Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τιμή αναφέρετε στα χαρτάκια ή την αγγελία;
Παράθεση από: tinkerbel! στις Οκτώβριος 05, 2011, 01:56:58 μμΑ να σου πω, μου έτυχε και αυτό.Δεν λέμε πουθενά το όνομά σου.Να πάμε στις εξετάσεις με την καλύτερη καθηγήτρια!Και εκεί είναι που λες να μουτζωθώ τώρα ή μετά?χαχαχαχα! εδώ κάποιοι κρύβουν ότι κάνουν και μάθημα... να φανεί τάχα ότι τα μικρά είναι αστέρια χωρίς καμία βοήθεια!έπειτα είναι και το θέμα της ζήλιας...
Α να σου πω, μου έτυχε και αυτό.Δεν λέμε πουθενά το όνομά σου.Να πάμε στις εξετάσεις με την καλύτερη καθηγήτρια!Και εκεί είναι που λες να μουτζωθώ τώρα ή μετά?
Παράθεση από: bania στις Οκτώβριος 05, 2011, 03:03:55 μμΠαράθεση από: tinkerbel! στις Οκτώβριος 05, 2011, 01:56:58 μμΑ να σου πω, μου έτυχε και αυτό.Δεν λέμε πουθενά το όνομά σου.Να πάμε στις εξετάσεις με την καλύτερη καθηγήτρια!Και εκεί είναι που λες να μουτζωθώ τώρα ή μετά?χαχαχαχα! εδώ κάποιοι κρύβουν ότι κάνουν και μάθημα... να φανεί τάχα ότι τα μικρά είναι αστέρια χωρίς καμία βοήθεια!έπειτα είναι και το θέμα της ζήλιας... Φοβερό δεν είναι αυτό; Έκανα περυσι σε ενα κοριτσακι α γυμνασιου μαθηματικα, και οποτε την επαιρναν τηλεφωνο ελεγε οτι κανει αγγλικα...οταν τη ρωτησα γιατι λεει ψεματα μου ειπε: "θελω να νομιζουν στο σχολειο οτι παιρνω 20 με την αξια μου χωρις βοηθεια!" Πως να σου γνωρισουν τετοιοι ανθρωποι νεους μαθητες?
Παράθεση από: claire_t στις Οκτώβριος 07, 2011, 10:57:47 πμΠαράθεση από: bania στις Οκτώβριος 05, 2011, 03:03:55 μμΠαράθεση από: tinkerbel! στις Οκτώβριος 05, 2011, 01:56:58 μμΑ να σου πω, μου έτυχε και αυτό.Δεν λέμε πουθενά το όνομά σου.Να πάμε στις εξετάσεις με την καλύτερη καθηγήτρια!Και εκεί είναι που λες να μουτζωθώ τώρα ή μετά?χαχαχαχα! εδώ κάποιοι κρύβουν ότι κάνουν και μάθημα... να φανεί τάχα ότι τα μικρά είναι αστέρια χωρίς καμία βοήθεια!έπειτα είναι και το θέμα της ζήλιας... Φοβερό δεν είναι αυτό; Έκανα περυσι σε ενα κοριτσακι α γυμνασιου μαθηματικα, και οποτε την επαιρναν τηλεφωνο ελεγε οτι κανει αγγλικα...οταν τη ρωτησα γιατι λεει ψεματα μου ειπε: "θελω να νομιζουν στο σχολειο οτι παιρνω 20 με την αξια μου χωρις βοηθεια!" Πως να σου γνωρισουν τετοιοι ανθρωποι νεους μαθητες?Kαλά σήκωνε το τηλέφωνο την ώρα του μαθήματος; [/quoteΔεν ηταν θεμα, το σηκωσε για να κανονισει ενα ραντεβου ειχε πιανο μετα. Αμα ειναι σημαντικο δεν θα τους κοψουμε και το κεφαλι..
Παράθεση από: claire_t στις Οκτώβριος 07, 2011, 10:57:47 πμΠαράθεση από: bania στις Οκτώβριος 05, 2011, 03:03:55 μμΠαράθεση από: tinkerbel! στις Οκτώβριος 05, 2011, 01:56:58 μμΑ να σου πω, μου έτυχε και αυτό.Δεν λέμε πουθενά το όνομά σου.Να πάμε στις εξετάσεις με την καλύτερη καθηγήτρια!Και εκεί είναι που λες να μουτζωθώ τώρα ή μετά?χαχαχαχα! εδώ κάποιοι κρύβουν ότι κάνουν και μάθημα... να φανεί τάχα ότι τα μικρά είναι αστέρια χωρίς καμία βοήθεια!έπειτα είναι και το θέμα της ζήλιας... Φοβερό δεν είναι αυτό; Έκανα περυσι σε ενα κοριτσακι α γυμνασιου μαθηματικα, και οποτε την επαιρναν τηλεφωνο ελεγε οτι κανει αγγλικα...οταν τη ρωτησα γιατι λεει ψεματα μου ειπε: "θελω να νομιζουν στο σχολειο οτι παιρνω 20 με την αξια μου χωρις βοηθεια!" Πως να σου γνωρισουν τετοιοι ανθρωποι νεους μαθητες?ουτως η αλλως με την αξια της το παιρνει. Για να παιρνει 20 σημαινει οτι ''το εχει'' και απο μονη της. Αλλιως οσοι εκαναν ιδιαιτερα 20 θα επαιρναν
Σήμερα μόνο επικοινώνησαν μαζί μου 2 άτομα και μου είπαν να κανουμε 1-2 δοκιμαστικα μάθηματα (ξενη γλωσσα), χωρίς να τα πληρώσουν κι όλας! Και με τα βιβλία που θα πουν αυτοι! Αρνήθηκα και ο ενας μου ειπε ότι όλοι έτσι κάνουν και εχει κανει ήδη 3 δοκιμαστικά μαθηματα την προηγουμενη εβδομάδα. Του ειπα να συνατηθούμε να μιλήσουμε απο κοντά και του εξηγησα οτι μαθημα δεν κανω. Ο δεύτερος μου εθεσε τους ορους του, να πηγαινω εγω σπίτι του και 10 ευρώ/ώρα. Αρνηθηκα εννοειται. Να σημειώσω οτι οι τιμές μου ειναι χαμηλοτερες της πλειοψηφίας εδω που ζηταει 20 ευρω/ωρα για αρχαριο.Τι καινουριο ειναι αυτο με τα δοκιμαστικα τωρα;
Kαλησπέρα!Θέλω να ρωτήσω κάτι αφελές: Όταν αναφέρεστε σε 1 ώρα ιδιαίτερου, αυτή αντιστοιχεί σε 60 ή 45 λεπτά? Δηλαδή 1,5 ώρα θεωρούνται 2 διδακτικές ώρες ή όχι?