0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πάντως η καθαρή μετάφραση του μεταπτυχιακού Dinamiche emotivo-affettive ed educazione δεν είναι Σχολική ψυχολογία...Σίγουρα θα αναγνωρίζεται πως εντάσεται στο γενικότερο πεδίο της ειδικής αγωγής, αλλά δεν νομίζω να θεωρείται ισότιμο(ως προς τον τίτλο) με αντίστοιχα μεταπτυχιακά σχολικής ψυχολογίας στην Ελλάδατι λέτε;
στο Τοr Vergatta?5000 της ειπαν?απο φροντιστηριο Αθηνα?γιατι προσπαθω να καταλαβω ποσα ακριβως ειναι τα χρηματα που χρειαζονται.εγω ξερω ιταλικα,λιγα οχι φοβερα,εχω παρει και το CEll2 και μου ειπαν 3500.γιατι τετοια διαφορα στα ποσα?μηπως μας κοροιδευουν?
Αθηνα πηρα αλλα δεν σκεφτηκα να ρωτησω για τη μεταφραση της πτυχιακης.εσυ εχεις παρει Αθηνα?τι σου ειπαν?εμενα 3500 με τα μαθηματα που θα μας κανουν αυτοι μεσω πλατφορμας και εξοδα φακελου,εγγραφη κλπ.αν πουμε να μας τη μεταφρασουν αυτοι ποσα θελουν?
δηλαδη αυτοι στην αθηνα δεν τη μεταφραζουν αν τους πουμε?αν θελουμε θα μας παρουν 100 ευρω?οι αλλοι τα φουσκωσαν νομιζω λιγο.δηλαδη η μεταφραση μιας διπλωματικης κοστιζει 800 ευρω?εσυ ξερεις πιο καλα τη γλωσσα.εγω πηρα το celli2 πριν 18 χρονια!μετα καμια επαφη.αλλα πιστευω θα τα θυμηθω ευκολα.ξερω και γαλλικα και μοιαζουν λιγο.τι να πω...και το κυπριακο ειναι πανακριβο!!!!!!!για αυτο προσπαθω μηπως κανω κατι με αυτο.παιδαγωγικη επαρκεια δινει?μηπως εμαθες?