0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
plan C ειναι η κινητικότητα με κάθε κόστος. Διέρρευσε ήδη το εγγραφο για υποχρεωτικές αποσπάσεις ( σ αυτό αναφερόμουν μερικές μέρες πριν αλλά δεν μπορούσα να ειμαι συγκεκριμένη ) και όπως διαβάζω κάποιες περιφέρειες έβαλαν ήδη μπροστά !! Μετά απο αυτό, ίσως μπει μπροστά το ΠΔ για υποχρεωτικές μεταθέσεις που προς το παρόν ειναι στον πάγο.Προς το παρόν θέλουν να το αποφύγουν διότι θα φέρει μεγάλη αναστάτωση - εξάλλου ευκολοτερα "τρως"έναν χρόνο αποσπαση και αλλιώς μια μόνιμη μετάθεση για του διαόλου τη μάνα . Το θέμα ειναι τι γίνεται με ειδικότητες που δεν έχουν κενά πουθενά στην επικράτεια , παρά μονο πλεονάσματα. Εκεί θα πέσει μαχαίρι πάλι ή το πολιτικό κοστος θα ειναι μεγάλο για να προχωρήσουν; Πάντως οι προς μετάταξη θέσεις στο υπόλοιπο δημόσιο κλείνουν επικίνδυνα.... τωρα, γιατι επιλέγουν να σώζουν τις αεροσυνοδους της ολυμπιακής και να σουτάρουν πτυχιούχους με προσόντα ειναι ένα θέμα... εκλογικός στρατός ειναι αυτός όμως..... πώς να το κάνουμε; μερικά πράγματα ΟΥΤΕ το μνημόνιο δεν μπορεί να τα αλλάξει...ωστόσο, αυτο ειναι off topic οπότε δε θα επεκταθώ περισσότερο!
ουσιαστικά το ίδιο πράγμα γράψαμε τότε - απλά "γραφειοκρατικά" το οργανικά υπεράριθμος αναφέρεται στις διαδικασίες του ιουνίου ενώ ο λειτουργικά υπεράριθμος στις διαδικασίες του σεπτεμβρίου. Ουσιαστικά΄ομως ΄λεμε ακριβώς το ίδιο πράγμα.. (ευτυχώς που είσαι κι εσύ και απαντάς για τις τοποθετήσεις ... τρέχει πολύ αυτό το θέμα τώρα και μόνη μου δεν προλαβαίνω να απαντάω σε όλους. Και επειδή είσαι και ...δια βίου υπεράριθμη το κατέχεις το θέμα, έχω να πω!! Εύγε !! )
mbitδυστυχώς πολύ, κυρώσεις ναι (αρνηση εκτέλεσης υπηρεσίας/απόλυση)αλλά διαθεσιμότητα όχι (απαιτούνται και άλλα).[/qΑuote]Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση , ό,τι μαθαίνω είναι εξαιρετικά χρήσιμο. Αυτό το "πολύ" βλέπω κι εγώ ....και δυσοίωνο....ξέρει μήπως κανείς εάν τίθεται θέμα ακύρωσης μιας απόσπασης από την υπηρεσία, λόγω έλλειψης κενών;
δυστυχώς είμαι αυτοδίδακτη,αλλά σύντομα ελπίζω να αποκτήσω νέα ειδίκευση