Σύνολο ψηφοφόρων: 432
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εντάξει, δε λέω, 6 ευρώ είναι λίγα. Αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που έκανα και τζάμπα μάθημα και δεν το μετάνοιωσα ούτε στιγμή. Κι εγώ 4 χρόνια σπούδασα, και μάλιστα δουλεύοντας. Αυτό δε σημαίνει ότι θα απαιτήσω να κάνω απόσβεση από τον πρώτο χρόνο.Εγώ λέω να θεωρείς τα 15 φυσιολογικά και τα 12 ξεφτίλα. Αν είχα οικογένεια, γραμμάτια και έξοδα που τρέχουν, θα το δεχόμουν το 12, κι ας ήταν παρακάτω από αυτό που πίτσευα πως αξίζω.
γιατι απορειτε? Ισως η οικογενεια να μη θελει να ξερει η άλλη τι κάνει. Ντελαλης θα γίνει ο καθενας μας να διαλαλει το εμπορευμα?....Προσωπικα δεν λεω στην καθε οικογενεια τι πληρωνει ο καθενας. Εξαλλου ειπαμε πως καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.
Σου λέω: έχω κάνει και δωρεάν. Δεν το θεώρησα υποτιμητικό. Σε μια οικογένεια έχασαν τη δουλειά τους και οι 2 γονεςί με διαφορά λίγων εβδομάδων. Δεν υπήρχε περίπτωση να μη συνεχίσω να κάνω μάθημα στο παιδί (το οποίο ήταν αστέρι) κι ας ήξερα ότι δε θα πληρωθώ.Γι' αυτό λέω: αν δεν ξέρουμε όλες τις παραμέτρους, καλό θα ήταν να μην αποδοκιμάζουμε τους άλλους.(Αναστασία, σε όλους αναφέρομαι, δεν είναι προσωπικό)
Αυτό θα ήταν πολύ καλό, αλλά θα δεχτεί ο άλλος να σου δίνει 35 την ώρα για να του δίνεις απόδειξη; Ή θα πάει στον άλλο που θα το έχει 12 χωρίς απόδειξη; Πολύ φοβάμαι το δεύτερο.Το σκεφτόμουν κι εγώ γιατί δε λέει να μην έχεις ασφάλεια