Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφού ουσιαστικά οι μαθητές μας είναι οι εργοδότες μας στα ιδιαίτερα, με την κατάσταση που επικρατεί κάνουν όπως τα αφεντικά στον ιδιωτικό τομέα. Αν σου αρέσει, δηλαδή, αλλιώς υπάρχουν κ άλλα κορόιδα...
ναι μεν οι εποχες ειναι δυσκολες, αλλα οποιος πραγματικα δεν μπορει να πληρωσει στελνει τα παιδια του σε φροντιστηριο. Στην πολη μου επισης διορισμενοι και συνταξιουχοι εκπαιδευτικοι εχουν φτιαξει συλλογο και παραδιδουν μαθηματα σε παιδια δωρεαν. Ας τα στειλουν εκει. Αλλα οχι, θελουν τη συστημενη καθηγητρια που ακουσαν οτι ειναι και καλη και στην τιμη που τους αρεσει. Και αρχιζουν την κλαψα και τη μιρλα για τις δυσκολιες που τραβανε. Λες και σε μας μας τρεχουν απο τα μπατζακια. Παιδια, σε καποιους απλα αρεσει να κλαιγονται!!!Υ.Γ. Νομιζω πως φαινεται οτι εχω τραβηξει πολυ ζορι...
σε αδελφια διδυμα αρα στην ιδια ταξη, θα ζητουσατε την ιδια τιμη απο οτι σε ενα γκρουπακι με 2 παιδια διαφορετικων οικογενειων? δλδ. να κανω εξτρα εκπτωση στην τιμη αφου τα παιδια ειναι αδελφια? ειναι ειτε a ειτε b class. δεν εχω βρεθει ακομα με την οικογενεια.