0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ως γνωστον η φτωχια θελει καλοπεραση my dear...
Στο σχολείο μου έχω 6 ώρες και σε ένα άλλο σχολείο άλλες 8. Μιλάμε πάντα για Α ανάθεση. Το υπόλοιπο των 8-10 ωρών είναι σε αλλα σχολεία και αυτά Α ανάθεση. Η τοποθέτηση που μου έκαναν αφορά το σχολείο μου και ένα ακόμα για 8 ώρες.
Και λέω υποψιαζομαι γιατί όταν ζήτησα να δώ στα στοιχεία μου στο survey μου απάντησε ότι δεν ανήκω στο σχολείο.
Ποιος ελέγχει τη νομιμότητα των αποφάσεων των ΠΥΣΠΕ;Αν κάνω ένσταση για τις τοποθετήσεις των υπεράριθμων, επειδή το ΠΥΣΠΕ δεν εφάρμοσε τα σχετικά ΠΔ ποιος θα ελέγξει; Υπάρχει περίπτωση να δικαιωθώ;
Παράθεση από: xenofontas στις Σεπτεμβρίου 15, 2013, 05:20:17 pmΠοιος ελέγχει τη νομιμότητα των αποφάσεων των ΠΥΣΠΕ;Αν κάνω ένσταση για τις τοποθετήσεις των υπεράριθμων, επειδή το ΠΥΣΠΕ δεν εφάρμοσε τα σχετικά ΠΔ ποιος θα ελέγξει; Υπάρχει περίπτωση να δικαιωθώ;θα πρέπει να κάνεις ένσταση και να κοινοποιήσεις σε περιφέρεια, απυσδε, υπουργείο και κυσδε αφού πρώτα είσαι σίγουρος 100% για το παράνομο της υποθεσης και αφού έχεις συγκεντρώσει τα στοιχεια που χρειάζονται.
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 15, 2013, 02:28:19 pmΗ σωστή σειρά ειναι ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙοργανικά υπεράριθμοι ( τον Ιούνιο, οι οργανικές τοποθετήσεις γίνονται πάντα Ιούνιο, ο,τιδήποτε άλλο ειναι παράνομο).ειδικές κατηγορίες λειπές οργανικές τοποθετήσεις ( συνεξετάζονται διάθεση πυαδε, απο μετάθεση, απο μετάταξη)ΤΟ ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ λειτουργικά υπεράριιθμοι ειδικές κατηγορίεςδιάθεση ΠΥΣΔΕαποσπασθέντες εντός και εκτός πυσδε συμπλήρωση ωραρίου- διαθέσεις.Μήπως μπορείς να παραθέσεις κάποιο έγγραφο ή οδηγία που να προβλέπει αυτή τη σειρά σε σχέση με τα λειτουργικά κενά;;Προβλέπεται από τα Π.Δ 50 και 100;;Το ΠΥΣΔΕ Κυκλάδων τοποθέτησε συνεξετάζοντας όλες τις κατηγορίες!!!!Είναι δυνατό αυτό;;Κ βρέθηκαν άνθρωποι σε διάθεση να πάνε μετά από αποσπασμένους από άλλα ΠΥΣΔΕ.Δηλ.ο καθένας κάνει ό,τι θέλει;
Η σωστή σειρά ειναι ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙοργανικά υπεράριθμοι ( τον Ιούνιο, οι οργανικές τοποθετήσεις γίνονται πάντα Ιούνιο, ο,τιδήποτε άλλο ειναι παράνομο).ειδικές κατηγορίες λειπές οργανικές τοποθετήσεις ( συνεξετάζονται διάθεση πυαδε, απο μετάθεση, απο μετάταξη)ΤΟ ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ λειτουργικά υπεράριιθμοι ειδικές κατηγορίεςδιάθεση ΠΥΣΔΕαποσπασθέντες εντός και εκτός πυσδε συμπλήρωση ωραρίου- διαθέσεις.