0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η συμπάθεια είναι το Α και το Ω στον ΟΑΕΔ όπως πολύ σωστά λέει και ο porcupinetree!Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Οι ΤΕ ωρομίσθιοι μπορούν να πάρουν σχεδιαστικό μάθημα αντί για ΠΕ12 & 17;Επίσης μπορούν οι ΤΕ ωρομίσθιοι να πάρουν ως
ΟΙ ΤΕ μπορούν να πάρουν σχεδιαστικό μάθημα αντί για ΠΕ12 & 17. Είτε μόνοι τους είτε και με άλλον ΤΕ.http://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi-anakoinvseis/monimoi-ekpaideytikoi/wrario-anatheseis/1307-anatheseis-mathimatwn-epas-epaggelmatikes-scholes.html(4.Οι εκπαιδευτικοί του κλάδου ΤΕ01, από τα μαθήματα που αναφέρονται στην παρούσα, διδάσκουν μόνο τα εργαστηριακά μαθήματα, τα σχεδιαστικά μαθήματα και το εργαστηριακό μέρος των μικτών μαθημάτων.)Το υπουργείο εργασίας δεν διαφοροποιείται όσον αφορά τις αναθέσεις από το παιδείας. Πως θα μπορούσε άλλωστε? Απλά το παιδείας έχει πολύ περισσότερες "δικλείδες ασφαλείας" ενώ στο εργασίας ακόμη και τώρα επικρατεί ένα μπάχαλο το οποίο ο κάθε διευθυντής εκμεταλεύεται κατα το δοκούν...
Τώρα θα πρέπει να διαφοροποιηθώ εγώ μαζί σου porcupinetree. Στον ΟΑΕΔ μερικά πράγματα αλλάζουν...Παραθέτω απευθείας από την διευκρινιστική εγκύκλιο που έχουν λάβει όλες οι ΕΠΑΣ πριν λίγες μέρες:Στη διδασκαλία των μαθημάτων που αναφέρονται σε Α΄ανάθεση, εκπαιδευτικοί περισσότερων του ενός κλάδων και διδάσκονται από 2 ή 3 εκπαιδευτικούς ταυτόχρονα (ανάλογα με τον αριθμό των μαθητών), πρέπει ο ένας εκπαιδευτικός να είναι του κλάδου ΠΕ. Στην περίπτωση αυτή την ευθύνη διεξαγωγής του μαθήματος έχει ο εκπαιδευτικός με ανώτερο τίτλο σπουδών.
Να ρωτήσω και εγώ κάτι τα πιο ενημερωμένα και έμπειρα μέλη του φόρουμ.Είμαι πρώτος στον πίνακα ανέργων αλλά από τον πίνακα των ιδιωτών τρεις συνάδερφοι έχουν περισσοτερα μόρια.Υπάρχει πιθανότητα να πάρω κάποιες ώρες και εγώ? Για να μάθω αν τελικά θα γίνει τμήμα και αν ναι πόσες ώρες θα δοθούν στην ειδικότητά μου πρέπει να επικοινωνήσω με την ΕΠΑΣ ή αναρτώνται κάπου? Μήπως εμείς που δεν ειδοποιηθήκαμε ακόμα να μην ελπίζουμε...Ευχαριστώ πολύ για την όποια απάντηση
Οι ΤΕ έχουν ωρομισθία 13,50