0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας ενημερώνω ότι στο Πύσδε Γ΄Αθήνας επιδόθηκε από το σύλλογο καθηγητών της Γαλλικής φιλολογίας εισαγγελική παραγγελία, γιατί θεώρησαν έκνομη την ενέργειά του να αναζητήσει τις ώρες τις Ιστορίας για τους φιλολόγους που δεν έχουν τοποθετηθεί σε σχολεία. Θεωρούν προφανώς πως η δική τους ειδικότητα προηγείται στην ανάθεση του μαθήματος εφόσον είναι ήδη τοποθετημένοι. Είναι νομίζω αναγκαίο να αντιδράσει συλλογικά με τον αντίστοιχο νόμιμο τρόπο και η ΠΕΦ. Όσοι θίγεστε ενημερώστε το σύλλογο φιλολόγων και διεκδικήστε άμεσα την αντίδρασή του. Όσοι φιλόλογοι ανήκουν στο συγκεκριμένο Πύσδε και έχουν το πρόβλημα της τοποθέτησης, είναι καιρός να κάνουν αισθητή την αντίδρασή τους.
Ξεκίνησαν οι υποχρεωτικές μετακινήσεις και στην Αττική. Πέντε ΠΕ02 αποσπασμένοι στην Ανατολική Αττική διατέθηκαν στην Περιφέρεια.
Θέτω το εξής ερώτημα και θα ήθελα παρακαλώ κάποια απάντηση αν μπορεί κάποιος. Ας υποθέσουμε ότι έχω κάνει αίτηση τοποθέτησης ως λειτουργικά υπεράριθμη σε σχολείο και μετά από δύο βδομάδες ξαφνικά το κενό μένει με....3 ώρες. Μετά από αυτή τη δυσμενή εξέλιξη κάνω αίτηση τροποποίησης τοποθέτησης σε υπαρκτό κενό 21 ωρών, ώστε να αποσπαστώ εκεί εξολοκλήρου. Η αίτηση μου υποβάλλεται προς το ΠΥΣΔΕ. Έπειτα όμως από 5 μέρες και αφού εν τω μεταξύ δεν έχει εξεταστεί αρμοδίως η αίτησή μου μαθαίνω ότι προσελήφθη στο κενό που ζητούσα αναπληρώτρια. Τί κάνω σε αυτή την περίπτωση; Ποιος προηγείται της τοποθέτησης; Εγώ που είχα κάνει αίτηση ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ τοποθέτησης ή η αναπληρώτρια η οποία προσελήφθη γι αυτό το κενό; SOS συνάδελφοι!!
Στο πυσδε α Αθήνας υπάρχουν εκατοντάδες στη διάθεση . Ακόμη δεν έχουν τοποθετήσει κανέναν . Μέχρι να τοποθετήσουν όλες τις ειδικότητες ( να γίνει και η διαδικασία των ενστάσεων ) θα φύγει και ο μισός Οκτώβρης . Τι να πει κανείς .
εννοείται ότι πρέπει, αλλά....στο ΠΥΣΔΕ Γ Αθήνας πάντως από δω και πέρα οι όποιες τοποθετήσεις θα γίνονται απευθείας από το ΠΥΣΔΕ χωρίς ανακοίνωση κενών και αιτήσεις τοποθέτησης (έχουν βέβαια γίνει ήδη 3 φάσεις τοποθετήσεων και 2 φάσεις ανακοινοποιήσεων τοποθετήσεων κατόπιν ενστάσεων), έχει συμβεί και τοποθέτηση με προφορική εντολή (ΘΑ ακολουθήσει πράξη ΠΥΣΔΕ) σε ολόκληρο κενό που προέκυψε μετά από τη β φάση .