0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! Lasid, να σε ρωτήσω κι εγώ κάποια πράγματα γιατί βλέπω ότι γνωρίζεις σχετικά με τις ΕΠΑΣ. Φέτος έκανα πρώτη φορά τα χαρτιά μου για τις ΕΠΑΣ. Είμαι ΠΕ 06 Αγγλικών. Έχω δηλώσει 5 ΕΠΑΣ από τις 8 που ζητούσαν την ειδικότητά μου στην περιφέρεια που με ενδιέφερε. Στον πίνακα που ανακοινώθηκε είμαι σε 2 ΕΠΑΣ 4η στους ανέργους κ στις υπόλοιπες 6η στη σειρά. Έχω πιθανότητες για πρόσληψη ή συνήθως παίρνουν μόνο 1-2 άτομα? Και κάτι άλλο. Η ωριαία αντιμισθία ποια είναι?
Παράθεση από: Κοροιδο στις Ιουλίου 31, 2013, 06:24:10 pmΕδω δεχτηκανε αιτηση και την μοριοδοτησανε κανονικα, περιπτωση που περισυ ειχε υποβαλει παραιτηση, αφού ειχε ηδη αναλαβει υπηρεσια...Τις αναλήψεις υπηρεσίας και τις παραιτήσεις πού τις βρίσκεις;
Εδω δεχτηκανε αιτηση και την μοριοδοτησανε κανονικα, περιπτωση που περισυ ειχε υποβαλει παραιτηση, αφού ειχε ηδη αναλαβει υπηρεσια...
Ή πρέπει να ξέρεις από κοντά τις αναλήψεις υπηρεσίας και τις παραιτήσεις ή να τις ψάξεις στο διαύγεια. Αυτό το ψάξιμο όμως είναι μεγάλος πονοκέφαλος γιατί πρέπει να βάλεις τις λέξεις κλειδιά και δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεις αυτό που θέλεις. Όποιος έχει υπομονή ας ασχοληθεί!
Αυτό το συμπέρασμα πώς το βγάλαμε;Ότι παίρνουν πρώτα αποφοίτους πανεπιστημίου και μετά των ΤΕΙ;
Αν δεν βγει κάποια «περίεργη» διευκρίνιση, τα πράγματα είναι ήδη ξεκάθαρα. Οι δύο πίνακες είναι στην ουσία ΕΝΑΣ με φθίνουσα κατάταξη στα συνολικά μόρια του καθενός. Από κει και πέρα υπάρχουν δύο δεσμεύσεις.α) Στα άτομα που θα προσληφθούν, ο διευθυντής πρέπει να ελέγξει ότι τουλάχιστον το 30% προέρχεται από τον πίνακα των ανέργων. Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, η σειρά κατάταξης θα αναπροσαρμοστεί ούτως ώστε να ισχύσει η δέσμευση αυτή (θα «πηδήξουν» δηλαδή κάποιον ιδιώτη).β) Οι προσληφθέντες οι οποίοι είναι εργαζόμενοι κάπου αλλού την στιγμή της πρόσληψης από τον ΟΑΕΔ θα μπορούν να πάρουν το πολύ 7 ώρες.Το πόσους θα πάρουν σε κάποια ΕΠΑΣ εξαρτάται από πόσα τμήματα τελικά θα εγκριθούν λόγω των εγγραφών, αλλά και πόσους μόνιμους διαθέτει η κάθε ΕΠΑΣ για τα δημιουργηθέντα τμήματα.
Παράθεση από: vasodcim στις Αυγούστου 01, 2013, 08:28:33 amεπειδη βλεπω πολλους πινακες για καθε κατηγορια, θελω να ρωτησω πως θα γινουν οι προσληψεις? πχ προηγουνται οι ανεργοι? ή προσλαμβανουν με καποιο ποσοστο απο καθε πινακα?Αν δεν βγει κάποια «περίεργη» διευκρίνιση, τα πράγματα είναι ήδη ξεκάθαρα. Οι δύο πίνακες είναι στην ουσία ΕΝΑΣ με φθίνουσα κατάταξη στα συνολικά μόρια του καθενός. Από κει και πέρα υπάρχουν δύο δεσμεύσεις.α) Στα άτομα που θα προσληφθούν, ο διευθυντής πρέπει να ελέγξει ότι τουλάχιστον το 30% προέρχεται από τον πίνακα των ανέργων. Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, η σειρά κατάταξης θα αναπροσαρμοστεί ούτως ώστε να ισχύσει η δέσμευση αυτή (θα «πηδήξουν» δηλαδή κάποιον ιδιώτη).β) Οι προσληφθέντες οι οποίοι είναι εργαζόμενοι κάπου αλλού την στιγμή της πρόσληψης από τον ΟΑΕΔ θα μπορούν να πάρουν το πολύ 7 ώρες.Το πόσους θα πάρουν σε κάποια ΕΠΑΣ εξαρτάται από πόσα τμήματα τελικά θα εγκριθούν λόγω των εγγραφών, αλλά και πόσους μόνιμους διαθέτει η κάθε ΕΠΑΣ για τα δημιουργηθέντα τμήματα.
επειδη βλεπω πολλους πινακες για καθε κατηγορια, θελω να ρωτησω πως θα γινουν οι προσληψεις? πχ προηγουνται οι ανεργοι? ή προσλαμβανουν με καποιο ποσοστο απο καθε πινακα?
Νομίζω ότι το σενάριό σου δεν είναι πιθανό newteacher1. Επίσης μου φαίνεται παρακινδυνευμένο γιατί το ποσοστό δεν είναι ακριβές. Είναι τουλάχιστον 30% και δεν αφορά στις ώρες, αλλά στις προσλήψεις.Το σενάριο του porcupinetree φαίνεται λογικό, αλλά δεν ξέρουμε τι θα λέει η εσωτερική εγκύκλιος του Σεπτέμβρη.