0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι δεν καταλαβαίνεις?Αν η "συμπάθεια" του διευθυντή είναι ο πρώτος, εσύ θα πάρεις 32-23=9 ώρες.Αν η "συμπάθεια" του διευθυντή είσαι εσύ, θα πάρεις 18+14=32 "τουτέστιν" 14 ώρες.Αν η "συμπάθεια" του διευθυντή είναι ο τρίτος, θα πάρεις 18+8+6=32 "τουτέστιν" 8 ώρες.Αν ο διευθυντής δεν έχει συμπάθειες (πράγμα δύσκολο) θα πάρεις πέριξ του δεκάρικου.Απλά μαθηματικά είναι!...
Παρακαλώ Any26.
Υ.Γ Στη διευθυνση εκπαιδευσης που πήρα τηλ. μου είπαν ότι το μόνο ξεκάθαρο είναι ο πρώτος να πάρει ή πληρες ωραριο ή το λιγότερο 18 ωρες....Από εκεί και πέρα ειναι θέμα διευθυντή...
Μόλις με καλέσανε για 8 ώρες στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ. Τους ρώτησα γιατί τόσες λίγες ώρες και μου είπαν οτι υπάρχουν μόνιμοι. Αν αύριο που θα πάω, βρω ώρες παραπάνω, αλλά μου τις κρύβουν, τι μπορώ να κάνω;Αν καλέσουν και άλλον, τι μπορώ να κάνω; Πως μπορώ να τις διεκδικήσω; Αν υπογράψω για οκτώ ώρες, αυτές θα μου δώσουν, ακόμη και αν εμφανιστούν και άλλες αργότερα;
Σε ευχαριστώ Lasid! Και εγώ έτσι πιστευω να πάρει τον πρώτο και εμένα!Αν όμως πάρει και τον τριτο που τυχαίνει να είναι φίλος μουμε δεδομένο ότι όπως και εσύ ειπες και εγω συμφωνω Ο πρωτος θα πάρει 20 ωρες θα μεινουν 12 ωρες για 2 εκπαιδευτες...εκεί ποσες θα πάρω σαν δευτερος;Μάλλον θα μπλέξουν τα πραγματα μετά...και με τιποτα δε θελω να αντιπαρατεθω με το φιλο μου! Ρε πως μας εχουν κανει με τις ασάφειες τους....
#mpourmpoulithra# μπορεί όντως να μην έχει αρκετούς μαθητές το τμήμα και να θέλει ειδική έγκριση για τη δημιουργία του από τη διοίκηση του ΟΑΕΔ. Πάντως δεν μπορούν να προσλάβουν άλλο άτομο και να σε υποσκελίσουν, αν τελικά γίνει το τμήμα.Οι συνάδελφοι που ήδη κλήθηκαν και παρουσιάστηκαν για ανάληψη υπηρεσίας σε ΕΠΑΣ, πήγαν επειδή τα τμήματα είναι σίγουρο ότι έχουν αρκετούς μαθητές για να λειτουργήσουν κανονικά!
σε ευχαριστώ πολύ lasid! μακάρι, αν και όπως ανέφερα κάτι δεν μου άρεσε. δεν είναι δυνατόν να ξεκινάνε τα μαθήματα στις 1/10 και αυτοί θα έχουν απάντηση μετά από 2 εβδομάδες όπως μου είπαν! φοβάμαι μήπως μου λένε ψέματα για να πάρουν δικά τους άτομα!
Μη ξεχνατε αυτη την δ/νση: http://et.diavgeia.gov.gr/f/oaed/find/unit:2337Ολα εδω θα τα αναρτησουν, ειναι υποχρεωτικο, μπαινετε καθημερινα και αν δειτε καποια παρατυπια κανετε μηνυση για να απολυθουν. Φτανει πια με τα λαμογια του ΟΑΕΔ, τωρα φοβουνται ολοι μηπως τους απολυσουν.
Οι ΤΕ ωρομίσθιοι μπορούν να πάρουν σχεδιαστικό μάθημα αντί για ΠΕ12 & 17;Επίσης μπορούν οι ΤΕ ωρομίσθιοι να πάρουν ως