Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτά είναι .... μόλις ανεβήκαμε ε πίπεδο
Τα 60 ευρώ την ώρα, ναι μου ακούγονται παράξενα, όμως δεν θα τα βάλω με τους καθηγητές ππου τα παίρνπυν, αλλά με τους γο΄νείς που τα δίνουν.Μας αρέσει δεν μας αρέσει, είμαστε σε μια καπιταλιστική κοινωνία, όπου λειτουργεί ο νόμος της πρσοφοράς και της ζήτησης. Από τη στιγμή που υπάαρχουν αυτοί που θα δώσουν 60 και παραπανω ευρώ για μάθημα, γιατί οι καθηγητές να μην τα ζητήσουν;Αυτά είναι επιλογές! Όπως επίσης επιλογή είναι το αν θα πάρεις μία νηπιαγωγό ή έναν απόφοιτο λυκείου (που έιχε 20 στα αρχαία) για να κάνει στο παιδί, σου που είναι στο γυμνάσιο ή στο λύκειο, μάθημα!Νηπιαγωγός είμαι και εγώ, και αναγνωρίζω ότι υπάρχουν πράγματα που όσο και να διαβάζω δεν μπορώ (και ηθικά δεν πρέπει) να τα κάνω! Άντε να κάνω μέχρι και την Α Δημοτικού (που πάλι διαφωνώ)....Και μια τελευταία κουβέντα. Εμένα με παίρνουν κάθε χρόνο πάνω από 10 γονείς για να αναλάβω τα παιδιά τους για Αγγλικά. Ξεκινάνε τις οικονομικές τους προσφορές από τα 30 ευρώ την ώρα για παιδιά που θα ξεκινησουν Αγγλικά εκείνη τη χρονιά και φτάνουν μέχρι τα 50 ευρώ την ώρα για παιδιά που θέλουν αν προετοιμαστούν για εξετάσεις. Όταν τους λέω ότι δεν κάνω μαθήματα, νομίζουν ότι αρνούμαι λόγω χρημάτων, και μου λένε σου δίνουμε όσα ζητήσεις και 40 και 50 και 70! Για μια ώρα και σε επαρχιακή πόλη! Πού και να έκανα μαθήματα!
κι εγώ ψάχνω καθηγητή για ιδιαίτερο, να τον πληρώνω 100 ευρώ την ώρα και δεν βρίσκω ρε παιδιά
Παράθεση από: emmaki στις Οκτώβριος 26, 2010, 03:22:34 μμΤα 60 ευρώ την ώρα, ναι μου ακούγονται παράξενα, όμως δεν θα τα βάλω με τους καθηγητές ππου τα παίρνπυν, αλλά με τους γο΄νείς που τα δίνουν.Μας αρέσει δεν μας αρέσει, είμαστε σε μια καπιταλιστική κοινωνία, όπου λειτουργεί ο νόμος της πρσοφοράς και της ζήτησης. Από τη στιγμή που υπάαρχουν αυτοί που θα δώσουν 60 και παραπανω ευρώ για μάθημα, γιατί οι καθηγητές να μην τα ζητήσουν;Αυτά είναι επιλογές! Όπως επίσης επιλογή είναι το αν θα πάρεις μία νηπιαγωγό ή έναν απόφοιτο λυκείου (που έιχε 20 στα αρχαία) για να κάνει στο παιδί, σου που είναι στο γυμνάσιο ή στο λύκειο, μάθημα!Νηπιαγωγός είμαι και εγώ, και αναγνωρίζω ότι υπάρχουν πράγματα που όσο και να διαβάζω δεν μπορώ (και ηθικά δεν πρέπει) να τα κάνω! Άντε να κάνω μέχρι και την Α Δημοτικού (που πάλι διαφωνώ)....Και μια τελευταία κουβέντα. Εμένα με παίρνουν κάθε χρόνο πάνω από 10 γονείς για να αναλάβω τα παιδιά τους για Αγγλικά. Ξεκινάνε τις οικονομικές τους προσφορές από τα 30 ευρώ την ώρα για παιδιά που θα ξεκινησουν Αγγλικά εκείνη τη χρονιά και φτάνουν μέχρι τα 50 ευρώ την ώρα για παιδιά που θέλουν αν προετοιμαστούν για εξετάσεις. Όταν τους λέω ότι δεν κάνω μαθήματα, νομίζουν ότι αρνούμαι λόγω χρημάτων, και μου λένε σου δίνουμε όσα ζητήσεις και 40 και 50 και 70! Για μια ώρα και σε επαρχιακή πόλη! Πού και να έκανα μαθήματα!Ευτυχώς που δεν κάνεις δηλαδή, γιατί θα βούλιαζες την τοπική οικονομία!! Θα δούλευαν οι άνθρωποι μόνο για να σε πληρώνουν να κάνεις αγγλικά!! Ξεκαβαλήστε ορισμένοι λίγο, σας εχουν πάρει χαμπάρι!
