0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά εγώ φεύγω από ελλειμματική περιοχή. Για τις σημερινές το είπαν, τις έκαναν από κενά σε κενά.Έτσι σώθηκα κι εγώ!Έχω κάνει 3 φορές αίτηση επανεξέτασης.Ακόμα κι όταν έκαναν μόνο από πλεονασματικές περιοχές, εγώ έκανα αίτηση επανεξέτασης επικαλούμενη τα μόριά μου,τον κοινωνικό χαρακτήρα των αποσπάσεων και τους προσωπικούς-οικογενειακούς μου λόγους.Μη το βάζετε κάτω.Κάντε ξανά και ξανά αιτήσεις!
Σε αποδέσμευσαν από τη ΔΔΕ που ανήκεις;
Παιδια καλησπέρα! Εμάς μας είπε ο Δ/ντης Εκπαίδευσης ότι δεν φεύγει κανένας αν δεν βρεθεί αντικαταστάτης του και όταν τον ρώτησα αν εννοεί αναπληρωτής μου είπε "με οποιονδήποτε τρόπο". Το θέμα είναι ότι εγώ έχω λίγο ωράριο που μπορεί (και θέλει) να το συμπληρώσει άνετα η συνάδελφος του γυμνασίου και τις υπόλοιπες μέρες πάω στο γραφείο. Δεν είναι παράβαση καθήκοντος να αρνείται να με αποδεσμεύσει αφού οι λειτουργικές ανάγκες της μονάδας στην οποία ανήκω μπορούν να καλυφθούν άμεσα;Αυτός επικαλείται ότι αν αποδεσμεύσει εμένα, θα πρέπει να τους αποδεσμεύσει όλους όσους πήραν απόσπαση από την περιοχή μας και θα υπάρχουν παράπονα. Πώς λέτε να το χειριστώ; Δεν θέλω να ανοίξω κόντρα γιατι εδώ θα ξαναβρεθώ του χρόνου αλλά δεν θέλω να με πιάνουν και μαλάκα και κυρίως δεν θέλω να είμαι σε γραφείο. Θέλω να διδάξω!