*

Αποστολέας Θέμα: Μεταπτυχιακο στη σχολική Ψυχολογία  (Αναγνώστηκε 61805 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος physicos1976

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μεταπτυχιακο στη σχολική Ψυχολογία
« Απάντηση #56 στις: Οκτωβρίου 16, 2013, 12:11:27 pm »
χαρουλα μιλησες με το φροντιστηριο στην αθηνα για το οικονομικο?σου ειπαν και εσενα 3500 τα παντα εκτος απο τα 2 ταξιδια?εγγραφη δεσμευση πως ναζητησουμε?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:41:54 »

Αποσυνδεδεμένος michaela

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Οκτωβρίου 18, 2013, 08:35:47 pm »
εχω μιλησει κ εγω για το tor vergata στη σχολικη ψυχολογια με αθηνα που λεει 3500..αλλα δε σου μεταφραζει τη διπλωματικη.εγω εχω διπλωμα ιταλικων αντιστοιχο με lower και μου ειπε οτι μπορω και μονη μου να τη μεταφρασω...τωρα τι να πω δεν ξερω!!αν γνωριζει καποιος που το εχει παρακολουθησει ας μας πει λεπτομερειες γενικα και για το επιπεδο.
Στην Πατρα 4500 μαζι με διπλωματικη.

Αποσυνδεδεμένος p-p

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Οκτωβρίου 20, 2013, 02:59:51 pm »
 :)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 04, 2014, 10:41:03 am από p-p »

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Οκτωβρίου 20, 2013, 03:31:56 pm »
αρα οπως λεει η michaela τα χρηματα συνολικα ειναι παραπανω αφου υπαρχει και η διπλωματικη.το θεμα ειναι να αναγνωριζεται ως μεταπτυχικο ειδικης αγωγης.και να μας πει καποιος αν οντως δινει παιδαγωγικη επαρκεια.ξερει καποιος ειτε απο γνωστο του ειτε ο ιδιος να μας πει σιγουρα?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:41:54 »

Αποσυνδεδεμένος michaela

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Οκτωβρίου 20, 2013, 05:44:15 pm »
πάντως η καθαρή μετάφραση του μεταπτυχιακού Dinamiche emotivo-affettive ed educazione δεν είναι Σχολική ψυχολογία...

Σίγουρα θα αναγνωρίζεται πως εντάσεται στο γενικότερο πεδίο της ειδικής αγωγής, αλλά δεν νομίζω να θεωρείται ισότιμο(ως προς τον τίτλο) με αντίστοιχα μεταπτυχιακά σχολικής ψυχολογίας στην Ελλάδα

τι λέτε;

Παντως λενε οτι μπαινεις στους πινακες της ειδικης...απο εκει κ επειτα δεν ξερω..απλα δε θεωρω οτι θα το διαφημιζανε ετσι και δε θα ειχε βρεθει καποιος να τους κραξει αν δεν ισχυε.

Αποσυνδεδεμένος v03

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Οκτωβρίου 21, 2013, 12:03:54 am »
Καλησπερα,να ρωτησω και γω κατι, γιατι μου μιλησαν κι εμενα γι'αυτο το μεταπτυχιακο της Ιταλιας και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι μου το ανεφερε φιλη που θα το κανει χωρις να ξερει ιταλικα,θα κανει παραλληλα 300 ωρες ιταλικα,οπως γραψατε κι εδω και θα τις κανουν και τις μεταφρασεις στις εργασιες και νομιζω και την πτυχιακη.Αν θυμαμαι καλα τα χρηματα ηταν καπου στα 5000 με 5500.Πως ομως μπορεις να ανταπεξερθεις σε μεταπτυχιακο οταν δε ξερεις τη γλωσσα?Το εχει επιτυχει καποιος κατω απο αυτες τις συνθηκες,να μας πει την αποψη του?

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Οκτωβρίου 22, 2013, 12:32:25 am »
στο Τοr Vergatta?5000 της ειπαν?απο φροντιστηριο Αθηνα?γιατι προσπαθω να καταλαβω ποσα ακριβως ειναι τα χρηματα που χρειαζονται.εγω ξερω ιταλικα,λιγα οχι φοβερα,εχω παρει και το CEll2 και μου ειπαν 3500.γιατι τετοια διαφορα στα ποσα?μηπως μας κοροιδευουν?

Αποσυνδεδεμένος michaela

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Οκτωβρίου 22, 2013, 12:40:11 am »
στο Τοr Vergatta?5000 της ειπαν?απο φροντιστηριο Αθηνα?γιατι προσπαθω να καταλαβω ποσα ακριβως ειναι τα χρηματα που χρειαζονται.εγω ξερω ιταλικα,λιγα οχι φοβερα,εχω παρει και το CEll2 και μου ειπαν 3500.γιατι τετοια διαφορα στα ποσα?μηπως μας κοροιδευουν?
αν πηρες στην Αθηνα ρωτα αν περιλαμβανεται η μεταφραση της πτυχιακης γτ αν πας εξω να στη μεταφρασουν ξερω οτι παιρνουν αρκετα.

