Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά , για αρχαία α' γυμνασίου σε παιδί που θα έρχεται σπίτι μου, πόσα πιστεύετε ότι πρέπει να ζητήσω; Η τιμή που λέτε καθορίζεται ανάλογα και με τις σημειώσεις που δίνετε;Αν π.χ ο καθηγητής του σχολείου τους δίνει τα λεξιλογικά και εγώ χρειάζεται να δίνω μόνο τη γραμματική και τα ερμηνευτικά, αλλάζει κάτι;Διότι γενικά μου έρχεται να ζητάω λίγα χρήματα και κάποιοι φίλοι μου που είναι εκπαιδευτικοί με κράζουν!
Παράθεση από: habanero στις Ιανουαρίου 18, 2010, 03:51:26 pmΠαιδιά , για αρχαία α' γυμνασίου σε παιδί που θα έρχεται σπίτι μου, πόσα πιστεύετε ότι πρέπει να ζητήσω; Η τιμή που λέτε καθορίζεται ανάλογα και με τις σημειώσεις που δίνετε;Αν π.χ ο καθηγητής του σχολείου τους δίνει τα λεξιλογικά και εγώ χρειάζεται να δίνω μόνο τη γραμματική και τα ερμηνευτικά, αλλάζει κάτι;Διότι γενικά μου έρχεται να ζητάω λίγα χρήματα και κάποιοι φίλοι μου που είναι εκπαιδευτικοί με κράζουν!για ποσες ωρες την εβδομαδα?η ωρα παει γυρω στα 15 ευρω. ή 25 το 2ωρο (καπως ετσι) παντως οχι κατω απο 10.
Να ρωτησω το εξης.Ξεκινας τωρα τα ιδιαιτερα η δουλευεις χρονια;Γιατι οι τιμες που αναφερονται μου φαινονται υπερβολικα χαμηλες.