0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι αναπληρωτές που ήρθαν δεν έφτασαν για όλους τους αποσπασμένους έτσι ο διευθυντης εκπαίδευσης κάλυψε πρώτα τα κενά σχολεία και μετά με όσους αναπληρωτές έμειναν αποδέσμευσε κάποιους συναδέλφους που ήτνα από μακριά και με οικογένεια... οι υπόλοιποι περιμένουμε τις επόμενες προσλήψεις
Τι εννοείτε όταν λέτε πως αποδεσμεύουν με βάση τα κοινωνικά κριτήρια;; Εγώ το μόνο κριτήριο που ξέρω είναι να υπάρχει αντικαταστάτης!! Δηλαδή οι συνάδελφοι με τα κοινωνικά κριτήρια που φύγανε ,αφήσανε στα σχολειά τους κενά;;;Σας παρακαλώ απαντήστε μου με σιγουριά γιατί δεν μπορεί κάθε διεύθυνση να πράττει κατά το δοκούν. Έμενα μου λένε από τον Οκτώβριο ,που έχω πάρει την απόσπαση,πως πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης...παρόλο που έχω τρία παιδιά και είμαι από μακριά...... Σε ποιες περιφέρειες συμβαίνουν αυτά που λέτε;;
Ποιες ειδικότητες κυρίως έχουν πρόβλημα και περιμένουν τις προσλήψεις αναπληρωτών?
Θα πάρουν και σύντομα μάλιστα...Έμαθα ότι είναι έτοιμοι και περιμένουν υπογραφές
Κι εννοείς αναπληρωτές γενικής αγωγής όλων των ειδικοτήτων, εκ των οποίων αρκετοί θα καλύψουν και τα κενά από τις αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ; Γιατί απ' αυτά που ακούγονται θα γίνουν προσλήψεις ειδικής αγωγής, όχι γενικής.
παρτε κι αλλες....http://www.minedu.gov.gr/home/themata-prosopikou-main/135-protobathmia-kai-deyterobathmia/10430-29-11-13-dt-apof-9.html