0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: angiePE06 στις Ιουλίου 01, 2013, 05:20:42 pm. Γνωρίζει κανείς πόσα παίρνει ένας αναπληρωτής πλήρους ωραρίου πια, ισχύει ότι και για τον νεοδιόριστο 600 κάτι? Τουλάχιστον να μπορώ να έχω μια εικόνα..Συνάδελφος νηπιαγωγός αναπληρώτρια, κλιμάκιο Ε1 στην παραμεθόριο, άρα και επίδομα παραμεθορίου, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις,παίρνει 1015 ευρώ το μήνα.
. Γνωρίζει κανείς πόσα παίρνει ένας αναπληρωτής πλήρους ωραρίου πια, ισχύει ότι και για τον νεοδιόριστο 600 κάτι? Τουλάχιστον να μπορώ να έχω μια εικόνα..
Παράθεση από: alexel στις Ιουλίου 01, 2013, 06:41:31 pmΣυνάδελφος νηπιαγωγός αναπληρώτρια, κλιμάκιο Ε1 στην παραμεθόριο, άρα και επίδομα παραμεθορίου, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις,παίρνει 1015 ευρώ το μήνα.Πόσοοοο ? !!!! Αρα ψεμματα μας λενε εδω πως παιρνουν 600 - Είμαστε και μεις,...της κλάψας !!!
Συνάδελφος νηπιαγωγός αναπληρώτρια, κλιμάκιο Ε1 στην παραμεθόριο, άρα και επίδομα παραμεθορίου, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις,παίρνει 1015 ευρώ το μήνα.
Το θέμα αυτό άνοιξε ως "ψηφοφορία" ή κάτι άλλο; Αν είναι το πρώτο, γιατί δεν υπάρχουν οι επιλογές για την ψηφοφορία; Αν δεν είναι το πρώτο, τότε περιμένει κάποιος να αποφασίσει με βάση τις απαντήσεις σε ένα θέμα, ενός φόρουμ; Δεν είναι προσωπική απόφαση του καθενός, με βάση την προσωπική του κρίση;
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 01, 2013, 06:45:16 pmΠαράθεση από: alexel στις Ιουλίου 01, 2013, 06:41:31 pmΣυνάδελφος νηπιαγωγός αναπληρώτρια, κλιμάκιο Ε1 στην παραμεθόριο, άρα και επίδομα παραμεθορίου, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις,παίρνει 1015 ευρώ το μήνα.Πόσοοοο ? !!!! Αρα ψεμματα μας λενε εδω πως παιρνουν 600 - Είμαστε και μεις,...της κλάψας !!! Είμαστε της κλάψας, γιατί η ίδια πριν 2 χρονάκια, στην ίδια θέση έβγαζε 1400....
Αν οι εποχές ήταν διαφορετικές, θα σας συμβούλευα, από προσωπική εμπειρία, έχοντας υπηρετήσει αναπληρωτής επί πέντε συναπτά έτη -μέχρι και Φούρνους Ικαρίας έχει φτάσει η χάρη μου- κουτάκι οπωσδήποτε -εγώ πάντα το επέλεγα- καθώς η προϋπηρεσία είναι μια σταθερή αξία, που πάντα φαίνεται χρήσιμη. Υπό τις παρούσες συνθήκες όμως, με μηδενικούς διορισμούς και με την τραγική οικονομική κατάσταση που επικρατεί, δεν ξέρω τι να πω.
Kάθε καλοκαίρι το ίδιο άγχος: "πού θα με πάρουν; Κοντά ή μακριά από το σπίτι μου; Πότε θα διοριστώ;" Φέτος εντελώς διαφορετικό άγχος: "θα δουλέψω φέτος;"