0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
lasid υποθέτω θα γίνει πίνακας με ιδιώτες ανέργους. Κάτι από τη λίστα πρέπει να διαλέξουν κι οι άνεργοι.
Στη Θεσσαλονίκη μου είπαν να μη διαλέξω τίποτα από τη λίστα, γιατί φαίνεται από την κάρτα ανεργίας ότι δεν είμαι Ιδιώτης - Μισθωτός. Νομίζω ότι αυτό είναι η πιο καλή επιλογή.Από την Αθήνα μου είπαν να τσεκάρω το Ιδιώτης - Μισθωτός και να βάλω υπεύθυνη δήλωση ότι είμαι άνεργος.Αν είστε άνεργοι ρωτήστε τοπικά στην περιφέρειά σας και αν δέχονται να μην τσεκάρετε τίποτα, να το προτιμήσετε.
Παράθεση από: Lasid στις Ιουνίου 25, 2013, 10:33:52 pmΗ φράση: "Σε περίπτωση εκπαιδευτικών διαφορετικών κλάδων, για τους οποίουςπροβλέπεται διδασκαλία ίδιων μαθημάτων στην ίδια ανάθεση, τότε με γνώμονα τηνπαροχή της συγκριτικά καλύτερης εκπαίδευσης προς όφελος του μαθητή,προτεραιότητα στην πρόσληψη ωρομισθίου, έχει ο εκπαιδευτικός ο οποίος κατέχειπτυχίο αντίστοιχο της ειδικότητας που προκηρύσσεται."δείχνει μια ακόμα διαφοροποιήση από τις προσλήψεις στο Υπ. Παιδείας.Πως το αντιλαμβάνομαι; Υποθέτω πως σημαίνει ότι ένα μάθημα που άπτεται δύο αντικειμένων είναι καλύτερο να το κάνει ο καθηγητής που έχει πτυχίο πιο κοντινο στην ειδικότητα του τμήματος που διδάσκει. Δηλαδή, όπως είπες, αν το πτυχίο σου είναι αντίστοιχο της ειδικότητας του μαθητή προηγείσαι!Αυτό γινόταν και παλιότερα άλλο αν δε διευκρινιζόταν στην προκήρυξη. Για παράδειγμα τις ώρες στα αυτοκίνητα τις έπαιρνε οχημάτων, ενώ στις υπόλοιπες μηχανολογικές ειδικότητες τις έπαιρνε μηχανολόγος. Αν και πέρυσι σε κάποια ΕΠΑ.Σ. ο οχημάτων πήρε και τα αυτοκίνητα και τους μηχανολόγους (CNC εργαλειομηχανές), παρόλο που εκεί δεν είχε καν ανάθεση. Μάλλον ήταν ο "εκλεκτός".
Η φράση: "Σε περίπτωση εκπαιδευτικών διαφορετικών κλάδων, για τους οποίουςπροβλέπεται διδασκαλία ίδιων μαθημάτων στην ίδια ανάθεση, τότε με γνώμονα τηνπαροχή της συγκριτικά καλύτερης εκπαίδευσης προς όφελος του μαθητή,προτεραιότητα στην πρόσληψη ωρομισθίου, έχει ο εκπαιδευτικός ο οποίος κατέχειπτυχίο αντίστοιχο της ειδικότητας που προκηρύσσεται."δείχνει μια ακόμα διαφοροποιήση από τις προσλήψεις στο Υπ. Παιδείας.Πως το αντιλαμβάνομαι; Υποθέτω πως σημαίνει ότι ένα μάθημα που άπτεται δύο αντικειμένων είναι καλύτερο να το κάνει ο καθηγητής που έχει πτυχίο πιο κοντινο στην ειδικότητα του τμήματος που διδάσκει. Δηλαδή, όπως είπες, αν το πτυχίο σου είναι αντίστοιχο της ειδικότητας του μαθητή προηγείσαι!
Παράθεση από: asd στις Ιουνίου 26, 2013, 12:01:35 pmlasid υποθέτω θα γίνει πίνακας με ιδιώτες ανέργους. Κάτι από τη λίστα πρέπει να διαλέξουν κι οι άνεργοι.Στη Θεσσαλονίκη μου είπαν να μη διαλέξω τίποτα από τη λίστα, γιατί φαίνεται από την κάρτα ανεργίας ότι δεν είμαι Ιδιώτης - Μισθωτός. Νομίζω ότι αυτό είναι η πιο καλή επιλογή.Από την Αθήνα μου είπαν να τσεκάρω το Ιδιώτης - Μισθωτός και να βάλω υπεύθυνη δήλωση ότι είμαι άνεργος.Αν είστε άνεργοι ρωτήστε τοπικά στην περιφέρειά σας και αν δέχονται να μην τσεκάρετε τίποτα, να το προτιμήσετε.