0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχω εξοργιστει πραγματικα με ολα αυτα που γινονται!2 δασκαλοι νεκροι σε εναν δρομο,τον οποιο διασχιζω καθημερινα δε θελω να πιστευω οτι ημουν απλως τυχερη που ετυχε να περασω μια ωρα νωριτερα απο τη δημιουργια αυτου του χειμαρρου..δε θελω να μεινω ουτε λεπτο σε αυτο το νησι!εκτος απο ολους αυτους που σκοπευουν να επισκεφτουν το νησι μας για να κανουν την εκτιμηση της καταστασης ας ερθει και ο κυριος υπουργος και να μας πει για ποιο λογο μας κραταει εδω παρα τη θεληση μας!θα επικοινωνησω οπωσδηποτε με τον προεδρο της ΕΛΜΕ για τη συνταξη επιστολης προς το Υπουργειο που ανεφερε πιο πανω ο συναδελφος.Οποιος αλλος θελει να φυγει απο εδω ας επικοινωνησει μαζι μου για να δουμε τι θα κανουμε
Στη δική μου περίπτωση υπάρχουν κενά τα οποία δε δίνουν! Εύχομαι σε όλους αυτούς που δεν αντιλαμβανονται το τι δημιουργούν να έρθει μια μέρα που θα το βιώσουν στα παιδιά τους! Είμαι εκδικητική...Όχι...απλά θέλω μια μέρα να συνηδειτοποιήσουν τι έκαναν...δε ζητάμε κάτι παράλογο ...το αυτονόητο...αλλά πλέον το αυτονόητο είναι και περίεργο και παράξενο!
Καλό κουράγιο Νικολετ...εύχομαι τωρα ειδικά να σε αποδεσμευσουν ΑΜΕΣΑ...Αν και με τον κυνισμο τους, δεν θα μου εκανε εντυπωση αν τωρα θεωρησουν οτι αυξηθηκαν τα κενα.....
εμάς μαγειρευουν τα κενα....στο ΠΕ06 δε δίνουν το σχολείο μου ενώ έχω πάρει απόσπαση......θα μου πεις σε όλους έτσι κάνουν...ΟΧΙ......στο ΠΕ11 δίνουν και σχολεία που είναι κενά και άλλα που έχουν εκπαιδευτικούς οι οποίοι πέρνουν απόσπαση.....ένώ ταυτόχρονα δε δίνουν όλα τα σχολεία από τα οποία οι γυμναστές περιμένουν να αποδεσμευτούν...δηλαδη ο διευθυντης εκπαίδευσης αποφασίζει και διατάζει αυτός ποιός μένει και ποιός φεύγει με δικά του κριτήρια.....ΑΙΣΧΟΣ!