0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εκεί στα βουνά να διαβάζετε κανένα νόμο πριν τις απορίεςστα κεδδυ προβλέπονται θεσεις γυμναστών και αγγλικής και καταλαμβάνουν θέσεις εκ/κων α/θμιας εκπαιδευσηςυσ. η παράθεση αναφέρεται και στη lindape
Μισο λεπτο συναδελφε, εχει κι αλλα επεισοδια το σηριαλ, μη μας αποκαρδιωνεις τελειως! Ενστασεις μεταταξεων, β φαση μεταταξεων, ενστασεις αποσπασεων β φαση αποσπασεων...κλπ. Μετα πιστευω θα πλακωνομαστε ποιος θα πρωτοπαρει ανευ αποδοχων και μ' αυτα και μ'εκεινα ... We wish you a MERRY CHRISTMAS...
καλα το υπουργειο εγραψε παλι!2.30 τη νυχτα οι αποσπασεις!τισ επομενες μεταθεσεις και αποσπασεις θα τις ανακοινωνουν την πρωτοχρονια οταν θα αλλαζει η χρονια!!!!!!!
Συνάδελφοι, τι να πω πια; Ζούμε μεγάλες στιγμές... Στην περιοχή που ζητούσα πήγε από "πλεονασματική περιοχή" άτομο με δέκα μόρια λιγότερα από εμένα. Τι κάνω; Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος νόμος που προβλέπει την απόσπαση από πλεονασματικές περιοχές ή ορίζει ποιες χαρακτηρίζονται πλεονασματικές; Μου μυρίζει γερό βύσμα (όπως και σε όλους φαντάζομαι). Έχω, ωστόσο, δύο απορίες: οι ατήσεις θεραπείας δεν εξετάστηκαν καθόλου (εφόσον δεν αφορούσαν "πλεονασματικές περιοχές"; Και πού είναι οι αποσπάσεις για κοινωνικούς λόγους (έχω δύο γονείς με σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν λήφθηκε υπόψη). Αν γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο ας με ενημερώσει γιατί προτίθεμαι να καταθέσω ένσταση και μηνυτήρια αναφορά για παράβαση καθήκοντος (ναι, καλά το ακούτε) προς κάθε υπεύθυνο και θα ήθελα το νομικό πλαίσιο. Δεν γίνεται να μας εμπαίζουν άλλο. Τα νεύρα μου έχουν γίνει κρόσια... Είμαι ένα βήμα πριν την παραίτηση (αφού τους κάνω μήνυση βέβαια, έτσι, για να με θυμούνται!).