Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στα τμήματα νηπιαγωγών δεν γίνονται μαθήματα μόνο καλλιτεχνικών όπως πολλοι νομίζουν, γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά (τουλάχιστον στο ΤΕΠΑΕΣ Ρόδου). Θεωρώ λοιπόν, ότι όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για την εκπαίδευση (ψάχνει, διαβάζει, ρωτάει εμπειρότερους κ.α) μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά στα οποία κάνει μαθημα να κατακτήσουν την γνώση. Αυτός είναι και ο ρόλος όλων των εκπαιδευτικών "διαμεσολαβητικός". Το βασικό στοιχείο για όλους τους εκπαιδευτικούς είναι το ενδιαφέρον για την εκπαίδευση και η αγάπη για το παιδί. Άρα, δεν βλέπω το λόγο να μην μπορεί να κάνει ένας νηπιαγωγός που ενδιαφέρεται και αγωνίζεται από την πλευρά του μάθημα σε παιδιά δημοτικού. Αυτά από μια νηπιαγωγό...ελπίζω να σε διαφώτισα λίγο από τη σκοπιά μου σχετικά με το θέμα "νηπιαγωγός και ιδιαίτερα". Ευελπιστώ στο εξής να μην κρίνεις έναν εκπαιδευτικό από την ειδικότητά του αλλά από την αγάπη και το σεβασμό γι' αυτό που κανει.
Το εμμάκι έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι ζει και σπουδάζει στο εξωτερικό,ότι είναι νηπιαγωγός και ότι ασχολείται με την ειδική αγωγή.Τώρα άρχισε να μας λέει ότι τη ζητάνε στην Ελλάδα για να κάνει ιδιαίτερα στα παιδιά τους και τις δίνουν 60 ευρώ.Στο Σέξπηρ δε θα έδινα τόσα λεφτά για να μου κάνει μάθημα.Συγνώμη,αλλά δε μπορεί το κάθε εμμάκι να υποτιμάει τη νοημοσύνη μας δημόσια και εμείς να του απαντάμε ιδιωτικά.
πρεπει του χρονου να αρχισω μαθηματα και εχω αρχισει απο τωρα τις προετοιμασιες ...(ιστορικο, οποτε φιλολογικα)αρχικα κανα δυο χρονια σκεφτομαι μονο δημοτικο και γυμνασιο απο το τριτο χρονο λυκειο και κατευθυνση. σκεφτομαι για 15 ευρα μικροτερη τιμη.τι νομιζετε ? προσωπικα δεν θελω χαμηλοτερη τιμη (αν και σε γνωστους προτιθεμαι να κανω παραχωρησεις) γιατι λενε πχ πως αν παιρνεις λιγα=δεν κανεις καλη δουλεια. διαβασα πριν για τιμες 50, 60 και 70 ... οντως υπαρχουν τετοιες τιμες αλλα για σοβαρα μαθηματα οπως φυσικη , εκθεση, αρχαια και μαθηματικα κατευθυνσης. ξερω τετοιους καθηγητες.
Παράθεση από: Alcibiades στις Νοέμβριος 01, 2010, 10:05:08 πμπρεπει του χρονου να αρχισω μαθηματα και εχω αρχισει απο τωρα τις προετοιμασιες ...(ιστορικο, οποτε φιλολογικα)αρχικα κανα δυο χρονια σκεφτομαι μονο δημοτικο και γυμνασιο απο το τριτο χρονο λυκειο και κατευθυνση. σκεφτομαι για 15 ευρα μικροτερη τιμη.τι νομιζετε ? προσωπικα δεν θελω χαμηλοτερη τιμη (αν και σε γνωστους προτιθεμαι να κανω παραχωρησεις) γιατι λενε πχ πως αν παιρνεις λιγα=δεν κανεις καλη δουλεια. διαβασα πριν για τιμες 50, 60 και 70 ... οντως υπαρχουν τετοιες τιμες αλλα για σοβαρα μαθηματα οπως φυσικη , εκθεση, αρχαια και μαθηματικα κατευθυνσης. ξερω τετοιους καθηγητες.Eγώ νομίζω το εξής: ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΙΦΤΕΙΣ.Άσε τα δημοτικά και τα γυμνάσια. Θα περιμένεις να περάσουν 2-3 χρόνια για να ασχοληθείς με το λύκειο?Και ποιος σου εγγυάται ότι τότε θα σου έρθουν μαθητές λυκείου αν εσύ ασχολείσαι με το δημοτικό?Θα πουν "δεν κάνει μωρέ.....στο δημοτικό διδάσκει,που να ξέρει από λύκειο.....".Λοιπόν.........δε σηκώνω κουβέντα.Θα κάνεις τον αγώνα σου σε ότι σου κάτσει. ΤΕΛΟΣ._
Δεν κατάλαβες........Δεν ήθελα να σε προβληματίσω.Απλά θα κάνεις αυτό που σου λέω. Πες ότι πας σε φροντιστήριο και σου δίνουν γ λυκείου. Θα πεις όχι? Κι αν πεις όχι θα σου ξαναδώσουν θαρρείς?Πες ότι σου έρχεται ένα ιδιαίτερο για γ λυκείου. Θα πεις όχι? Κι αν πεις όχι να χάσεις την ευκαιρία να τριφτείς?Έτσι κι αλλιώς αρχικά μόνο αδύναμοι μαθητές θα σου έρχονται,γιατί θα θέλουν ναι μεν ιδιαίτερο,αλλά όχι με τις οικονομικές απαιτήσεις που έχουν τα μεγάλα ονόματα.