0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σήμερα έμαθα από συνάδελφο ΠΕ 03 που υπηρετεί στη Δ Αθήνας ότι υπάρχουν 45 διαθεσίτες χωρίς ωράριο, αγνοείται ο αριθμός των υπεράριθμων και νομίζω 25 αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΔΕ (το τελευταίο νούμερο με επιφύλαξη), αλλά ακόμα και αν πούμε ότι δεν έχουμε υπεράριθμους και αποσπασμένους, οι διαθεσίτες μόνο θέλουν πάνω από 900 ώρες για να καλύψουν το ωράριο τους και αυτή τη στιγμή δίνονται μόνο 350 περίπου, τι να λέμε τώρα.
To ότι υπάρχει το 14ωρο κενό το ήλεγξα μέσω του διευθυντού του σχολείου! Άρα μπορώ να κάνω ένσταση, σωστα;;;; Κι επίσης αφ ού υπάρχουν σίγουρα κενά σε σχολεία που δήλωσα, γιατί να πάω για 4ώρες σε σχολείο ΕΠΑΛ που δεν δήλωσα; Δεν είμαι καλυμμένη να κάνω ένσταση και γι' αυτό;
φυσικά και έπρεπε,σε ποιο ΠΥΣΔΕ γίνονται αυτά τα ωραία, αιτήσεις για εσωτερική απόσπαση και συμπλήρωση ωραρίου χωρίς ανακοίνωση κενών και πριν την έναρξη της σχ χρονιάς? αν και το έχω ξανακούσει.....όπως και να έχει ως λειτουργικά υπεράριθμη , δικαιούσαι να τοποθετηθείς κατά προτεραιότητα στην ομάδα σου ή την όμορη με δήλωση προτίμησης σε λειτουργικά κενά που ανακοινώνονται, για να μη ψάχνεσαι επειδή τα έχουμε συζητήσει εκτενώς εδώ, ρίξε μια ματιά :http://www.pde.gr/index.php?topic=28930.msg725264#msg725264
κάνε και συ μια μπορείς
νομίζω ότι επιβάλλεται, έχει παραγίνει το κακό με κάποια ΠΥΣΔΕ (κάτι θυμήθηκα πάλι)