Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MissPE06 στις Οκτώβριος 05, 2011, 01:34:38 μμΕίχα βάλει κάποτε αλλά δε βρήκα μαθητή έτσι ενώ από αγγελία σε εφημερίδα έχω βρει. Πάντως το καλύτερο είναι όταν ο ένας γονιός σε συστήνει στον άλλο. Έτσι νιώθεις κι εσύ καλά που είναι ευχαριστημένοι και κατά κάποιο τρόπο σου κάνουν καλή διαφήμιση.ναι, αυτό είναι το ιδανικό. η καλύτερη επιβράβευση και πας με άλλον αέρα. το θέμα της σύστασης όμως έχει να κάνει με το χαρακτήρα του γονιού. πολλοί είναι ευχαριστημένοι αλλά δε μιλάνε παραπέρα!
Είχα βάλει κάποτε αλλά δε βρήκα μαθητή έτσι ενώ από αγγελία σε εφημερίδα έχω βρει. Πάντως το καλύτερο είναι όταν ο ένας γονιός σε συστήνει στον άλλο. Έτσι νιώθεις κι εσύ καλά που είναι ευχαριστημένοι και κατά κάποιο τρόπο σου κάνουν καλή διαφήμιση.
Α να σου πω, μου έτυχε και αυτό.Δεν λέμε πουθενά το όνομά σου.Να πάμε στις εξετάσεις με την καλύτερη καθηγήτρια!Και εκεί είναι που λες να μουτζωθώ τώρα ή μετά?
Παράθεση από: nickitol στις Οκτώβριος 05, 2011, 07:38:20 πμΠαράθεση από: catwoman στις Οκτώβριος 03, 2011, 08:22:15 πμαμ εμενα περυσι αρχη χρονιας που τολμησα και πηρα 0.5 ευρω αυξηση (απο 10,5 σε 11ευρω) για παιδια lower 2 ατομα στο γκρουπ. και να μου λεει η μια μαμα ..."μα γιατι να παρεις παραπανω στο lower? μι α ωρα δεν ειναι για σενα ειτε lower ειτε οτιδηποτε αλλο μαθημα? γιατι να παιρνεις τοσα εκει? " αντε τωρα να χαλαλησεις φαια ουσια για να της εξηγησεις. τελικα τα εδωσε βεβαια και πηρε το παιδι της (μετριος μαθητης ) lower με την πρωτη. φαντασου να μην το επαιρνε τι θα ακουγα.... Ειδικα με τις ξενες γλωσσες το εχετε παρακανει.Να παρουν τ α παιδια profic. στα 12, να το κανουν τι??? Ο καθένας προσπαθεί να κάνει ιδιαιτερα σε ότι γνωρίζει σαν τους ανθοπώλες που εφηύραν ένα σωρό αγίους και γιορτές για να πουλάν λουλούδια.Παράθεση από: evi06 στις Σεπτέμβριος 30, 2011, 10:27:19 μμΠαράθεση από: lkjhgfd στις Σεπτέμβριος 30, 2011, 07:17:31 μμΕγώ να πω και κάτι άλλο;Επειδη τα περισσότερα ιδιαότερά μου τα βρήκα μέσω αγγελίας μου έτυχε πολλές φορές αφού με ρωτήσουν όλα τα σχετικά, ώρες, τιμή να με ρωτήσουν και το όνομά μου.Εν τω μεταξύ μένω σε πολύ μικρή πόλη και είμαστε όλοι ψιλογνωστοί.Βρέθηκα σε δύσκολη θέση αλλά τι να πω; Δε σου λέω;Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;καλα στοτ ηλεφωνο επωνυμο δεν θα ελεγα. το ονομα κ φυσικα. αν ηθελαν να συναντηθουμε απο κοντα να μιλησουμε τοτε στο σπιτι θα τους ελεγα, αν με ρωτουσαν, το επιθετο. και γω σε σχετικα μικρη πολη μενω.Το μέγεθος της πόλης δεν έχει να κανει με το ονομα σου και την προσωπικοτητα σου αγαπητη/ε.Σε λενε Α ή Β, εχεις αυτες τις σπουδες και μενεις εκει. Κατα τα αλλα, να τους πληροφορησεις για τα υπολοιπα απο κοντα είναι αν μη τι αλλο επαρχιωτικη κουτοπονηρια που τη συναντας δυστυχως και στις πολεις.δεν σε ξερω δεν με ξερεις, οποτε οι χαρακτηρισμοι θα ηταν καλο να λειπουν. κατα τα αλλα ο καθενας λειτουργει οπως πιστευει.
