0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σε εμάς δόθηκαν χτες τα κενά και άρχισαν οι δηλώσεις όπως τα προηγούμενα χρόνια.καμία σχέση με την ανακοίνωση της ΟΛΜΕ
Αναπληρωτές είδα αρκετούς για Δωδεκάνησα . Τι έκαναν ? Έδωσαν αποσπάσεις από Δωδεκάνησα προς Αθήνα Θεσσαλονίκη και κάλυψαν τα κενά που προέκυψαν με προσλήψεις αναπληρωτών στα Δωδεκάνησα ;
Γενικά νομίζω πως αν κοιτάξει κανείς αποσπάσεις και προσλήψεις αναπληρωτών βγάζει συμπεράσματα για το που υπάρχουν κενά και που πιθανώς να υπάρχουν πλεονάσματα , σωστά ;
πήγα να δω τις αποσπάσεις ( για να δω αν θα πλεονάζω ) και έπεσα πάνω στους αναπληρωτές τυχαία . μπορεί να ήμουν και ο πρώτος που το είδε σήμερα . να παίξω τζόκερ ;
ενδεικτικά ναι , μη το δένεις και ως κριτήριο γιατί υπάρχουν και κάποιες ειδικές κατηγορίες που παίρνουν πάντα αποσπάσεις ακόμα και σε περιοχές χωρίς κενά και γενικώς υπάρχουν πάντα κάποιοι που παίρνουν απόσπαση.
πολύ αγχωμένο σε βλέπω με τα πλεονάσματα, στην Αθήνα και γενικά στο λεκανοπέδιο δε νομίζω ότι πλεονάζει ουσιαστικά κάποιος ΠΕ 03 (με την έννοια ότι δε μπορεί να καλύψει το ωράριο του στην περιοχή του ή και λίγο παραπέρα αλλά εντός περιφέρειας αν χρειαστεί, που ξαναλέω για τους ΠΕ 03 μετακίνηση εκτός μεταθετικής περιοχής τους δε τη θεωρώ πιθανή στο λεκανοπέδιο)
Δηλαδή μπορεί να έφεραν 15 άτομα στην ειδικότητά μου με απόσπαση και μετά να μου πουν ότι πλεονάζω ; Δεν νομίζω πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο , σωστά ;