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Οκτωβρίου 22, 2013, 12:44:33 am »
Αθηνα πηρα αλλα δεν σκεφτηκα να ρωτησω για τη μεταφραση της πτυχιακης.εσυ εχεις παρει Αθηνα?τι σου ειπαν?εμενα 3500 με τα μαθηματα που θα μας κανουν αυτοι μεσω πλατφορμας και εξοδα φακελου,εγγραφη κλπ.αν πουμε να μας τη μεταφρασουν αυτοι ποσα θελουν?

Αποσυνδεδεμένος michaela

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Οκτωβρίου 22, 2013, 12:50:51 am »
Αθηνα πηρα αλλα δεν σκεφτηκα να ρωτησω για τη μεταφραση της πτυχιακης.εσυ εχεις παρει Αθηνα?τι σου ειπαν?εμενα 3500 με τα μαθηματα που θα μας κανουν αυτοι μεσω πλατφορμας και εξοδα φακελου,εγγραφη κλπ.αν πουμε να μας τη μεταφρασουν αυτοι ποσα θελουν?

Δεν ξερω ακριβως γιατι στην Αθηνα αυτος μου ειπε οτι μπορω να τη μεταφρασω και μονη μου κατι που πιστευω θα ειναι αρκετα δυσκολο και δε θα βγει καλη(εχω το celi 3).Μου ειπε οτι ειναι 30με 40 σελιδες και δεν παιρνουν πανω απο 100 ευρω αν παω εξω για μτφρ.
Στην Πατρα μου ειπαν οτι η πτυχιακη ειναι 70 με 80 σελιδες και η μεταφραση εξω ειναι περιπου 10 ευρω η σελιδα..τωρα δεν ξερω τι να πω κ τι να πιστεψω.αν μαθουμε σιγουρα απο κπ που εχει κανει το συγκεκριμενο μεταπτυχιακο θα ηταν οφελιμο.

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Οκτωβρίου 22, 2013, 12:56:07 am »
δηλαδη αυτοι στην αθηνα δεν τη μεταφραζουν αν τους πουμε?αν θελουμε θα μας παρουν 100 ευρω?οι αλλοι τα φουσκωσαν νομιζω λιγο.δηλαδη η μεταφραση μιας διπλωματικης κοστιζει 800 ευρω?εσυ ξερεις πιο καλα τη γλωσσα.εγω πηρα το celli2 πριν 18 χρονια!μετα καμια επαφη.αλλα πιστευω θα τα θυμηθω ευκολα.ξερω και γαλλικα και μοιαζουν λιγο.τι να πω...και το κυπριακο ειναι πανακριβο!!!!!!!για αυτο προσπαθω μηπως κανω κατι με αυτο.παιδαγωγικη επαρκεια δινει?μηπως εμαθες?

Αποσυνδεδεμένος michaela

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Οκτωβρίου 22, 2013, 01:15:28 am »
δηλαδη αυτοι στην αθηνα δεν τη μεταφραζουν αν τους πουμε?αν θελουμε θα μας παρουν 100 ευρω?οι αλλοι τα φουσκωσαν νομιζω λιγο.δηλαδη η μεταφραση μιας διπλωματικης κοστιζει 800 ευρω?εσυ ξερεις πιο καλα τη γλωσσα.εγω πηρα το celli2 πριν 18 χρονια!μετα καμια επαφη.αλλα πιστευω θα τα θυμηθω ευκολα.ξερω και γαλλικα και μοιαζουν λιγο.τι να πω...και το κυπριακο ειναι πανακριβο!!!!!!!για αυτο προσπαθω μηπως κανω κατι με αυτο.παιδαγωγικη επαρκεια δινει?μηπως εμαθες?
δινει απ οτι λεει και μπαινεις και στους πινακες της ειδικης αγωγης.Τωρα ουτε εγω ειμαι σιγουρη για πολλα απλα θα συνεργαστω μαλλον με πατρα να μου κανουν αιτηση και να εχω και συνεργασια με tutor χωρις μαθηματα και πλατφορμα στα ελληνικα και να εχω βοηθεια απ τη δικη μου καθηγητρια!

Αποσυνδεδεμένος mixroula

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Οκτωβρίου 23, 2013, 12:05:16 pm »
ξέρετε το κόστος για σχολικη Ψυχολογία του πανεπιστημίου Λευκωσίας και πως καταβάλλονται οι δόσεις??αα και αν υπάρχει έναρξη στο εαρινό εξάμηνο..αυτααα

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Οκτωβρίου 23, 2013, 02:51:05 pm »
5900 κοστιζουν τα παντα στη Λευκωσια.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871