Παράθεση από: catwoman στις Οκτώβριος 03, 2011, 08:22:15 πμαμ εμενα περυσι αρχη χρονιας που τολμησα και πηρα 0.5 ευρω αυξηση (απο 10,5 σε 11ευρω) για παιδια lower 2 ατομα στο γκρουπ. και να μου λεει η μια μαμα ..."μα γιατι να παρεις παραπανω στο lower? μι α ωρα δεν ειναι για σενα ειτε lower ειτε οτιδηποτε αλλο μαθημα? γιατι να παιρνεις τοσα εκει? " αντε τωρα να χαλαλησεις φαια ουσια για να της εξηγησεις. τελικα τα εδωσε βεβαια και πηρε το παιδι της (μετριος μαθητης ) lower με την πρωτη. φαντασου να μην το επαιρνε τι θα ακουγα.... Ειδικα με τις ξενες γλωσσες το εχετε παρακανει.Να παρουν τ α παιδια profic. στα 12, να το κανουν τι??? Ο καθένας προσπαθεί να κάνει ιδιαιτερα σε ότι γνωρίζει σαν τους ανθοπώλες που εφηύραν ένα σωρό αγίους και γιορτές για να πουλάν λουλούδια.Παράθεση από: evi06 στις Σεπτέμβριος 30, 2011, 10:27:19 μμΠαράθεση από: lkjhgfd στις Σεπτέμβριος 30, 2011, 07:17:31 μμΕγώ να πω και κάτι άλλο;Επειδη τα περισσότερα ιδιαότερά μου τα βρήκα μέσω αγγελίας μου έτυχε πολλές φορές αφού με ρωτήσουν όλα τα σχετικά, ώρες, τιμή να με ρωτήσουν και το όνομά μου.Εν τω μεταξύ μένω σε πολύ μικρή πόλη και είμαστε όλοι ψιλογνωστοί.Βρέθηκα σε δύσκολη θέση αλλά τι να πω; Δε σου λέω;Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;καλα στοτ ηλεφωνο επωνυμο δεν θα ελεγα. το ονομα κ φυσικα. αν ηθελαν να συναντηθουμε απο κοντα να μιλησουμε τοτε στο σπιτι θα τους ελεγα, αν με ρωτουσαν, το επιθετο. και γω σε σχετικα μικρη πολη μενω.Το μέγεθος της πόλης δεν έχει να κανει με το ονομα σου και την προσωπικοτητα σου αγαπητη/ε.Σε λενε Α ή Β, εχεις αυτες τις σπουδες και μενεις εκει. Κατα τα αλλα, να τους πληροφορησεις για τα υπολοιπα απο κοντα είναι αν μη τι αλλο επαρχιωτικη κουτοπονηρια που τη συναντας δυστυχως και στις πολεις.
αμ εμενα περυσι αρχη χρονιας που τολμησα και πηρα 0.5 ευρω αυξηση (απο 10,5 σε 11ευρω) για παιδια lower 2 ατομα στο γκρουπ. και να μου λεει η μια μαμα ..."μα γιατι να παρεις παραπανω στο lower? μι α ωρα δεν ειναι για σενα ειτε lower ειτε οτιδηποτε αλλο μαθημα? γιατι να παιρνεις τοσα εκει? " αντε τωρα να χαλαλησεις φαια ουσια για να της εξηγησεις. τελικα τα εδωσε βεβαια και πηρε το παιδι της (μετριος μαθητης ) lower με την πρωτη. φαντασου να μην το επαιρνε τι θα ακουγα....
Παράθεση από: lkjhgfd στις Σεπτέμβριος 30, 2011, 07:17:31 μμΕγώ να πω και κάτι άλλο;Επειδη τα περισσότερα ιδιαότερά μου τα βρήκα μέσω αγγελίας μου έτυχε πολλές φορές αφού με ρωτήσουν όλα τα σχετικά, ώρες, τιμή να με ρωτήσουν και το όνομά μου.Εν τω μεταξύ μένω σε πολύ μικρή πόλη και είμαστε όλοι ψιλογνωστοί.Βρέθηκα σε δύσκολη θέση αλλά τι να πω; Δε σου λέω;Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;καλα στοτ ηλεφωνο επωνυμο δεν θα ελεγα. το ονομα κ φυσικα. αν ηθελαν να συναντηθουμε απο κοντα να μιλησουμε τοτε στο σπιτι θα τους ελεγα, αν με ρωτουσαν, το επιθετο. και γω σε σχετικα μικρη πολη μενω.
Εγώ να πω και κάτι άλλο;Επειδη τα περισσότερα ιδιαότερά μου τα βρήκα μέσω αγγελίας μου έτυχε πολλές φορές αφού με ρωτήσουν όλα τα σχετικά, ώρες, τιμή να με ρωτήσουν και το όνομά μου.Εν τω μεταξύ μένω σε πολύ μικρή πόλη και είμαστε όλοι ψιλογνωστοί.Βρέθηκα σε δύσκολη θέση αλλά τι να πω; Δε σου λέω;Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;