0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποια είναι η διαφορά οργανικής και οριστικής τοποθετησης;
Οργανική θέση έχουν όλοι οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί . Όλοι οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί έχουν οργανική στο υπουργείο . Δηλαδή οι οργανικές είναι τόσες όσοι και οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί. Όταν έβγαλαν λοιπόν σε διαθεσιμότητα τους συναδέλφους των τεχνικών ειδικοτήτων καταργήθηκαν οι ειδικότητες αυτές ( μαζί και οι αντίστοιχες οργανικές θέσεις στο υπουργείο) . Αν βγάλουν σε διαθεσιμότητα χ άτομα μιας ειδικότητας πάλι θα καταργήσουν χ οργανικές ( στο υπουργείο ) . Τα χ άτομα που θα βγουν σε διαθεσιμότητα μπορεί να έχουν οριστική τοποθέτηση σε σχολείο ( αυτό που λανθασμένα αποκαλούμε οργανική ) ή προσωρινή τοποθέτηση ( διάθεση ΠΥΣΔΕ ) .
Καλημέρα!Είμαι και εγώ στη διάθεση ΠΥΣΔΕ και περιμένω τοποθέτηση σε λειτουργικό κενό.Θέλω να ρωτήσω το εξής.Υπάρχει περίπτωση το ΠΥΣΔΕ να σε τοποθετήσει σε σχολείο το οποίο δεν έχεις δηλώσει στην αίτηση σου;Ας πούμε ότι είσαι ο τελευταίος στα μόρια αυτών που είναι στη διάθεση..Και μένουν 1-2 σχολεία που δεν τα έχουν δηλώσει οι πιο πάνω από εσένα..Μπορεί το ΠΥΣΔΕ να σε τοποθετήσει σε ένα από αυτά τα σχολεία παρά τη θέλησή σου;