι στα πρόθυρα κατάθλιψης....Ξέρω ότι υπάρχουν και πολύ σοβαρότερα προβλήματα στον κόσμο, αλλά μου φαίνεται εφιάλτης αυτό που ζω....συναδέλφισσα να ξέρεις ότι όπως εσύ είναι και πολλοί άλλοι (που δε βολεύτηκαν) και τραβάνε το ίδιο λούκι.είναι το μόνο που με κρατάει.κουράγιο. Ευχαριστώ συνάδελφε....Ξέρω ότι είναι πολλοί έτσι, άλλοι και χειρότερα με παιδιά πίσω τους. Αλλά με πονάει στον αγιασμό ο διευθυντής να λέει ότι ξεκινάμε χωρίς προβλήματα και ότι όλα στο σχολείο μας είναι εντάξει και εγώ να προσπαθώ να κρύψω τα βουρκωμένα μάτια μου κάτω από τα γυαλιά ηλίου...Τίποτα δεν είναι εντάξει. Με πονάει επίσης όλοι οι παλιοί και βολεμένοι ΠΕ70 και 60 να μην ξέρουν τι γίνεται γιατί καβάτζωσαν την οργανική δίπλα στο σπίτι τους....και όταν τους λες για απεργία να κάνουν τους κινέζους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ποιος θα πάρει το καλύτερο πρόγραμμα τη μέρα της λαϊκής για να προλαβαίνει να κάνει τα ψώνια τους. Με θλίβει αυτή η κοινωνία!
Παράθεση από: mousikantissa στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 08:41:49 pmΠαράθεση από: Mystirios στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 08:36:31 pmΠαράθεση από: mousikantissa στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 08:31:47 pmΔεν ξέρω για εσάς εγώ βρίσκομαι στην οργανική μου 500 χιλιόμετρα από το σπίτι μου και τον άντρα μου, μένω στο ξενοδοχείο και είμαι στα πρόθυρα κατάθλιψης....Ξέρω ότι υπάρχουν και πολύ σοβαρότερα προβλήματα στον κόσμο, αλλά μου φαίνεται εφιάλτης αυτό που ζω....συναδέλφισσα να ξέρεις ότι όπως εσύ είναι και πολλοί άλλοι (που δε βολεύτηκαν) και τραβάνε το ίδιο λούκι.είναι το μόνο που με κρατάει.κουράγιο. Ευχαριστώ συνάδελφε....Ξέρω ότι είναι πολλοί έτσι, άλλοι και χειρότερα με παιδιά πίσω τους. Αλλά με πονάει στον αγιασμό ο διευθυντής να λέει ότι ξεκινάμε χωρίς προβλήματα και ότι όλα στο σχολείο μας είναι εντάξει και εγώ να προσπαθώ να κρύψω τα βουρκωμένα μάτια μου κάτω από τα γυαλιά ηλίου...Τίποτα δεν είναι εντάξει. Με πονάει επίσης όλοι οι παλιοί και βολεμένοι ΠΕ70 και 60 να μην ξέρουν τι γίνεται γιατί καβάτζωσαν την οργανική δίπλα στο σπίτι τους....και όταν τους λες για απεργία να κάνουν τους κινέζους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ποιος θα πάρει το καλύτερο πρόγραμμα τη μέρα της λαϊκής για να προλαβαίνει να κάνει τα ψώνια τους. Με θλίβει αυτή η κοινωνία!έχεις απόλυτο δίκιο!ειδικά μεγάλο μέρος των δασκάλων που δεν εμπλέκεται στις αποσπάσεις δεν έχει πάρει χαμπάρι του τι έχει γίνει...όταν θα ξυπνήσει από αντίστοιχα μελλοντικά σοκ θα είναι πια αργά για όλους
Παράθεση από: ELRa στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 08:25:11 pmΠαράθεση από: Lady Ogress στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 07:41:43 pmΠαράθεση από: ELRa στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 07:32:47 pmΣύμφωνα με τα παραπάνω που διάβασα, εγώ που είμαι στη
Παράθεση από: mousikantissa στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 08:41:49 pmΠαράθεση από: Mystirios στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 08:36:31 pmΠαράθεση από: mousikantissa στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 08:31:47 pmΔεν ξέρω για εσάς εγώ βρίσκομαι στην οργανική μου 500 χιλιόμετρα από το σπίτι μου και τον άντρα μου, μένω στο ξενοδοχείο και είμαι στα πρόθυρα κατάθλιψης....Ξέρω ότι υπάρχουν και πολύ σοβαρότερα προβλήματα στον κόσμο, αλλά μου φαίνεται εφιάλτης αυτό που ζω....συναδέλφισσα να ξέρεις ότι όπως εσύ είναι και πολλοί άλλοι (που δε βολεύτηκαν) και τραβάνε το ίδιο λούκι.είναι το μόνο που με κρατάει.κουράγιο. Ευχαριστώ συνάδελφε....Ξέρω ότι είναι πολλοί έτσι, άλλοι και χειρότερα με παιδιά πίσω τους. Αλλά με πονάει στον αγιασμό ο διευθυντής να λέει ότι ξεκινάμε χωρίς προβλήματα και ότι όλα στο σχολείο μας είναι εντάξει και εγώ να προσπαθώ να κρύψω τα βουρκωμένα μάτια μου κάτω από τα γυαλιά ηλίου...Τίποτα δεν είναι εντάξει. Με πονάει επίσης όλοι οι παλιοί και βολεμένοι ΠΕ70 και 60 να μην ξέρουν τι γίνεται γιατί καβάτζωσαν την οργανική δίπλα στο σπίτι τους....και όταν τους λες για απεργία να κάνουν τους κινέζους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ποιος θα πάρει το καλύτερο πρόγραμμα τη μέρα της λαϊκής για να προλαβαίνει να κάνει τα ψώνια τους. Με θλίβει αυτή η κοινωνία!Σήμερα στον Αγιασμό έβλεπα τις μαμάδες με τα μικράκια τους και το δικό μου 600 χλμ μακριά πήγε στον Αγιασμό με τη γειτόνισσα. Και να μην ξέρεις πού θα είσαι πότε θα τακτοποιηθείς να φέρεις το παιδί να βρεις σπιτι σχολειο κτλ κτλ. Ψυχολογία κάτω του μηδενός...