0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ Lasid για το καλωσόρισμα και για την απάντησή σου.Δυστυχώς δεν είμαι εκπαιδευτικός, αλλά ήλπιζα ότι θα αποκτούσα αυτή την ιδιότητα μέσα από αυτήν την πρoκήρυξη.Κατέθεσα τα χαρτιά μου για Αττική και αναμένω να μου αναγνωριστούν 1000 μόρια από το μεταπτυχιακό. Με αυτά τα μόρια θα ήμουν περίπου 23ος - 25ος στους περυσινούς πίνακες των ΠΕ13 για Αττική. Με δεδομένο ότι οι ΠΕ13 πέρυσι ήταν οι ίδιοι και για τα 6 σχολεία, είχα την ελπίδα πως αν το κάθε σχολείο έπαιρνε 4-5 θα είχα κάποιες πιθανότητες να κληθώ. Γι' αυτό ρώτησα αν γνώριζε κανείς αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό.. Προφανώς θα πρέπει να προσγειωθώ Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ για την απάντηση!
Παράθεση από: eva_frl στις Ιουνίου 27, 2013, 08:56:53 pmΣ'ευχαριστώ για την απάντηση. Οτι έχω την επιμέλεια δε φαίνεται απο το ότι το δηλώνω στη φορολογική; Αν βγάλω φωτοτυπια και το βιβλιάριο που το ασφαλίζω;Στον άλιμο που ρώτησα δε γνώριζαν.... Στα Γιάννενα που το σήκωσαν μου είπαν να υποβάλλω διαζύγιο, ληξ.πραξη,εκκαθαριστικό όλα και ό,τι γίνει. Το πολύ πολύ να μην τα λάβουν υπόψιν... Τί να πω.. Δεν ξέρω τί να κάνω...Παρακαλώ eva_frl. Ναι φαίνεται στη φορολογική του 2012 ότι έχεις την επιμέλεια, αλλά εφόσον τώρα θα δηλώσεις διαζευγμένη πώς θα αποδείξεις ότι εξακολουθείς να έχεις την επιμέλεια μετά το διαζύγιο;Αν σου είπαν έτσι στα Γιάννενα, αυτό να κάνεις. Αφού εκείνοι θα αξιολογήσουν τα δικαιολογητικά που θα λάβουν και σου ζήτησαν να προσκομίσεις αυτά ακριβώς, τότε λογικά πρέπει να είσαι καλυμμένη. Αν δε σου υπολογίσουν τα 100 μόρια κάνεις ένσταση...Φυσικά αν γνωρίζει κάποιος εδώ στο φόρουμ την απάντηση, θα δει το πρόβλημά σου και θα σου απαντήσει!
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Οτι έχω την επιμέλεια δε φαίνεται απο το ότι το δηλώνω στη φορολογική; Αν βγάλω φωτοτυπια και το βιβλιάριο που το ασφαλίζω;Στον άλιμο που ρώτησα δε γνώριζαν.... Στα Γιάννενα που το σήκωσαν μου είπαν να υποβάλλω διαζύγιο, ληξ.πραξη,εκκαθαριστικό όλα και ό,τι γίνει. Το πολύ πολύ να μην τα λάβουν υπόψιν... Τί να πω.. Δεν ξέρω τί να κάνω...
Παράθεση από: Lasid στις Ιουνίου 27, 2013, 10:34:13 amΣυνάδελφε Temptation να σε καλωσορίσω στο pde, αν και δεν είμαι ούτε ΠΕ13, ούτε μένω στην Αττική για να γνωρίζω τι συμβαίνει με τις προσλήψεις στην ειδικότητά σου. Αυτό που ξέρω, όμως, είναι ότι η μειοψηφία από αυτούς τους 40 πρέπει να δούλεψε. Μπορείς κι εσύ να έχεις μια εκτίμηση για τον αριθμό των περσινών προσλήψεων αν δεις σε πόσες ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ της Αττικής ζητούσαν ΠΕ13 και αν υπάρχουν αρκετές ώρες για να καλύψει ωράριο ένας ΠΕ13 σε μία και μόνο ΕΠΑΣ...Ευχαριστώ Lasid για το καλωσόρισμα και για την απάντησή σου.Δυστυχώς δεν είμαι εκπαιδευτικός, αλλά ήλπιζα ότι θα αποκτούσα αυτή την ιδιότητα μέσα από αυτήν την πρoκήρυξη.Κατέθεσα τα χαρτιά μου για Αττική και αναμένω να μου αναγνωριστούν 1000 μόρια από το μεταπτυχιακό. Με αυτά τα μόρια θα ήμουν περίπου 23ος - 25ος στους περυσινούς πίνακες των ΠΕ13 για Αττική. Με δεδομένο ότι οι ΠΕ13 πέρυσι ήταν οι ίδιοι και για τα 6 σχολεία, είχα την ελπίδα πως αν το κάθε σχολείο έπαιρνε 4-5 θα είχα κάποιες πιθανότητες να κληθώ. Γι' αυτό ρώτησα αν γώριζε κανείς αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό.. Προφανώς θα πρέπει να προσγειωθώ Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ για την απάντηση!
Συνάδελφε Temptation να σε καλωσορίσω στο pde, αν και δεν είμαι ούτε ΠΕ13, ούτε μένω στην Αττική για να γνωρίζω τι συμβαίνει με τις προσλήψεις στην ειδικότητά σου. Αυτό που ξέρω, όμως, είναι ότι η μειοψηφία από αυτούς τους 40 πρέπει να δούλεψε. Μπορείς κι εσύ να έχεις μια εκτίμηση για τον αριθμό των περσινών προσλήψεων αν δεις σε πόσες ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ της Αττικής ζητούσαν ΠΕ13 και αν υπάρχουν αρκετές ώρες για να καλύψει ωράριο ένας ΠΕ13 σε μία και μόνο ΕΠΑΣ...
Καλησπέρα.Και εγώ είμαι διαζευγμένη. Από επικοινωνία που είχα και πέρυσι και φέτος με τα κεντρικά στον Άλιμο έβαλα στην αίτηση : εκκαθαριστικό σημείωμα που φαίνεται το παιδί, διαζευκτήριο, ιδιωτικο συμφωνητικό ρύθμισης της επιμέλειας, απόφαση του πρωτοδικείου που επικυρώνει το συμφωνητικό και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Έστω ότι υπάρχουν 18 ώρες διαθέσιμες για μια ειδικότητα στην τοπική ΕΠΑ.Σ. Ο.Α.Ε.Δ.Θα ανατεθούν στον υποψήφιο με τα περισσότερα μόρια ή θα επιμεριστούν σε 2 και 3 υποψηφίους;Υπάρχει σχετική νομοθεσία για το θέμα;