Παράθεση από: anastasia86 στις Οκτώβριος 28, 2010, 01:10:28 μμΠαράθεση από: emmaki στις Οκτώβριος 26, 2010, 03:22:34 μμΤα 60 ευρώ την ώρα, ναι μου ακούγονται παράξενα, όμως δεν θα τα βάλω με τους καθηγητές ππου τα παίρνπυν, αλλά με τους γο΄νείς που τα δίνουν.Μας αρέσει δεν μας αρέσει, είμαστε σε μια καπιταλιστική κοινωνία, όπου λειτουργεί ο νόμος της πρσοφοράς και της ζήτησης. Από τη στιγμή που υπάαρχουν αυτοί που θα δώσουν 60 και παραπανω ευρώ για μάθημα, γιατί οι καθηγητές να μην τα ζητήσουν;Αυτά είναι επιλογές! Όπως επίσης επιλογή είναι το αν θα πάρεις μία νηπιαγωγό ή έναν απόφοιτο λυκείου (που έιχε 20 στα αρχαία) για να κάνει στο παιδί, σου που είναι στο γυμνάσιο ή στο λύκειο, μάθημα!Νηπιαγωγός είμαι και εγώ, και αναγνωρίζω ότι υπάρχουν πράγματα που όσο και να διαβάζω δεν μπορώ (και ηθικά δεν πρέπει) να τα κάνω! Άντε να κάνω μέχρι και την Α Δημοτικού (που πάλι διαφωνώ)....Και μια τελευταία κουβέντα. Εμένα με παίρνουν κάθε χρόνο πάνω από 10 γονείς για να αναλάβω τα παιδιά τους για Αγγλικά. Ξεκινάνε τις οικονομικές τους προσφορές από τα 30 ευρώ την ώρα για παιδιά που θα ξεκινησουν Αγγλικά εκείνη τη χρονιά και φτάνουν μέχρι τα 50 ευρώ την ώρα για παιδιά που θέλουν αν προετοιμαστούν για εξετάσεις. Όταν τους λέω ότι δεν κάνω μαθήματα, νομίζουν ότι αρνούμαι λόγω χρημάτων, και μου λένε σου δίνουμε όσα ζητήσεις και 40 και 50 και 70! Για μια ώρα και σε επαρχιακή πόλη! Πού και να έκανα μαθήματα!Ευτυχώς που δεν κάνεις δηλαδή, γιατί θα βούλιαζες την τοπική οικονομία!! Θα δούλευαν οι άνθρωποι μόνο για να σε πληρώνουν να κάνεις αγγλικά!! Ξεκαβαλήστε ορισμένοι λίγο, σας εχουν πάρει χαμπάρι! Το πρόβλημα σου μαζί μου ποιό είναι ακριβώς; Σου φαίνεται να έχω καβαλήσει καλάμι; Γιατί αν έχεις αυτή την άποψη είναι λάθος!Η περιγραφή ενός γεγονότος δεν είναι καβάλημα καλαμιού! Αν δεχόμουν και τα έπαιρνα τότε, ναι, θα είχα καβαλήσει καλάμι. Αλλά πάλι επιμένω, το φταίξιμο είναι και των γονιών που τα δίνουν και μάλιστα τα προσφέρουν και από μόνοι τους!