0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@guestteacher συμφωνω απολυτα...Οι φελλοι παντα επιπλεουν και σχετικα με τις υποχρωτικες αποσπασεις ...καποιοι βρισκουν την ακρη και τις χρησιμοποιουν υπερ τους..ειναι βδλδ συμπτωση οτι γνωστος μου κριθηκε ως ο μοναδικος υπερραριθμος φυσικος στο νομο του και ως δια μαγειας αποσπαστηκε υποχρεωτικα στο διπλανο νομο που ειναι το σπιτι του;;Ποσο πατε στοιχημα οτι θα βρεθουν καποιοι που μεχρι και διαθεση Επικρατειας θα βγουν και παλι ως δια μαγειας θα βρεθει κενο στο σπιτι τους;
@guestteacher συμφωνω απολυτα...Οι φελλοι παντα επιπλεουν και σχετικα με τις υποχρεωτικες αποσπασεις ...καποιοι βρισκουν την ακρη και τις χρησιμοποιουν υπερ τους..ειναι δλδ συμπτωση οτι γνωστος μου κριθηκε ως ο μοναδικος υπερραριθμος φυσικος στο νομο του και ως δια μαγειας αποσπαστηκε υποχρεωτικα στο διπλανο νομο που ειναι το σπιτι του;;Ποσο πατε στοιχημα οτι θα βρεθουν καποιοι που μεχρι και διαθεση Επικρατειας θα βγουν και παλι ως δια μαγειας θα βρεθει κενο στο σπιτι τους;
Αυτο ειναι προβλημα της διοικησης, δε μπορει να φορτωνει στους εκπαιδευτικους το βαρος του να βρουν ωρες οπου να ναι.Ας μη δωσει αποσπασεις αν δεν εχει κενα .Δε μπορει καποιος να φευγει απο τη Μηλο για Αθηνα και να βρεθει στα Κυθηρα. Αν το ηξερε θα εμενε εκει που ηταν.
Να ρωτησω κατι κι εγω?Στη Λαρισα πως λυθηκε το προβλημα με τους πλεοναζοντες φιλολογους?Γνωριζει κανεις?