0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έθιξες ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα που δεν το έχουμε ακουμπήσει ποτέ και πρέπει κάποια στιγμή να το αναθεωρήσουμε από μηδενική βάση. (Προσωπικά όμως θα εξαιρέσω τις Κ.Π. αποσπάσεις για λόγους υγείας - ίσως τις μόνες δίκαιες)
Μηνύσεις πρέπει να κάνουμε μαζικά, κατά τη γνώμη μου. Λόγους έχουμε πολλούς: 1) Χαρακτηρίζονται πλεονασματικές περιοχές κάποιες περιοχές στις οποίες είχαν γίνει αθρόες αποσπάσεις κατά την α' φάση (π.χ.
@ elenam, Πολύ σωστά αναφέρεις για δικαστικούς, στρατιωτικούς στο να μην χωρίζονται οι οικογένειες κλπ, αλλά το σωστό είναι το κράτος να φροντίζει εξίσου στο να μην χωρίζονται οι οικογένειες όλων των υπαλλήλων του, στο μέτρο του δυνατού πάντα!
Πάντως εγώ θυμάμαι τον αρβανιτόπουλο στη βουλή να λέει οτι φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν αποσπάσεις. Δεν τον πίστεψα γιατί λέω αυτοί δεν τηρούν τίποτα απ'όσα λένε. Τώρα όμως βλέπω οτι όντως δεν είχε σκοπό να κάνει αποσπάσεις και όσες γίνονται και θα γίνουν είναι ελάχιστες και υπο πίεση γιατί απλά δεν υπήρχε εξαρχής τέτοια πρόθεση.
Ρε παιδιά δεν είμαι δασκάλα αλλά αυτό που έγινε με τους δασκάλους και τους αναπληρωτές στην Αθήνα δεν θεωρείται έγκλημα;;;;;;;
Έχεις δίκιο, αλλά εγώ είχα τότε υποθέσει ότι εννοεί τις αποσπάσεις σε φορείς και στην Κ.Υ. του υπουργείου. Δεν καταλαβαίνω τι τους ενοχλεί η απόσπαση από σχολείο σε σχολείο...
Nαι είναι εγκλημα!!!Και αυτό δεν έγινε μόνο στην Αθήνα αλλα και σε πολλές άλλες περιοχες!Πήραν αναπληρωτές σε περιοχές που έλεγαν πως δεν υπηρχαν κενα, ενώ εκει μπορουσαν να αποσπασθουν άνθρωποι με οικογένειες και προβλήματα υγειας!!!Θα τρελαθω!Δεν μπορω να πιστεψω οτι αντι να έχω φύγει είμαι ακομα εδω στην οργανική μου για τέταρτη χρονιά!!!!!!