0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lasid στις Ιουλίου 30, 2013, 05:15:28 pmΠαράθεση από: george116 στις Ιουλίου 30, 2013, 04:32:19 pmΚαλησπέρα. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί φέτος υπέβαλα πρώτη φορά τα χαρτιά μου και πιθανώς να μην κατάλαβα κάτι σωστά. Στα αποτελέσματα το όνομα μου φαίνεται στον πίνακα των ιδιωτών ενώ εγώ είμαι άνεργος και κατέθεσα σχετική βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ και αντίγραφο της κάρτας μαζί με την αίτηση μου (11 μήνες ανεργίας). Το θέμα είναι ότι με τα μόρια μου στον πίνακα των ανέργων κατατάσσομαι πρώτος. Διαπίστωσε κάποιος κάτι παρόμοιο? όσον αφορά την ένσταση είναι με παράβολο? Ευχαριστώ για την όποια απάντησηΜήπως δεν επικύρωσες το φωτοαντίγραφο της κάρτας ανεργίας;Το φωτοαντίγραφο της κάρτας ανεργίας δεν επικυρώνεται! Το λάθος είναι δικό τους, οπότε αν υποβάλλεις ένσταση θα δικαιωθείς.
Παράθεση από: george116 στις Ιουλίου 30, 2013, 04:32:19 pmΚαλησπέρα. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί φέτος υπέβαλα πρώτη φορά τα χαρτιά μου και πιθανώς να μην κατάλαβα κάτι σωστά. Στα αποτελέσματα το όνομα μου φαίνεται στον πίνακα των ιδιωτών ενώ εγώ είμαι άνεργος και κατέθεσα σχετική βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ και αντίγραφο της κάρτας μαζί με την αίτηση μου (11 μήνες ανεργίας). Το θέμα είναι ότι με τα μόρια μου στον πίνακα των ανέργων κατατάσσομαι πρώτος. Διαπίστωσε κάποιος κάτι παρόμοιο? όσον αφορά την ένσταση είναι με παράβολο? Ευχαριστώ για την όποια απάντησηΜήπως δεν επικύρωσες το φωτοαντίγραφο της κάρτας ανεργίας;
Καλησπέρα. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί φέτος υπέβαλα πρώτη φορά τα χαρτιά μου και πιθανώς να μην κατάλαβα κάτι σωστά. Στα αποτελέσματα το όνομα μου φαίνεται στον πίνακα των ιδιωτών ενώ εγώ είμαι άνεργος και κατέθεσα σχετική βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ και αντίγραφο της κάρτας μαζί με την αίτηση μου (11 μήνες ανεργίας). Το θέμα είναι ότι με τα μόρια μου στον πίνακα των ανέργων κατατάσσομαι πρώτος. Διαπίστωσε κάποιος κάτι παρόμοιο? όσον αφορά την ένσταση είναι με παράβολο? Ευχαριστώ για την όποια απάντηση
Οι υποψήφιοι σύμφωνα με το νόμο Ν.2190/94 - Ν.3552/07 σε τι κατηγορία είναι;
Λογικά η επιλογή θα γίνει με βάση έναν ενιαίο πίνακα, όπου θα είναι και οι ιδιώτες και οι άνεργοι. Διαφορετικά δεν έχουν νόημα τα 200 μόρια της ανεργίας...
Παράθεση από: nick00 στις Ιουλίου 30, 2013, 05:48:49 pmΟι υποψήφιοι σύμφωνα με το νόμο Ν.2190/94 - Ν.3552/07 σε τι κατηγορία είναι;Αυτοί οι υποψήφιοι προσλαμβάνονται κατά προτεραιότητα όλων. Η πρώτη πρόσληψή τους στον ΟΑΕΔ ήταν πριν 20 χρόνια και ακόμα εργάζονται ως συμβασιούχοι.Παράθεση από: nick00 στις Ιουλίου 30, 2013, 05:58:45 pmΛογικά η επιλογή θα γίνει με βάση έναν ενιαίο πίνακα, όπου θα είναι και οι ιδιώτες και οι άνεργοι. Διαφορετικά δεν έχουν νόημα τα 200 μόρια της ανεργίας...Δεν υπάρχει λογική...και δε νομίζω ότι θα ενσωματωθούν οι δύο πίνακες σε έναν. Αυτό δεν έγινε ποτέ!
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι αν επικύρωσα την κάρτα αλλά ξαναδιαβάζοντας την προκήρυξη είδα ότι επικυρωμένο ζητά το Δελτίο Ταυτότητας ενώ στην κάρτα ανεργίας ζητά απλά φωτοτυπία. Θα κάνω την ένσταση και βλέπουμε.
Ναι αλλά ποιο το νόημα των 200 μορίων στους ανέργους, αφού όλοι μοριοδοτούνται. Υποτίθεται ότι τα 200 μόρια ευνοούν τους ανέργους σε σχέση με τους ιδιώτες...
Οι υποψήφιοι σύμφωνα με το νόμο Ν.2190/94 - Ν.3552/07 προσλαμβάνονται κατά προτεραιότητα όλων, αλλά είναι στην κατηγορία ιδιώτες, άρα μέχρι 1/3 του ωραρίου;
Να κάνω μια ερώτηση; Για να πάρει κάποιος τα 200 μόρια της ανεργίας πρέπει να είναι άνεργος για περισσότερο από 12 μήνες ή και μία ημέρα άνεργος να είναι τα παίρνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παράθεση από: george116 στις Ιουλίου 30, 2013, 06:17:00 pmΣας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι αν επικύρωσα την κάρτα αλλά ξαναδιαβάζοντας την προκήρυξη είδα ότι επικυρωμένο ζητά το Δελτίο Ταυτότητας ενώ στην κάρτα ανεργίας ζητά απλά φωτοτυπία. Θα κάνω την ένσταση και βλέπουμε.Ζητούσε απλή φωτοτυπία της κάρτας ανεργίας (Εκτός αυτού, οτιδήποτε δε διαθέτει την στρογγυλή σφραγίδα του κράτους δεν επικυρώνεται.). Αυτήν επισύναψα και εγώ στα δικαιολογητικά μου και τα μόριά της (200) προσμετρήθηκαν κανονικά.
Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται σε αντίγραφα ή ΝΟΜΙΜΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ.