Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά , για αρχαία α' γυμνασίου σε παιδί που θα έρχεται σπίτι μου, πόσα πιστεύετε ότι πρέπει να ζητήσω; Η τιμή που λέτε καθορίζεται ανάλογα και με τις σημειώσεις που δίνετε;Αν π.χ ο καθηγητής του σχολείου τους δίνει τα λεξιλογικά και εγώ χρειάζεται να δίνω μόνο τη γραμματική και τα ερμηνευτικά, αλλάζει κάτι;Διότι γενικά μου έρχεται να ζητάω λίγα χρήματα και κάποιοι φίλοι μου που είναι εκπαιδευτικοί με κράζουν!
Παράθεση από: habanero στις Ιανουάριος 18, 2010, 03:51:26 μμΠαιδιά , για αρχαία α' γυμνασίου σε παιδί που θα έρχεται σπίτι μου, πόσα πιστεύετε ότι πρέπει να ζητήσω; Η τιμή που λέτε καθορίζεται ανάλογα και με τις σημειώσεις που δίνετε;Αν π.χ ο καθηγητής του σχολείου τους δίνει τα λεξιλογικά και εγώ χρειάζεται να δίνω μόνο τη γραμματική και τα ερμηνευτικά, αλλάζει κάτι;Διότι γενικά μου έρχεται να ζητάω λίγα χρήματα και κάποιοι φίλοι μου που είναι εκπαιδευτικοί με κράζουν!για ποσες ωρες την εβδομαδα?η ωρα παει γυρω στα 15 ευρω. ή 25 το 2ωρο (καπως ετσι) παντως οχι κατω απο 10.
Μια φίλη μου μαθηματικός κάνει κάτι ,νομίζω, πολύ έξυπνο.Λέει για παράδειγμα ότι το παιδί χρειάζεται 2 ώρες την εβδομάδα μάθημα.Υπολογίζει από την αρχή και λέει στους γονείς:(2*15)*4,3=129.Καταλήγει σε μια τελική τιμή π.χ. 120 ή 130(ανάλογα) και λέει στους γονείς ότι αν χαθεί κάποια ώρα αναπληρώνεται.Έτσι αν το παιδι γράφει διαγώνισμα ή λέει ότι πονάει η κοιλιά του,ξέρει ότι δε θα χάσει τα χρήματά της.Εγώ δεν το εφαρμόζω αυτό ,γιατι στα παιδιά που έχω ξεκίνησα με τη νοοτροπία της ώρας.Τους έβαζα σαν ιδιαίτερο το ελάχιστο των ωρών για να μην πληρώνουν πολλά οι γονείς.Μόλις ακύρωναν ένα-δυο μαθήματα ,δεν προλάβαινα...Εκτός από αυτό πρέπει να γράφω και τις ώρες...Λέω να το εφαρμόσω αυτό στα νέα παιδιά που θα έχω, αν δε διοριστώ .Ποιά είναι η γνώμη σας;;;;;
Να ρωτησω το εξης.Ξεκινας τωρα τα ιδιαιτερα η δουλευεις χρονια;Γιατι οι τιμες που αναφερονται μου φαινονται υπερβολικα χαμηλες.