0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτο καταλαβες?οι 100-200 πρωτοι αναπληρωτες που επελεγαν να ΜΗ διοριστουν τοσα χρονια μου φταινε. τωρα το καταλαβες η να στο κανω λιανα?ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ διορισμο τον ειδες που εγραψα? η στο κεφαλι σας εχετε τα ιδια και τα ιδια?
για πε 70 μιλαωσυγκεκριμενα ξερω 5 συναδελφους που το 9 και το 10 δεν εκαναν καν δηλωση διορισμου και τωρα εχουν διαλυσει εμμεσα το συστημα μεταθεσεων και αποσπασεων διοτι πανε στις θεσεις οσων δεν πηραν αποσπαση και συνεχιζουν να δουλευουν στην α θεσσαλονικης!!!τι εχεις να πεις?καλα τη λιστα δε τη βλεπεις?οι πρωτοι δε βλεπεις οτι εχουν πολλα μορια? τοσα χρονια που επαιρναν δασκαλους αυτοι που ηταν? αλλου?πιστευω οτι μπερδευεσαι και μιλας για ειδικοτητεςδε τα χω με τους συναδελφουςμε το συστημα τα χω που τους επιτρεπει να δουλευουν στον τοπο τους αφηνοντας συναδελφους με καρκινοπαθεις γονεις και παιδια στου διαολου τη μανα!
english , πιστευω πως αναφερεσαι στην κατασταση και οχι καπου συγκεκριμενα...θα ξεχασουμε και τα αυτονοητα σε λιγο..παει και μου παιρνει αναπληρωτες σε μερη που πριν μια μερα δε πηραν σναδελφοι...ΟΧΙ ΕΓΩ..ασε με εμενα..δεν την αξιζα..100 ατομα ομως ειχαν σοβαρο λογο! αλητεια, μαφια σε συνεννοηση παντα με το κομμα! μη δηλωσεις νησια, σε ενα μηνα το πολυ θα κανουμε και αλλη φασουλα αναπληρωτων ρε κοροιδο και θα σε φερουμε Θεσσ/κη, μη τρελαινεσαι, αραξε ενα μηνακι, ασε τους χαζους να τρεχουν στον εβρο και στα νησιακαι ολοημερο αγορινα μου, που να μπλεκεις τωρα με πρωτη και πεμπτη
Σε όποιον μπορεί να με βοηθήσει... Είμαι στη ειδικότητα ΠΕ 06 (αγγλικών) και έχω τοποθετηθεί σε δημοτικό.. έχω πάρει απόσπαση από την 1η Οκτωβρίου για περιφέρεια Αθήνας και ακόμα δεν έχει βρεθεί αντικαταστάτης έτσι ώστε να μπορέσω να φύγω..υπάρχει κάποιος που γνωρίζει να μου πεί τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση? θα στείλουν αναπληρωτές και πότε;;; κοντεύει μήνας και ακόμα να γίνει κάτι!!!να έχεις πάρει απόσπαση και να μην μπορείς να πας σπίτι σου!!έλεος!!!!
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Άντε να δούμε πότε θα φύγω από εκεί...ελπίζω πριν τελειώσει η σχολική χρονιά!!!!!