Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eleni09 ΠΕ 02 στις Οκτώβριος 06, 2010, 02:20:22 μμ30αρια?εγω ακουω 50αρια και τρελαινομαι...εχω ακουσει κ για 60αρια......απο εκπαιδευτικο λεει που δουλευει ως συμβουλος......................... εγω το θεωρω ντροπη παντως οσο πειρα κ να εχει καποιος καθηγητης , οσο καλος και να ειναι.....δλδλ τι 50 την ωρα???κανει μαγικα και τα βαζει μεσα στο κεφαλι των παιδιων?ειναι απαραδεκτο...κ κακως οι γονεις εμπιστευονται τετοιους ανθρωπους..... Βασικά το πρόβλημα δεν είναι αυτός που τα ζητάει αλλά αυτός που τα δίνει. Και 100 να ζητούσαν εντύπωση δεν θα μου έκανε...ελεύθερη αγορά. Εκτός αν μιλάμε για περίπτωση "βρωμοδουλειας" όπου έχεις συναλλαγή και από τις 2 πλευρές π.χ καθηγητής σχολείου που κάνει ιδιαίτερα σε μαθητή του. Πάντως είμαι περίεργος για το τι δουλειά κάνουν όσοι δίνουν τόσο εύκολα 50ευρώ...
30αρια?εγω ακουω 50αρια και τρελαινομαι...εχω ακουσει κ για 60αρια......απο εκπαιδευτικο λεει που δουλευει ως συμβουλος......................... εγω το θεωρω ντροπη παντως οσο πειρα κ να εχει καποιος καθηγητης , οσο καλος και να ειναι.....δλδλ τι 50 την ωρα???κανει μαγικα και τα βαζει μεσα στο κεφαλι των παιδιων?ειναι απαραδεκτο...κ κακως οι γονεις εμπιστευονται τετοιους ανθρωπους.....
Να σας πάω λίγο παραπάνω.... διορισμένος μαθηματικός κάνει ιδιαίτερα με μόλις 60 euro την ώρα!!! Για γέλια ή για κλάμματα; Και ναι έχει παιδιά και γονείς που τα ακουμπάνε. Και στο κάτω κάτω τι τα θέλει τα πολλά παιδιά; Αφου την ώρα παίρνει τα 3πλάσια απο εναν συνάδελφο του. Αντιστρόφως ανάλογα ποσά βλέπετε.... Λιγότεροι μαθητές, περισσότερα λεφτά, το αποτέλεσμα ίδιο.Αν και εγώ έχω την απορία.... γιατί έχει έστω και ένα παιδί; Τι νομίζουν οι γονείς; Ότι με 60 euro ο καθηγητής ανοίγει το κεφάλι και τους βάζει τη γνώση του σύμπαντος μέσα; Απο την άλλη γιατί αποδέχονται την χουντική συμπεριφορά, έλα να σου κάνω ιδιαίτερο για να πάρεις καλούς βαθμούς στο σχολείο.... Γιατι το κάνει και αυτό. Βαθμοθηρία των γονέων, απληστία μερίδας εκπαιδευτικών.
Νομίζω πως η απάντηση είναι προφανής. Για μια οικογένεια μικρομεσαία, που δυσκολεύεται, είναι υπερβολικό να ζητήσεις 60 ευρώ. Είναι τραγικά υπερβολικά, τουλάχιστον για μένα. Και μάλιστα τη στιγμή που είσαι διορισμένος αυτό είναι και παράνομο και καταχρηστικό και υπερβολικό. Αυτή είναι η άποψη η δική μου.
Εμένα η απάντηση δε μου φαίνεται καθόλου προφανής. Δεν μπορείς να ξέρεις ούτε πόσο καλή δουλειά κάνει κάποιος ούτε πόσο κουράστηκε για να βελτιωθεί στη δουλειά του ούτε πόσα χρήματα έχει η κάθε οικογένεια να δώσει. Δικαίωμά του καθενός είναι να ζητάει όσα νομίζει ό,τι αξίζει. Δικαίωμα του κάθε πελάτη είναι να τα δώσει ή αρνηθεί. Έτσι έχει η αγορά. Όσο για το παράνομο που αναφέρθηκε, έχει απαντηθεί επαρκώς παραπάνω.