0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί κάποιος να μου πει αν κατάφερε να καταχωρήσει το βιογραφικό του στη βάση της ΔΕΠΠΣ; Εγώ εδώ και τρεις μέρες το καταχωρώ, αλλά πουθενά δεν εμφανίζεται κάποια ένδειξη του τύπου: καταχώρηση επιτυχής ή κάτι ανάλογο. Στο υπουργείο δεν το σηκώνουν, στο σχολείο πρώτης επιλογής δηλώνουν άγνοια, και η προθεσμία πλησιάζει.
Σε προσωρινή αποθήκευση τα έχω βάλει και εγώ εδώ και μέρες αλλά μετά δεν εμφανίζεται κάποια ένδειξη που να με καθοδηγεί για να τα υποβάλω κανονικά. Θα έπρεπε να βγαίνει κάτι του τύπου : τέλος διάδικασίας, ή να υπάρχει πλήκτρο : υποβολή. Εξάλλου, όταν πηγαίνω στην επιλογή my account εμφανίζεται μήνυμα ότι η βάση βρίσκεται εκτός λειτουργίας. Τελικά τι είναι αυτή η προσωρινή αποθήκευση; Τα στοιχεία μου αποθηκεύονται κάπου στο διάστημα, αλλά όχι στη βάση δεδομένων; Υπάρχει κανείς που να καταχώρησε επιτυχώς στοιχεία ( εκτός από τον συνάδελφο που το κατάφερε την πρώτη μέρα); Και επίσης, εσείς που τα καταφέρατε τι ακριβώς εμφανίστηκε στην οθόνη σας; Ένα πλήκτρο υποβολής; Ένα μέιλ με κάποιον κωδικό ή αριθμό πρωτοκόλλου; Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια απάντηση..
την ιδια απορια εχω κ γω .
....Νομίζω όμως ότι είναι πολύ απαιτητικά σχολεία κ υποπτεύομαι πως το κλίμα μεταξύ συναδέλφων θα είναι ανταγωνιστικό. ...
Παράθεση από: rataplan στις Ιουνίου 22, 2013, 12:55:01 pm....Νομίζω όμως ότι είναι πολύ απαιτητικά σχολεία κ υποπτεύομαι πως το κλίμα μεταξύ συναδέλφων θα είναι ανταγωνιστικό. ... Μα καλά βρε παιδί μου, ο Κάλχας είσαι;