0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας υποθέσουμε πως είμαι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και ήρθε με μετάθεση στο ΠΥΣΔΕ άλλος ένας με περισσότερα μόρια . Ας υποθέσουμε επίσης ότι υπάρχει μόνο μια οργανική και σωστά την πάρει αυτός αφού έχει περισσότερα μόρια . Αν μετά με μεταθέσουν υποχρεωτικά και κάνω ένσταση λέγοντας πως κακώς πήρε μετάθεση αφού δεν υπήρχε επιπλέον κενό , θα δικαιωθώ ; Αν υπάρχει ένα λειτουργικό κενό και κανένα οργανικό κενό ; Αν δημιουργηθεί και δεύτερο λειτουργικό κενό μετά τις υποχρεωτικές μεταθέσεις ; Σας μπέρδεψα ? Που να σας έλεγα ότι στο ΠΥΣΔΕ μου είμαστε αρκετές δεκάδες στη διάθεση ( που κάθε χρόνο βρίσκουμε λειτουργικό κενό ενώ ταυτόχρονα φέρνουν επιπλέον κόσμο με απόσπαση + αναπληρωτές για έξτρα κενά ) και ήρθαν αρκετοί με μετάθεση φέτος .
Το Π.Δ. για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις θα ισχύσει φέτος;Αν είσαι σίγουρος/η πως ναι τότε να δούμε και τα υπόλοιπα.
Παράθεση από: knkn στις Ιουνίου 22, 2013, 11:39:40 pmΑς υποθέσουμε πως είμαι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και ήρθε με μετάθεση στο ΠΥΣΔΕ άλλος ένας με περισσότερα μόρια . Ας υποθέσουμε επίσης ότι υπάρχει μόνο μια οργανική και σωστά την πάρει αυτός αφού έχει περισσότερα μόρια . Αν μετά με μεταθέσουν υποχρεωτικά και κάνω ένσταση λέγοντας πως κακώς πήρε μετάθεση αφού δεν υπήρχε επιπλέον κενό , θα δικαιωθώ ; Αν υπάρχει ένα λειτουργικό κενό και κανένα οργανικό κενό ; Αν δημιουργηθεί και δεύτερο λειτουργικό κενό μετά τις υποχρεωτικές μεταθέσεις ; Σας μπέρδεψα ? Που να σας έλεγα ότι στο ΠΥΣΔΕ μου είμαστε αρκετές δεκάδες στη διάθεση ( που κάθε χρόνο βρίσκουμε λειτουργικό κενό ενώ ταυτόχρονα φέρνουν επιπλέον κόσμο με απόσπαση + αναπληρωτές για έξτρα κενά ) και ήρθαν αρκετοί με μετάθεση φέτος . Οι τοποθετήσεις σε οργανικά ή λειτουργικά κενά γίνονται με την παρακάτω σειρά.1. Υπεράριθμοι 2. Όσοι έχουν ζητήσει βελτίωση 3. Οι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ 4. Μετατεθέντες 5. Αποσπασθέντες 6. Αναπληρωτές.Άρα, αν κάποιος έχει έρθει με μετάθεση κι έχει περισσότερα μόρια από σένα, εσύ προηγείσαι, αφού είσαι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ. Τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ. Δεν έχω ακούσει να 'χει αλλάξει κάτι.
2,3,4 τοποθετούνται στην ίδια φάση με βάση τα μόρια μετάθεσης.
Ανήκω σε μεγάλο ΠΥΣΔΕ το οποίο ( λόγω μεγέθους ; ) αργεί τις διαδικασίες τοποθετήσεων .Έτσι τα προηγούμενα χρόνια οι οριστικές τοποθετήσεις - βελτιώσεις γίνονταν την τελευταία εργάσιμη του Ιουνίου και οι προσωρινές κατά το τέλος Σεπτεμβρίου . Φέτος δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα ούτε τα κενά ούτε οι υπεράριθμοι . Ως εκ τούτου οι οριστικές τοποθετήσεις πάνε για τον Ιούλιο ( αν καταλαβαίνω καλά ) και για τις προσωρινές ελπίζω να μην φθάσουν στον Οκτώβρη . Στα ΠΥΣΔΕ σας προχωράνε οι διαδικασίες ?Όποιος έχει διάθεση ας ενημερώνει ...