Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 28 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
α πα πα, κανετε ιδιαιτερα βρε; δε σας φτανουν οι παχυλοι μισθοι; θα σας μαλωσω (μιλαω για τους αναπληρωτες και τους μονιμους οχι για αδιοριστους ανεργους)φτου σας ρεμαλια καλα κανει η μεγαλειωτατη και μειωνει μισθους, αφου τα παιρνετε απο αλλου χοντρα(εως και 6 ευρω ανα ωρα!!!!)
Παράθεση από: gringa στις Νοέμβριος 22, 2011, 04:49:18 μμΣου λέω: έχω κάνει και δωρεάν. Δεν το θεώρησα υποτιμητικό. Σε μια οικογένεια έχασαν τη δουλειά τους και οι 2 γονεςί με διαφορά λίγων εβδομάδων. Δεν υπήρχε περίπτωση να μη συνεχίσω να κάνω μάθημα στο παιδί (το οποίο ήταν αστέρι) κι ας ήξερα ότι δε θα πληρωθώ.Γι' αυτό λέω: αν δεν ξέρουμε όλες τις παραμέτρους, καλό θα ήταν να μην αποδοκιμάζουμε τους άλλους.(Αναστασία, σε όλους αναφέρομαι, δεν είναι προσωπικό)Δεν πάτε καλά μερικοί/ες εδώ μέσα......άκου εκεί ....6 ευρώ !!! Και γιατί δεν τους είπες 5,74 ? Να είσαι σίγουρος/η αυτός που του πήρες το ιδιαίτερο(....γιατί από κάποιον το πήρες , ότι και αν νομίζεις ) να σου το πάρει πίσω με 5 ! Έχεις σκεφτεί μήπως ξεφτιλίζεις την δική μου εργασία με αυτήν την τιμή ? Δηλαδή αν πάω σε έναν εργολάβο οικοδομών και του πω δεν έχω λεφτά για σπίτι ...τι θα μου πει εντάξει θα στο φτιάξω 10000 ευρώ? Πως θα σου φαινόταν αν όλοι οι δημόσιοι καθηγητές αποφάσιζαν να κάνουν τζάμπα ιδιαίτερα στα παιδιά ? Τότε τι θα έλεγες σε αυτόν που θα έλεγε ότι το κάνει για την καλή του ψυχή ? Και μην απαντήσεις ...βιαστικά!
Σου λέω: έχω κάνει και δωρεάν. Δεν το θεώρησα υποτιμητικό. Σε μια οικογένεια έχασαν τη δουλειά τους και οι 2 γονεςί με διαφορά λίγων εβδομάδων. Δεν υπήρχε περίπτωση να μη συνεχίσω να κάνω μάθημα στο παιδί (το οποίο ήταν αστέρι) κι ας ήξερα ότι δε θα πληρωθώ.Γι' αυτό λέω: αν δεν ξέρουμε όλες τις παραμέτρους, καλό θα ήταν να μην αποδοκιμάζουμε τους άλλους.(Αναστασία, σε όλους αναφέρομαι, δεν είναι προσωπικό)
15-20 ευρώπουλα, Η αγορά κινειται με το "μαύρο" χρήμα. Αν περιμένανε απο το δηλωμενο.....
30-35 για μικρες ταξεις, 50 για πανελληνιες