0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομος 3848/2010 αρθρο 31,παραγραφος 1http://www.uowm.gr/laws/N_3848-10.pdf[/quoteΠού ακριβώς αναφέρει τελικά ότι αποδεσμεύεται όποιος παρει απόσπαση μόλις περάσει ο μήνας; στο παραπάνω λινκ δεν αναφέρει κάτι τέτοιο, απλά λέει ότι δεν μπορεί να φύγει αν δεν έρθει αντικαταστάτης. Γνωρίζει κάποιος κάτι;
και ένα άλλο ερώτημα. έχω πάρει απόσπαση και αρχή της επόμενης εβδομάδας αποδεσμευομαι επιτέλους. Θα φτάσω στη ΔΔΕ που εχω αποσπαστεί τέλος της επόμενης εβδομάδας. Μίλησα με τον εκεί διευθυντή και μου είπε οτι έστω και στις 20 ή 23 να προλάβω να φτάσω πρέπει να παρουσιαστώ σε αυτόν. Δεδομένου οτι εμείς είμασταν απο 1/9 σε σχολεία τί άδεια προβλέπεται να πάρουμε τώρα στις γιορτές;;Επίσης η ΔΔΕ είναι μακρυά από το σπίτι μου και είχα προγραμματίσει το πρόγραμμα των διακοπών μου με το σχολικό ημερολόγιο, τώρα τι θα γίνει; θα μου πεί μείνε εδώ στις γιορτές να σηκώνεις τηλέφωνα;; γιατι 1η φορά πάω σε ΔΔΕ και δεν έχω μάθει ακόμα κάτι καλά για να προσφέρω. Μήπως ξέρει κανείς να μας πεί; Ειδικά από αυτούς που πρόλαβαν να παρουσιαστούν στις νέες τους θέσεις;;
Θέτω ένα πρόβλημα που προέκυψε στην περιοχή μου:Δύο συνάδελφοι Α και
1ον παρε την αποσπαση σου και περιπατει και μην προκαλεις εμας που εχουμε ξεμεινει στο πουθενα. 2ον Και ένα χρονο να ησουν στην ιδια δδε παλι θα" τσακωνοσουν" με τους παλαιότερους για τις ημερες αδειας που δικαιούσαι και που διαλέγεις να λειψεις(στο λεω εκ πειρας)3ον Τετοια ωρα τετοια λογια.Μαλλον θα σου πουν να ακολουθήσεις το ήδη φτιαγμενο πρόγραμμα αδειων που θα εχουν καταθεσει ολοι τουλάχιστον από αρχη του μηνα.Εκτος αν πεσεις στην εξαιρεση και σου δωσουν επιλογή.