0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πλεοναζω εξ'ολοκληρου στην οργανικη μου (3 μορια) , οποτε και με αποσπουν (διαθετουν) στην Α/μια. Με τοποθετουν για καποιες ωρες σε δημοτικο που εχει 8 μορια και στη συνεχεια για συμπληρωση του ωραριου μου με τοποθετουν και σε 2ο δημοτικο με 3 μορια. Το ερωτημα μου ειναι ποσα μορια θα παρω τελικα? Προσπαθω να εντοπισω σε ποια περιπτωση ανηκω της παρ. 3.1.3 Κεφαλαιο Δ'http://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi-anakoinvseis/metatheseis/398-egyklios-metathesewn-ekpaidevtikwn-devterovathmias-ekpaidevshs.htmlΘα παρω τα μορια αναλογα με τις μερες που ειμαι στο ενα και στο αλλο δημοτικο ή εξ'ολοκληρου τα 8 μορια του δημοτικου της 1ης τοποθετησης?
nikitas, στο ΠΥΣΔΕ μας οι τοποθετήσεις γίνονται πάντα Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο μας διέθετε αν δεν συμπληρώναμε ωράριο. Φέτος λοιπόν, μετά από πολλές παρατυπίες που είχαν γίνει προηγούμενες χρονιές και έπειτα από έγγραφο που τους ήρθε από το Υπουργείο και αφορούσε σε ενστάσεις που έγιναν από πολύ κόσμο, τον Σεπτέμβρη μας ανακοίνωσε την επίσημη διαδικασία αποσπάσεων κ τοποθετήσεων και μετά από λίγες μέρες ζήτησε να κάνουν αίτηση δήλωσης σχολείων όσοι είναι λειτουργικά υπεράριθμοι (με υποσημείωση :(εκπ/κοί που δεν συμπληρώνουν διδακτικό ωράριο δώδεκα -12- ωρών μετά τις αναθέσεις μαθημάτων στα σχολεία τους) Εγώ δεν έκανα γιατί είχα πλήρες ωράριο.