0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλα και ορθα αυτά ως εδω.Συμφωνω μαζί σου.Το ερωτημα μου εχει εχει ως εξής: Γιατί ο προισταμενος πτωτοβαθμιας Καρδίτσας εδωσε κενα πριν εναμιση μηνα και εγιναν μετατάξεις στο νομό; Για του λογου το αληθές παραθετω νούμερα Α.21 μετατάξεις ΠΕ11 Ιούλιος/13
Το άλλο μου ερώτημα εχει ως εξής: Γιατί αλλοτε βλέπουν τον κλάδο σαν μια βαθμίδα(πχ μεταταξεις αποσπασεις απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ) και αλλοτε σαν δυο (στο νησί που υπηρετώ υπαρχουν 59 πλεοναζοντες ΠΕ11 στην δευτεροβαθμια πολλοι απο αυτους ντοπιοι και θα μπορούσαν με χαρα να καλύψουν την θεση μου παρα να κινδυνευουν να μετακινηθούν υποχρεοτικά σε άλλο νησί) Αυτο ειναι το σκεπτικό μου και νομιζω σκεπτομαι λογικά....
Τα στρεβλα αυτα νουμερα δε δοθηκαν απο τη ΔΠΕ Καρδιτσας, γι'αυτο και προεκυψαν οι υπεραριθμιες που διευκολυναν τη διενεργεια των αποσπασεων των ΠΕ11 απο το εν λογω ΠΥΣΠΕ.
Ειλκρινα δεν καταλαβαίνω αν αυτά τα "στρεβλά" νούμερα δεν δοθηκαν απο την ΔΠΕ Καρδίτσας με ποιό σκεπτικο το Υπουργειο προχωρησε σε μεταταξη 21 συναδελφων ;
Το είπαμε ήδη. Πλεόν αποσπάσεις μπορεί και μεταθέσεις αργότερα σε όμορους Νομούς θα γίνονται από τα πλεονάσματα της Περιφέρειας...Γιάννης κερνά Γιάννης Πίνει...Επίσης μπορεί αργότερα και οι αποσπάσεις σε φορείς να είναι πάλι από "πλεονασματικούς" Νομούς και ειδικότητες...
Οδευουμε σε διοικητικη "περιφεριοποιηση" της εκπαιδευσης.
Εσυ μια χαρα τα σκεπτεσαι. Οταν βλεπεις να κατοικοεδρευει στο υπουργειο συμβουλος που στο παρελθον διεπρεπε σε γνωστο κεντρο προετοιμασιας υποψηφιων για το διαγωνισμο εκπαιδευτικων του ΑΣΕΠ τι να περιμενεις...Μην ξαναλεμε τα ιδια, οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι.
Μου αρέσει που το Π.Δ. δεν εφαρμόστηκε ποτέ...μια χαρά πιλότος σε F-16 ήταν...έδειξε τις προθέσεις και όποιος κατάλαβε κατάλαβε...Οχι βέβαια ότι και παλιότερα ο Περιφερειάρχης δεν ήταν βεζύρής και το πόπολο δεν μάθαινε τίποτα...π.χ. κάτι 30 και σαραντάρια απόσπασεις σε Δ/νσεις και πάσης φύσεως Γραφεία...
Μη μου πεις! Ποιος είναι αυτός ο κύριος; Μήπως ο γνωστός και πολυδιαφημισμένος (Χλε)μπόν...ς;
Η αληθεια ειναι οτι οσο κι αν ψαχνεις να εξηγησεις με τι λογικη τις μεταταξεις, ακρη δεν βγαζεις. Σε καποιους νομους εδωσαν περισσοτερα κενα και τωρα δεν εχουν τι να τους κανουν. Οντως,οπως αναφερει ο guestteacher, τα παντα οριζονται και αποφασιζονται εξ'ανωθεν με διαδικασιες αγνωστες ,πολλες φορες, σε εμας που δεν εχουν λογικη...Alfakapa , διαβασε και αυτο, μαλλον σε αφορα. http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CE%B5-%CE%B4%CE%B5-%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD