0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πόσα χρόνια μπορείς να πάρεις άδεια άνευ αποδοχών?
Για όποιον ενδιαφέρεται Λειτουργικά κενά και πλεονάσματα Κεντρική Μακεδονίαhttp://sykpeve.files.wordpress.com/2013/09/27_9_litourgikakenakm.pdf
Ρε παιδια,βοηθειστε,αν ξεκινησω την αδεια ανευ αποδοχων για ανατροφη τεκνου και στο μηνα πανω παρω την γ...αποσπαση θα μου την κοψουν;
τα κενά αυτά (για μία περιοχή που ξέρω) είναι υπολογισμένα και μετά τις διαθέσεις από β/θμια και έχει πολύ καιρό που ο αριθμός είναι σταθερός. Υποψιάζομαι ότι, αν ποτέ καλυφθούν, θα καλυφθούν ωραιότατα από αναπληρωτές μέσω εσπα και θα γελάμεεε??!!!?
ρώτησα και μου ειπε η υπευθυνη των αδειων, οτι φετος επειδη το ερωτημα εχει γινει απο πολλους σε πολλές διευθυνσεις ηρθε συγκεκριμενη οδηγια απ'το υπουργειο που λεει ότι αποφασίζει εκείνος που την εγκρίνει εξάρχης την αδεια. Στην προκειμενη περιπτωση επειδη αφορα ανατροφη τεκνου, θα αποφασισει ο Διευθυντης εκπαιδευσης σου. (Δεν νομιζω να ειναι τοσο...... και να μην εγκρινει την διακοπη της....)
Μια ερώτηση. Μπορούν οι αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ να δουλέψουν στο ημερήσιο σχολείο ή μόνο στο ολοήμερο; Γιατί οι δάσκαλοι-αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ προσλήφθηκαν για τα ολοήμερα, εξ όσων γνωρίζω.
τι γίνεται εδώ???με τόσα κενά γιατί είμαι 600χλμ (και όχι μόνο εγώ φαντάζομαι) από το σπίτι μου με 0 ώρες?
στην αίτηση επανεξέτασης βάζουμε και τον αριθμό πρωτοκόλου της αρχικής αίτησης απόσπασης και τους λέμε και πόσα μόρια είχαμε;